E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης για τον θείο του – «Δεν τον ένοιαζε ποτέ η μητέρα του, μόνο το σπίτι και τα λεφτά»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Δημοσίευση 20/2/2025 | 12:15

Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης για τον θείο του – «Δεν τον ένοιαζε ποτέ η μητέρα του, μόνο το σπίτι και τα λεφτά»

Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κωνσταντίνος Ηλιάδης, που -όπως έγινε γνωστό- είναι και ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας της, ξέσπασε κατά του θείου του μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Έλενα Πολυκάρπου.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, ανέφερε πως ο θείος του τα τελευταία χρόνια ήταν εξαφανισμένος και αδιαφορούσε πλήρως για την υγεία της Καίτης Γκρέυ, τονίζοντας πως το μόνο που τον ενδιέφερε και εξακολουθεί να τον ενδιαφέρει είναι τα λεφτά.

«Γνωρίζουμε όλοι τον σκοπό του Φίλιππου που βγαίνει μαζί με μια δικηγόρο και λέει μάλλον την έχει παραπληροφορήσει. Είναι όλο ένα ψέμα αυτό που ακούστηκε από τη δικηγόρο του. Είχε κάνει ένα δικαστήριο πίσω από την πλάτη μας ο κύριος Φίλιππος, που προσπαθούσε να θέσει σε δικαστική επιτήρηση τη γιαγιά μου. Ήθελε να την πάρει από το σπίτι της, και να παίρνει τη σύνταξη που ήταν 680-700 ευρώ και να βάλει χέρι στην περιουσία της όσο ήταν εν ζωή.

Το πήραμε χαμπάρι και πήγαμε στο δικαστήριο. Εκεί ο δικαστής του απαγόρευσε να μετακινήσει τη γιαγιά από το σπίτι της, να διώξει τη γηροκόμο και να βάλει χέρι στην περιουσία της. Έναν χρόνο του ζητούσαμε να μας παραδώσει την ταυτότητα για να λύσουμε κάποιες υποθέσεις της και να παραδώσει τα δεύτερα κλειδιά όπως όριζε η δικαστική απόφαση.

Πήγα στην αστυνομία, μου είπαν να κάνω μήνυση αλλά εκείνη τη στιγμή είπα ότι δε θέλω να κάνω μήνυση στον γιο της γιαγιάς μου και να το αφήσουμε για λίγο… Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε την πάνω κλειδαριά πριν τέσσερις μήνες. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 4-5 μέρες από τον θάvατo της γιαγιάς μου και πήγε να ανοίξει το σπίτι», ανέφερε αρχικά φανερά εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Στη συνέχεια είπε: «Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει τα συμβόλαια του σπιτιού για να ανοίξει τα κληρονομικά της. Δεν ξέρω πότε θα ανοίξει η διαθήκη, δε με νοιάζει καν που τα έχει γράψει. Όπου τα έχει γράψει, καλώς… Είπε ότι δεν τον ειδοποιήσαμε στην κηδεiα. Σε τρία λεπτά το είχε μάθει όλη η Ελλάδα, θα μπορούσε να έχει πάρει το αμάξι του και να έρθει να τη χαιρετήσει.

Αντιθέτως, εξαφανίστηκε, δεν πήρε καν να ρωτήσει αν χρειάζονται κάποια έξοδα για την κηδεiα γιατί προφανώς δεν ήθελε να πληρώσει. Όπως και τώρα, για το μνημόσυνο δεν έχει πάρει να ενδιαφερθεί αν χρειάζεται κάτι. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τη μέρα της κηδεiας να βγει σε ένα κανάλι και να πει για 30.000 ευρώ και για κάτι κοσμήματα. Δεν τον ένοιαζε ποτέ η μητέρα του, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν τα χρήματα και το σπίτι».

Ο Κώστας Ηλιάδης κατέληξε: «Όταν είχαμε πάει παλιότερα στο νοσοκομείο τη γιαγιά, μας είπαν από εκεί ότι τον πήραν τηλέφωνο και είπε “δε με ενδιαφέρει, έχει πεθάνει για μένα”. Πρόσφατα που νοσηλεύτηκε τον πήρε και η μητέρα μου και εγώ και μας είπε, “δε με ενδιαφέρει το θέμα”… Τα τελευταία 7-8 χρόνια ήταν εξαφανισμένος, ούτε στην κηδεiα του πατέρα μου δεν ήρθε… Η γιαγιά μου δεν τον ήθελε στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

JoJo Siwa: Mετά το come out το 2021, τώρα είναι ερωτευμένη με άντρα

Tabloid 09.02.2026
Η JoJo Siwa εξερευνά τον έρωτα

Bianca Censori: Σπάει τη σιωπή της στο Vanity Fair για τη σχέση της με τον Κanye West

Tabloid 09.02.2026
Ολόγuμνη, ειλικρινής και χωρίς φίλτρο: η εξομολόγηση της

Γέννησε η Αννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid Χτες
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Tabloid Χτες
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του

Έλενα Τοπαλίδου: Υποδύομαι τον Σατανά στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ

Tabloid Χτες
Όπως φανέρωσε η γνωστή ηθοποιός, δεν φοβάται τις αντιδράσεις

Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Tabloid Χτες
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!

Κοκλώνης για Καινούργιου: «Για μένα ήταν αδερφή! Σε άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί στο μαιευτήριο»

Tabloid Χτες
Κάποτε ήταν αχώριστοι ο ένας από τον άλλον, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση τους έχει «παγώσει»

Αποχώρησε από την εκπομπή η Ναταλία Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη, είμαι χάλια»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό και τους συνεργάτες της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από έντονες ημικρανίες

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν μ` αρέσει ο Σμαραγδής σαν σκηνοθέτης»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και στη χρηματοδότηση της παραγωγής

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Tabloid Χτες
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;