E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του: Κουφάθηκα που ήρθε να ζητήσει το χέρι της, με έπιασαν τύψεις που δεν το είχα κάνει εγώ

Είναι πολύ ωραίος τύπος ο γαμπρός μου, θα μπορούσε να είναι γιος μου, πρόσθεσε

Δημοσίευση 21/2/2025 | 13:33

Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του: Κουφάθηκα που ήρθε να ζητήσει το χέρι της, με έπιασαν τύψεις που δεν το είχα κάνει εγώ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά του και τον αρραβώνα της κόρης του, Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της, Τζέικ Μέντγουελ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για τα παιδιά του και την εξέλιξή τους. Για τον σύντροφο της κόρης του, Τζέικ Μέντγουελ, είπε πως εκτίμησε ιδιαίτερα τη στάση του, καθώς ο δεύτερος ταξίδεψε κρυφά από την Αμαλία Κωστοπούλου στην Ελλάδα, για να ζητήσει το χέρι της από τον πατέρα της. Σχετικά με τον γάμο του ζευγαριού, ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωσε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα παιδιά του και στη συνέχεια για το επόμενο βήμα που έκανε η Αμαλία Κωστοπούλου στην προσωπική της ζωή. Όπως δήλωσε: «Είναι αλλιώς το αγόρι και αλλιώς το κορίτσι. Συγκινήθηκα για ένα πράγμα. Δεν θα έλεγα ότι είμαι περήφανος για ένα γάμο. Περήφανος είμαι που σπούδασαν και έπιασαν δουλειές τα παιδιά μου. Η Αμαλία δουλεύει σε μία εταιρεία AI. Είμαι χαρούμενος που αρραβωνιάστηκε, είναι ωραίος τύπος ο γαμπρός. Του αρέσουν τα ταξίδια, η περιπέτεια. Κάθε καλοκαίρι είναι στην Ελλάδα. Μιλάει αγγλικά. Κουφάθηκα που ήρθε να ζητήσει το χέρι της».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

Για την απόφαση του Τζέικ Μέντγουελ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ζητήσει το χέρι της Αμαλίας Κωστοπούλου από τον πατέρα της, ο τελευταίος τόνισε πως θα ήθελε και ο ίδιος να είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στη ζωή του. «Με έπιασαν τύψεις που δεν το είχα κάνει εγώ. Το εκτίμησα. Μου έστειλε ένα μήνυμα ότι "μην το πείτε στην Αμαλία" και αν συμφωνώ. Συγκινήθηκα με την αντρική του προσέγγιση. Το εκτίμησα πάρα πολύ. Δεν έβαλα τα κλάματα, ψιλοδάκρυσα όταν μου το είπε. Δεν ξέρω πότε θα παντρευτούν, δεν ξέρω τίποτα. Ελπίζω να με καλέσουν. Μας πήρε εκείνη τηλέφωνο όταν της έκανε την πρόταση. Πιο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσε να είναι. Είχαν κάτι χαμόγελα μέχρι τα αυτιά», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο αρραβώνας της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον Τζέικ Μέντγουελ


Η Αμαλία Κωστοπούλου ανακοίνωσε στις 15 Φεβρουαρίου ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Τζέικ Μέντγουελ, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Συγκεκριμένα, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση, δείχνοντας το μονόπετρο, που της προσέφερε ο αγαπημένος της. Το ζευγάρι είχε βρεθεί στο Παρίσι γιορτάζοντας εκεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και έγινε η πρόταση.
Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του: Κουφάθηκα που ήρθε να ζητήσει το χέρι της, με έπιασαν τύψεις που δεν το είχα κάνει εγώ

Ο σύντροφος της Αμαλίας Κωστοπούλου δραστηριοποιείται σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργός με φιλανθρωπικό έργο. Έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και είναι επενδυτής κεφαλαίων επιχειρηματικών ρίσκων (venture capitalist). Ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον όταν το 2017, σε ηλικία 28 ετών, αναγνωρίστηκε στη λίστα «30 κάτω από 30» του Forbes, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid 14.12.2025
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε