E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τα Τέμπη ‑ «Ήταν ο γιος μου μέσα, τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντά»

Η σπαρακτική στιγμή που μητέρα καλεί το 112 για να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του γιού της

Δημοσίευση 25/2/2025 | 20:18

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τα Τέμπη ‑ «Ήταν ο γιος μου μέσα, τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντά»

Νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα μερικές μόλις στιγμές μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα στα ηχητικά ακούγονται τα τηλεφωνήματα των συγγενών που προσπαθούν να ενημερωθούν για την κατάσταση που βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αν τραυματίστηκαν ή ακόμη χειρότερα αν έχουν χάσει την ζωή τους.

Μερικά λεπτά μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη η μητέρα ενός επιβάτη καλεί τη γραμμή του 112 και με κλάματα λέει πως ο γιος της βρισκόταν εντός του τρένου.

«Σας καλώ για αυτό το ατύχημα το τρομερό, ήταν ο γιος μου μέσα στο τρένο intercity από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Παίρνω στο κινητό του και δεν απαντάει. Πείτε μου τι να κάνω, δε μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου», ακούγεται να λέει η τραγική μητέρα.

Σε άλλο φωνητικό ακούγεται τραυματίας επιβάτης του τρένου την ώρα που απομακρύνεται από το σημείο της σύγκρουσης προκειμένου να σωθεί, φοβούμενος πως θα γίνει νέα έκρηξη.

«Ήμουν σε ένα ατύχημα με τρένο, έχω προχωρήσει σε ένα χωριό που είναι κοντά, δεν ξέρω πως το λένε το χωριό και έχω χτυπήσει το κεφάλι μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα ‑ Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Νέα στοιχεία μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα έρχονται στο φως. Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;