E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεφ πέθανε μετά από δάγκωμα σκοτωμένης κόμπρας

Το κομμένο κεφάλι επιτέθηκε 20 λεπτά μετά τον αποκεφαλισμό

Δημοσίευση 31/8/2014 | 00:00

Σεφ πέθανε μετά από δάγκωμα σκοτωμένης κόμπρας

Τη ζωή του έχασε ένας σεφ στη νότια Κίνα, όταν επιχείρησε να ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο, που θεωρείται σπάνια λιχουδιά, με κύριο υλικό... το φιλέτο κόμπρας.

Το κομμένο κεφάλι του ερπετού επιτέθηκε στον σεφ 20 λεπτά αφότου το είχε αποκόψει από το υπόλοιπο σώμα του ερπετού, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

O Peng Fan από την επαρχία Guangdong ετοίμαζε σούπα από κόμπρα, ένα πιάτο που θεωρείται πολύ ξεχωριστό στην περιοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κεφάλι της κόμπρας τον δάγκωσε στο χέρι, όταν εκείνος πήγε να το πετάξει στον κάδο.

Ένας πελάτης του εστιατορίου στο οποίο εργαζόταν ο σεφ φέρεται να δήλωσε το εξής: «Ήμασταν στο εστιατόριο για τα γενέθλια της γυναίκας μου, όταν ξαφνικά σημειώθηκε μεγάλη φασαρία. Δεν γνωρίζαμε τι είχε συμβεί, όμως ακούγαμε κραυγές από την κουζίνα. Κλήθηκε γιατρός στο εστιατόριο, όμως μέχρι να φτάσει η βοήθεια, ο άνθρωπος είχε ήδη πεθάνει».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε, σχολιάζοντας το περιστατικό: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, όμως όλα δείχνουν ότι ήταν ατύχημα. Ο οργανισμός του θύματος δεν άντεξε στο δηλητήριο. Δε μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί. Μόνο το αντίδοτο θα μπορούσε να τον έχει σώσει, όμως οι διασώστες δεν πρόλαβαν να φτάσουν έγκαιρα. Είχε προετοιμάσει το φίδι ο ίδιος, όμως στάθηκε άτυχος. Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα».

«Μετά τον αποκεφαλισμό του φιδιού σταματούν οι βασικές οργανικές λειτουργίες, όμως υπάρχουν ακόμη αντανακλαστικές κινήσεις», εξήγησε ο ειδικός στα φίδια Yang Hong-chang, ο οποίος μελετά τις κόμπρες επί 40 χρόνια.

Το συγκεκριμένο είδος κόμπρας (που φτύνει) περιέχει μια νευροτοξίνη η οποία παραλύει το αναπνευστικό σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέιτι Πέρι: Θαυμάστρια της κατέρρευσε στη σκηνή

Tabloid 05.08.2025
Η στιγμή που η νεαρή χάνει τις αισθήσεις της και η τραγουδίστρια τρέχει να την βοηθήσει.

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι τρισάθλιος άνθρωπος, ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν καλός μπαμπάς»

Tabloid 05.08.2025
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Γουάντα Νάρα σε Ικάρντι: «Πρέπει να είσαι πολύ... καθίκι»

Tabloid 05.08.2025
Η Αργεντίνα τηλεπερσόνα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρώην συζύγου της με σκληρές εκφράσεις και προσωπικές κατηγορίες

«Με απάτησε ενώ ήμουν έγκυος»: Η Christina Milian ξεσκεπάζει τον πρώην της και τα ψέματα πίσω από το χωρισμό τους

Celebrity Stories 05.08.2025
Η σέξι σταρ του “Dip It Low” σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει όσα δεν γνωρίζαμε για τον επεισοδιακό χωρισμό με τον παραγωγό των “Single Ladies” και “Touch My Body”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντυπωσιάζει με ροζ μπικίνι στην παραλία και «ρίχνει» το Instagram

Social Χτες
Στη λεζάντα της ανάρτησης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Salty hair don’t care»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφήθηκε καλυμμένη μόνο με μια πετσέτα στο μπάνιο της

Tabloid Χτες
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η πρώην παίχτρια του Survivor