E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για διαδηλώτρια – «Το κορίτσι αυτό είναι πλέον κόρη μου»

«Θέλω μόνο να δω αυτό το κορίτσι και να το αγκαλιάσω» γράφει ο Νίκος Πλακιάς

Δημοσίευση 1/3/2025 | 16:45

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για διαδηλώτρια – «Το κορίτσι αυτό είναι πλέον κόρη μου»

Συγκλόνισε ο Νίκος Πλακιάς με μία ανάρτησή του, σχετικά με το χτεσινό (28.02.2025) μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε για τα 2 χρόνια από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο χαροκαμένος πατέρας που θρηνεί τις δύο κόρες του και την ανιψιά του, οι οποίες ήταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση μετά το μεγάλο συλλαλητήριο, όπου ξέσπασαν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα διαδηλώτριας, η οποία έχει σταθεί μπροστά από την «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που γίνονται ρίψεις νερού για να απομακρυνθούν οι κουκουλοφόροι που είχαν ενσωματωθεί το πλήθος των διαδηλωτών.

Αυτή η φωτογραφία αποτέλεσε αφορμή για τον Νίκο Πλακιά να σπεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο X και να απευθυνθεί σε αυτό το κορίτσι, γράφοντας:

«Δεν θα πω τίποτα μα τίποτα για ότι έγινε σήμερα. Σε όλη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Θέλω μόνο να δω αυτό το κορίτσι. Να το αγκαλιάσω και να του πω ότι πλέον είναι η κόρη μου», έγραψε ο Νίκος Πλακιάς.

Το στιγμιότυπο αυτό απαθανατίστηκε μετά το πέρας της μεγαλειώδους διαδήλωσης για τη συμπλήρωση των δύο ετών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, στη συμβολή των Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Γεωργίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» ο Νίκος Πλακιάς αναφέρθηκε στην εν λόγω ανάρτηση και είπε: «Την φωτογραφία την συνέδεσα με μία εικόνα διαδηλωτή στην Κίνα μπροστά από τανκς. Για την χειρονομία ένιωσα ότι πρόκειται για κάτι που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας από τα νεύρα μας.

Αυτό το κορίτσι, θέλω να το γνωρίσω, να βρω το τηλέφωνό της να έρθει εδώ και να το φιλοξενήσω», είπε ο Νίκος Πλακιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 7 καλοκαιρινά body lotions που μυρίζουν… διακοπές ‑ Και κρατάνε όλη μέρα!

Tabloid 02.07.2025
Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία από αυτές τις επιλογές και ετοιμάσου να νιώσεις όλο το καλοκαίρι σαν διακοπές!

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid Χτες
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης