E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Κωνσταντοπούλου ‑ Γεωργιάδη: «Σκούζει για τα Τέμπη γιατί υπάρχει προσωπική εμπλοκή του στο έγκλημα»

Η αντίδραση Γεωργιάδη στη δήλωση Κωνσταντοπούλου ότι υπάρχει προσωπική εμπλοκή του στην υπόθεση των Τεμπών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/2/2025 | 20:21

Κόντρα Κωνσταντοπούλου ‑ Γεωργιάδη: «Σκούζει για τα Τέμπη γιατί υπάρχει προσωπική εμπλοκή του στο έγκλημα»

Νέα πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία των Τεμπών.

Σήμερα, η κα. Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Action τώρα, με τους παρουσιαστές να της ζητούν να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, κατά τη διάρκεια της οποίας, την κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά, με την ιδιότητα της δικηγόρου, την υπόθεση των Τεμπών.

"Έχουμε έναν υπουργό Υγείας, ο οποίος σκούζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για τα Τέμπη και ξέρει γιατί σκούζει. Σκούζει διότι ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης επί των ημερών του οποίου διατάχθηκε η εκταμίευση των χρημάτων για το μπάζωμα από τον υφυπουργό του. Ξέρει γιατί σκούζει ο κ. Γεωργιάδης. Ξέρει ότι υπάρχει προσωπική δική του εμπλοκή και εμπλοκή και άλλων κυβερνητικών προσώπων και κυρίως εμπλοκή του κ. Μητσοτάκη σε αυτό το έγκλημα" δήλωσε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος με ανάρτησή του, αρνήθηκε ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή προς οποιονδήποτε παράγοντα που διαχειρίστηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ενώ καταλόγισε κακία στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και επανέλαβε ότι προσπαθεί να ωφεληθεί πολιτικά από την υπόθεση.

"Μπήκε στην Βουλή με καρδούλες, για να ξεχάσει ο λαός την αποστροφή που ένιωθε για αυτήν, όταν είχε την εξουσία του Προέδρου της Βουλής. Το κατάφερε ξεγελώντας τους ψηφοφόρους. Τώρα με όχημα το πένθος για τα θύματα, δηλητηριάζει σκοπίμως την Ελλάδα" έγραψε στην ανάρτησή του.

"Δεν πρέπει να αφήσουμε ανθρώπους με τέτοια ταπεινά ένστικτα να οδηγήσουν την Ελλάδα στο χάος και στην τοξικότητα. Όσοι με θεωρείτε υπερβολικό, ρωτήστε τους υπαλλήλους της Βουλής που την τυραννία της προς αυτούς δεν την είχαν ξανασυναντήσει στην ζωή τους" συνέχισε.

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση Γεωργιάδη

"Έάν η @ZoeKonstant βρει μία οποιαδήποτε δική μου προσωπική εντολή, προς τον οποιονδήποτε παράγοντα της διαχειρίσεως της Τραγωδίας τους δυστυχήματος των Τεμπών, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, άνευ δίκης δέχομαι ισόβια! Σας το γράφω τόσο εμφατικά, για να καταλάβετε το μέγεθος της κακίας αυτής της γυναίκας. Μπήκε στην Βουλή με καρδούλες, για να ξεχάσει ο λαός την αποστροφή που ένιωθε για αυτήν, όταν είχε την εξουσία του ΠτΒ. Το κατάφερε ξεγελώντας τους ψηφοφόρους.

Τώρα με όχημα το πένθος για τα θύματα, δηλητηριάζει σκοπίμως την Ελλάδα, καθυστερεί με νομικά τεχνάσματα την έναρξη της Δίκης (έχει μηνύσει όσους πολιτικούς παρευρέθησαν στο σημείο, σχεδόν όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες πυροσβέστες, αστυνομικούς, ιατροδικαστές κλπ έως και τον εφέτη Ανακριτή), ώστε να μεγιστοποιήσει το πολιτικό της όφελος, έως τις επόμενες Εθνικές Εκλογές και συκοφαντεί οποιονδήποτε, όπως εμένα τώρα, αποκαλύπτει τα πραγματικά της κίνητρα! Δεν πρέπει να αφήσουμε ανθρώπους με τέτοια ταπεινά ένστικτα να οδηγήσουν την Ελλάδα στο χάος και στην τοξικότητα. Όσοι με θεωρείτε υπερβολικό, ρωτήστε τους υπαλλήλους της Βουλής που την τυραννία της προς αυτούς δεν την είχαν ξανασυναντήσει στην ζωή τους: μην σας παρασύρει το συναίσθημα σε αυτόν τον κατήφορο. Η Ελλάδα πρέπει να αντισταθεί στην τοξικότητα για άλλη μία φορά, έχουμε πρόσφατη πείρα που μπορεί να οδηγήσει την Κοινωνία μας αυτή η τοξικότητα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαλαισία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με IX

Κόσμος 09.06.2025
Το λεωφορείο μετέφερε συνολικά 44 επιβάτες, εκ των οποίων οι 42 φοιτητές

Συνελήφθη οδηγός ταξί, ο οποίος ζήτησε τα... μαλλιοκέφαλά του για κούρσα προς το λιμάνι του Πειραιά

Ελλάδα 09.06.2025
Εν μέσω ελέγχων για παραβατική συμπεριφορά, η Τροχαία εντόπισε 51χρονο οδηγό ταξί να υπερχρεώνει επιβάτες για διαδρομή προς το λιμάνι του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή: Εικόνες από την αποθέωση των πρωταθλητών στο ΣΕΦ – Κόκκινο πάρτι σε όλο τον Πειραιά

Αθλητικά Νέα 09.06.2025
Ο Μπαρτζώκας, ο Παπανικολάου, οι Αγγελόπουλοι και η φανέλα του Φαλ

Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Ελλάδα 09.06.2025
Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους με τουρίστες στο Μπαλί ‑ Έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν

Κόσμος 09.06.2025
Το σκάφος άρχισε να παίρνει νερά, αφού το χτύπησε ένα μεγάλο κύμα - «Πανικός και τρόμος» λένε επιβάτες

Ισραήλ: Ο στρατός κατέλαβε το ιστιοφόρο Madleen ‑ Οι επιβαίνοντες θα γυρίσουν στις πατρίδες τους

Κόσμος 09.06.2025
«Όλοι οι επιβάτες του «selfie yacht» είναι ασφαλείς και σώοι. Τους δόθηκαν σάντουιτς και νερό. To σόου τελείωσε»

Σκηνές χάους στο Λος Αντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Κόσμος 09.06.2025
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια κατηγόρησε τον Τραμπ για την κρίση που έχει δημιουργηθεί - «Πρέπει να παραιτηθεί» έγραψε

Αγίου Πνεύματος 2025: Ποιοι δουλεύουν και πώς αμείβονται ‑ Για ποιους είναι αργία

Ελλάδα Χτες
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος θεωρείται αργία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις των οικείων συλλογικών συμβάσεων ή άλλων αποφάσεων, για τις συγκεκριμένες κατηγορίες μισθωτών

Γάζα: To Madleen απαντά στο Ισραήλ ‑ «Δεν τρομοκρατούμαστε, είμαστε σε ειρηνικό, άοπλο σκάφος»

Κόσμος Χτες
«Αναμένουμε επίθεση, επικοινωνήστε με τα υπουργεία εξωτερικών των πολιτών που είναι στο πλοίο, απαιτήστε να προστατέψουν τους πολίτες τους – τώρα» γράφουν

Φωτιά στην Ύδρα ‑ Τοξικός καπνός στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Καίει στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Φουρνιέ: «Ο κάθε αθλητής μπορεί να κάνει ό,τι χειρονομία θέλει και να μην τιμωρείται;»

Αθλητικά Νέα Χτες
«Οι αποφάσεις αυτές βοηθάνε; Εγώ νομίζω δε βοηθάνε» σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός