E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Τα ονόματά κάποιων είναι συνώνυμα με την τοξικότητα»

«Το τραβάμε από τα μαλλιά κι εξηγούμε το αστείο που δεν εξηγείται»

Δημοσίευση 20/2/2025 | 17:20

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Τα ονόματά κάποιων είναι συνώνυμα με την τοξικότητα»

Η Δανάη Μπάρκα, σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θέλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πάμε Δανάη του MEGA, να δώσει άμεσα τη δική της απάντηση στον σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα και της Αφροδίτης Γραμμέλη σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί στην εκπομπή Το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και η συνεργάτιδά του απάντησαν στην παρουσιάστρια με έναν αιχμηρό τρόπο σχετικά με τις δηλώσεις της στις οποίες υποστηρίζει ότι οι ηθοποιοί τις περισσότερες φορές είναι καλύτεροι στην παρουσίαση από τους ίδιους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους

Μάλιστα, αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε στοιχεία με τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τονίζοντας ότι κανείς από αυτούς δεν είναι ηθοποιοί. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα της εκπομπής Τα τετράγωνα των αστέρων που παρουσιάζει η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα δεν στέκει.

Πως απαντά η Δανάη Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ξέσπασε στα παραπάνω λέγοντας: «Θα συμφωνήσω πάρα πολύ με την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Θα συμφωνήσω στο ότι θα πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα. Από το ηρεμήσει μέχρι το κάνει κάποιος χιούμορ, εξηγούν κάποιοι άλλοι απλά για να έχουν κάτι να πουν και τραβάμε από τα μαλλιά μια σχέση και ένα χιούμορ, είναι μεγάλη η απόσταση.

Λέω γενικά γενικά ότι να ηρεμήσει η τηλεόραση, δεν το λέω για την περίπτωση τους κας. Σπυροπούλου, λέω ότι γενικά στην τηλεόραση μπορεί να συμβεί να δούμε ανθρώπους που θέλουν να σχολιάσουν σώνει και ντε κάτι το οποίο δεν είναι άξιο σχολιασμού είναι απλά μια στιγμή κάποιων ανθρώπων και την τραβάμε από τα μαλλιά κι εξηγούμε το αστείο που δεν εξηγείται.

Ο Άρης Καβατζίκης τότε, πρόσθεσε: «Εγώ βάζω τον εαυτό μου απ’ έξω γιατί δεν ψάχνω πολύ τα πράγματα, αλλά έχω μία απορία την οποία θέλω να εκφράσω στην παρέα. Στην Μεγάλη Βρετανία, τυχαία λέω, στην Ιταλία ή στην Γαλλία και την Ισπανία αυτό το φαινόμενο ότι μία εκπομπή παίρνει την ατάκα π.χ. της Μαρίας Ένεζλυ κι είμαι εγώ στο άλλο κανάλι και λέω τι είπε χθες; Πάρ’ τα! Σχολίασε. Αυτό φαινόμενο υπάρχει ή είναι ίδιον των Ελλήνων; Εγώ δεν βγάζω την ουρά μας απ’ έξω, το ψωμάκι μας βγάζουμε, αλλά υπάρχει αυτό σε άλλα κράτη; Κίτρινο υπάρχει, αλλά στην τηλεόραση παίρνουν αποσπάσματα και τα σχολιάζουν;».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε το θέμα λέγοντας: «Θεωρώ ότι επειδή όλες οι εκπομπές πάνω κάτω σχολιάζουμε πάνω κάτι τι ακούστηκε, τι είδαμε και λέμε μία άποψη, θεωρώ ότι αυτό που μας κάνει τον καθένα μας ξεχωριστό είναι ο τρόπος κι η πρόθεση και η ιστορία. Θέλω να πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουμε κι είναι συνώνυμα τα ονόματά τους με το κακό σχόλιο, την τοξικότητα κι ότι ας πω κάτι κακό για να γίνω τίτλος, λες κι αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Υπάρχει αυτό. Υπάρχουν κι οι άνθρωποι που πολλά χρόνια έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν από τίτλους για εντάσεις και για κόντρες με όλον τον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν και λίγο πλάκα και προσπαθούν πάρουν πιο επιδερμικά πράγματα.

Όλα είναι ωραία και για να υπάρχουν όλα στην τηλεόραση ανάλογα το κοινό που ταυτίζεται με όλα αυτά διαφορετικά. Εμένα μπορεί να μου αρέσει ένταση και θα βάλω αυτό που θα βάλω, σε κάποιον άλλον αρέσει η πιο παρεΐστικη διάθεση και θα βάλει αυτό που είναι να βάλει. Όλα πρέπει να υπάρχουν κι είναι ωραίο αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της