E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Αλεξανδράκη για χωρισμό Τούνη – Αλεξάνδρου: «Πολλά μπορεί να αλλάξουν…»

«Όλα θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος»

Δημοσίευση 21/2/2025 | 13:26

Δήμητρα Αλεξανδράκη για χωρισμό Τούνη – Αλεξάνδρου: «Πολλά μπορεί να αλλάξουν…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA, και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πως απαντά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αρχικά μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία της που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό – δείτε εδώ τι συνέβη -, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Είμαι πάρα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκε πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Ξεκινάω ένα ταξίδι με την υγεία μου. Θετικά είναι τα πράγματα. Περιμένω και την επόμενη εβδομάδα πιο αναλυτικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, είναι κάτι στο κεφάλι. Έκανα νευροανάδραση, θέλαμε να δούμε κάτι στο κεφάλι. Αλλά είναι θετικά τα πράγματα. Ο Θεός είναι δίπλα μου».

Τι υποστηρίζει για τον χωρισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου λέγοντας: «Έχω έναν ενδοιασμό και θέλω να μου πείτε αν διαφωνείτε μαζί μου. Αν αυτό με το εξώδικο έκανε η Ιωάννα προς τα Μέσα, εμένα θα μου κακοφαινόταν. Η Ιωάννα, αυτή είναι η δουλειά της και μπράβο της και είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει, έχει ανοίξει πάρα πολύ την πόρτα της προσωπικής της ζωής και έχει εκθέσει στα Μέσα και είναι δικαίωμά της.

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα και οι περισσότερες. Το έχουν κάνει όλοι στο παρελθόν, έχουμε δει να γίνονται γάμοι δημόσια, να βάζουν τους φωτογράφους, να ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους και μετά ξαφνικά, στη δύσκολη στιγμή, λες «ωχ, δεν θέλω», εμένα αυτό μου… κλωτσάει και το λέει με φιλικά προς τους δύο γονείς».

Με την στενή φίλη του ζευγαριού να απαντά: «Καλό θα είναι να πάρουν τον χρόνο τους εκείνοι και να μην αναπαράγεται από τα σάιτ και τα κανάλια, γιατί έχουν και ένα παιδάκι. Είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, θέλω να είμαι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και οι δυο, από εκεί και πέρα ​​θα τοποθετηθούν όταν πάρουν τον χρόνο τους οι ίδιοι. Στη Θεσσαλονίκη στα μπουζούκια τραγουδήσαμε πολλά άτομα, απλά η Ιωάννα σήκωσε το βίντεο, οριακά μόνο η Ιωάννα δεν τραγούδησε σε εκείνο το σημείο.

Νομίζω η δήλωση της είναι απόλυτα κατανοητή, και ότι είναι θα ειπωθεί. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις, όλα θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να πάρει θέση. Στο τέλος της ημέρας δεν ξέρετε πραγματικά τι συμβαίνει σε ένα σπίτι, δεν ξέρετε τι μπορεί να αισθάνεται ο κάθε ένας οπότε καλύτερα δίνουμε λίγο χρόνο και στους δυο. Και η Ιωάννα προσφέρει με τη σειρά της.

Ο Πάρης είναι ένα πολύ αγαπητό, έχει πάρει πολύ αγάπη, συμπεριφέρεται σαν μεγάλος άνθρωπος, έχουν μελετήσει πολύ και η Ιωάννα και ο Δημήτρης για το πως θα μεγαλώσουν το παιδί. Δεν θέλω να απαντήσω στο αν θα δώσω συμβουλή στα παιδιά να το προσπαθήσουν. Είμαι πάρα πολύ φίλη και με τους δυο και μιλάμε και στο τηλέφωνο και όλα. Θέλω να περάσουν αυτές οι μέρες που είναι λίγο δύσκολες και θέλω να τους δώσω λίγο χρόνο. Μόλις περάσουν αυτές οι μέρες θα τοποθετηθώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλιάδη για τη διαθήκη της Γκρέυ – «Έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά ‑ Αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα...»

Celebrity Stories 19.06.2025
Καλεσμένη στην εκπομπή, Το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη

Νίκος Γεωργιάδης για Τούνη – Σχίζα: «Ένα φλερτ υπήρχε, αλλά φοβάμαι ότι τους το χαλάσαμε»

Celebrity Stories 19.06.2025
«Η αλήθεια είναι ότι ήταν πάρα πολύ ταιριαστοί, μήπως να το σκεφτούν;»

Αυτός είναι ο άνδρας που (ξανά)παντρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tabloid 19.06.2025
Η ιστορία τους ξεκινά το 2010 όταν η Ηλιάνα και ο Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και βίωσαν έναν θυελλώδη έρωτα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτός είναι ο 27χρονος δικηγόρος σύντροφός της

Tabloid 19.06.2025
Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μπραντ Πιτ: Η στιγμή που αποφεύγει το φιλί της συντρόφου του στο κόκκινο χαλί

Social 19.06.2025
Ο ηθοποιός δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός κατά την πρεμιέρα της ταινίας

Η τρανς κορη του Έλον Μασκ σε drug show

LGBTQI+ 19.06.2025
Η Βιβιάν Τζένα Γουίλσον είπε πως ήταν μια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή

Νάταλι Θάνου: Τι κάνει σήμερα η Playmate 2007

Tabloid 19.06.2025
Ο γάμος, ο 12χρονος γιος της και το συμβάν που τη σόκαρε

Νικόλας Ράπτης: «Όταν μου έκοψε το συμβόλαιο ο Ant1, το φαγητό έγινε το vαρκωτικό μου»

Tabloid 19.06.2025
«Κλείστηκα στον εαυτό μου, ίσως πέρασα και μια μικρή κατάθλιψη»

Παντρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tabloid 19.06.2025
Το βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο