E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάντρα Βουτσά: Η ανακοίνωση για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – «Εννοείται ότι πλέον έχει…»

Ποια είναι η κατάσταση του σχεδόν ένα χρόνο μετά το εγκεφαλικό

Δημοσίευση 25/2/2025 | 15:38

Σάντρα Βουτσά: Η ανακοίνωση για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – «Εννοείται ότι πλέον έχει…»

Η Σάντρα Βουτσά έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος σε μερικές εβδομάδες θα κλείσει ένα χρόνο νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο στα παρασκήνια του J2US.

«Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και λίγο καλύτερα, εννοείται ότι πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Κάθε μέρα δείχνει σημάδια ότι έχει πλέον συνειδητότητα και πιστεύω σε ένα Χ χρονικό διάστημα θα έχουμε να πούμε πολύ καλά πράγματα για τον Δημήτρη. Δηλαδή, ας πούμε, του λέει ο φυσιοθεραπευτής “κούνησε τα πόδια σου” τα κουνάει. Καταλαβαίνει τα πάντα που γίνονται στο περιβάλλον του. Απλά το σώμα του χρειάζεται λίγο χρόνο και ο εγκέφαλος για να θεραπευτεί πλήρως.

Αντιδρά και βλέπεις ότι καταλαβαίνει ποιος είναι εκεί, αν είναι η Κατερίνα, αντιδρά όταν ακούει το παιδί του, δηλαδή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, μπορεί να δακρύσει, μπορεί να σφίξει λίγο το χέρι της Κατερίνας, δηλαδή δείχνει σιγά σιγά ότι πλέον έχει επαφή με όλα αυτά που γίνονται γύρω του. Η Κατερίνα είναι αισιόδοξη πολύ, είναι ένας βράχος δίπλα στον Δημήτρη, τον φροντίζει με πολύ στοργή και αγάπη και θα επανέλθει ο Δημήτρης. 28 Μαρτίου κλείνει ένα χρόνο, όμως όπως λένε συνέχεια οι γιατροί στην σύζυγό του Κατερίνα, κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και διαφορετικός. Οπότε ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται το δικό του χρόνο για να επανέλθει από μια οποιαδήποτε κατάσταση», αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.