E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το δράμα της Ραντουκάνου: Ξέσπασε σε κλάματα στο γήπεδο όταν είδε έναν εμμονικό θαυμαστή της στις κερκίδες

Η Βρετανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Δημοσίευση 19/2/2025 | 17:55

Το δράμα της Ραντουκάνου: Ξέσπασε σε κλάματα στο γήπεδο όταν είδε έναν εμμονικό θαυμαστή της στις κερκίδες

Η Έμα Ραντουκάνου κατέρρευσε το βράδυ της Τρίτης στο Ντουμπάι, όταν αντίκρισε ξανά έναν εμμονικό θαυμαστή στις κερκίδες του τουρνουά WTA 1000 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο εμιράτο.

Η Βρετανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ το σκορ ήταν 0-2 στο πρώτο σετ του αγώνα της απέναντι στην Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα.

Το συγκεκριμένο άτομο, όπως επιβεβαίωσε αργότερα η WTA, είχε προσεγγίσει τη Ραντουκάνου τη Δευτέρα, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο απέναντι στην Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη. Η ασφάλεια του σταδίου τον απομάκρυνε από τον χώρο, αφού η τενίστρια ενημέρωσε τη διαιτητή της αναμέτρησης, εμφανώς απελπισμένη και σκυμμένη πάνω στην καρέκλα της. Ο αγώνας, που είχε διακοπεί λόγω βροχής, διεξήχθη στο γήπεδο 2 και ολοκληρώθηκε με νίκη της Μούχοβα, με 7-6(6), 6-4.

Η ταυτότητα του παρενοχλητή θα διανεμηθεί σε όλα τα τουρνουά του γυναικείου τένις, ώστε να του απαγορευτεί η είσοδος. Η WTA εξέδωσε ανακοίνωση, δηλώνοντας πως «εργάζεται ενεργά με την Έμα και την ομάδα της για να διασφαλίσει την ευημερία της και να της παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη».

Δικαστική απόφαση για περιορισμό 1,6 χιλιομέτρων

Η 22χρονη Ραντουκάνου, που βρίσκεται στο Νο. 61 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε λάβει πρόσκληση από τη διοργάνωση για να συμμετάσχει στο τουρνουά. Η άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, μετά την κατάκτηση του US Open το 2021, έχει πλέον χάσει αυτόν τον τίτλο, με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ να την ξεπερνά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραντουκάνου πέφτει θύμα παρενόχλησης. Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2021, είχε αντιμετωπίσει επανειλημμένα περιστατικά παρενόχλησης από τον Άμριτ Μάγκαρ, πρώην οδηγό διανομής της Amazon, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση πενταετούς περιοριστικού μέτρου. Βάσει της απόφασης, ο Μάγκαρ δεν μπορούσε να πλησιάσει την τενίστρια σε απόσταση μικρότερη των 1,6 χιλιομέτρων.

Ο άνδρας αυτός είχε εμφανιστεί τουλάχιστον τρεις φορές στο σπίτι της Ραντουκάνου στο Λονδίνο, παραβιάζοντας αντικείμενα της ιδιοκτησίας της. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις, της άφησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στην είσοδο του σπιτιού της, με ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα, αξίζεις όλη την αγάπη».

Μάλιστα, σχεδίασε έναν χάρτη που απεικόνιζε την απόσταση που χώριζε το σπίτι του από το σπίτι όπου ζει η Ραντουκάνου με την οικογένειά της. «Νιώθω ότι μου έχουν κλέψει την ελευθερία, κοιτάζω συνεχώς γύρω μου. Δεν αισθάνομαι ασφαλής ούτε στο ίδιο μου το σπίτι», είχε δηλώσει τότε η τενίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Ελλάδα 08.11.2025
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα‑ Συνελήφθησαν 15 γυναίκες

Ελλάδα 08.11.2025
Κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των συγκεκριμένων οίκων ανοχής

«Με βασάνιζαν επτά φορές τη μέρα για 20 λεπτά»: Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε δύο χρόνια στη Γάζα

Κόσμος 08.11.2025
«Μου έβαλαν πέτρες στα αφτιά και μου έκλεισαν τα μάτια για εβδομάδες» λέει ο 21χρονος Ρομ Μπρασλάβσκι που βίωσε ακραία ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων

Ελλάδα 08.11.2025
Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια

Μαθητής έκανε χρήση ναρκωτικών μέσα σε σχολείο της Δυτικής Αχαΐας ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με σπασμούς

Ελλάδα 08.11.2025
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μαθητής Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από χρήση ναρκωτικών

Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου έβαλε τον Ρούτσι για να θαμπώσει την Καρυστιανού

Ελλάδα 08.11.2025
Όχι και να δώσω λεφτά στον Τσίπρα για το βιβλίο του, τον έχουμε πληρώσει 100 δισ.

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Ντίμης Κρίτσας

Ελλάδα 08.11.2025
Έντυσε από την Λαμπέτη μέχρι γαλαζοαίματες, σχεδίασε το νυφικό της Καρέζη

Μετά τα power bank, οι αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν νέα ηλεκτρονική συσκευή

Κόσμος Χτες
Ο παράξενος κανόνας για τα κινητά τηλέφωνα στα αεροδρόμια

Εντυπωσιακή βολίδα «σκίζει» τον αττικό ουρανό – Βίντεο από το σπάνιο φαινόμενο

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για το φωτεινό φαινόμενο «μετέωρο» που προκύπτει από την είσοδο ενός στερεού σώματος από το διάστημα στην ατμόσφαιρα της Γης