E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το δράμα της Ραντουκάνου: Ξέσπασε σε κλάματα στο γήπεδο όταν είδε έναν εμμονικό θαυμαστή της στις κερκίδες

Η Βρετανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Δημοσίευση 19/2/2025 | 17:55

Το δράμα της Ραντουκάνου: Ξέσπασε σε κλάματα στο γήπεδο όταν είδε έναν εμμονικό θαυμαστή της στις κερκίδες

Η Έμα Ραντουκάνου κατέρρευσε το βράδυ της Τρίτης στο Ντουμπάι, όταν αντίκρισε ξανά έναν εμμονικό θαυμαστή στις κερκίδες του τουρνουά WTA 1000 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο εμιράτο.

Η Βρετανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ το σκορ ήταν 0-2 στο πρώτο σετ του αγώνα της απέναντι στην Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα.

Το συγκεκριμένο άτομο, όπως επιβεβαίωσε αργότερα η WTA, είχε προσεγγίσει τη Ραντουκάνου τη Δευτέρα, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο απέναντι στην Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη. Η ασφάλεια του σταδίου τον απομάκρυνε από τον χώρο, αφού η τενίστρια ενημέρωσε τη διαιτητή της αναμέτρησης, εμφανώς απελπισμένη και σκυμμένη πάνω στην καρέκλα της. Ο αγώνας, που είχε διακοπεί λόγω βροχής, διεξήχθη στο γήπεδο 2 και ολοκληρώθηκε με νίκη της Μούχοβα, με 7-6(6), 6-4.

Η ταυτότητα του παρενοχλητή θα διανεμηθεί σε όλα τα τουρνουά του γυναικείου τένις, ώστε να του απαγορευτεί η είσοδος. Η WTA εξέδωσε ανακοίνωση, δηλώνοντας πως «εργάζεται ενεργά με την Έμα και την ομάδα της για να διασφαλίσει την ευημερία της και να της παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη».

Δικαστική απόφαση για περιορισμό 1,6 χιλιομέτρων

Η 22χρονη Ραντουκάνου, που βρίσκεται στο Νο. 61 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε λάβει πρόσκληση από τη διοργάνωση για να συμμετάσχει στο τουρνουά. Η άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, μετά την κατάκτηση του US Open το 2021, έχει πλέον χάσει αυτόν τον τίτλο, με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ να την ξεπερνά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραντουκάνου πέφτει θύμα παρενόχλησης. Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2021, είχε αντιμετωπίσει επανειλημμένα περιστατικά παρενόχλησης από τον Άμριτ Μάγκαρ, πρώην οδηγό διανομής της Amazon, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση πενταετούς περιοριστικού μέτρου. Βάσει της απόφασης, ο Μάγκαρ δεν μπορούσε να πλησιάσει την τενίστρια σε απόσταση μικρότερη των 1,6 χιλιομέτρων.

Ο άνδρας αυτός είχε εμφανιστεί τουλάχιστον τρεις φορές στο σπίτι της Ραντουκάνου στο Λονδίνο, παραβιάζοντας αντικείμενα της ιδιοκτησίας της. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις, της άφησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στην είσοδο του σπιτιού της, με ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα, αξίζεις όλη την αγάπη».

Μάλιστα, σχεδίασε έναν χάρτη που απεικόνιζε την απόσταση που χώριζε το σπίτι του από το σπίτι όπου ζει η Ραντουκάνου με την οικογένειά της. «Νιώθω ότι μου έχουν κλέψει την ελευθερία, κοιτάζω συνεχώς γύρω μου. Δεν αισθάνομαι ασφαλής ούτε στο ίδιο μου το σπίτι», είχε δηλώσει τότε η τενίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός Χτες
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα Χτες
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός

Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου

Ελλάδα Χτες
Ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί και τον αναζητούσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρά και τα έξι μέλη πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Τα ονόματά τους θα παραμείνουν απόρρητα για διάστημα 24 ωρών

Ποδηλάτισσα στην Ισπανία χάνει τον έλεγχο και στέκεται στο χείλος του γκρεμού ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα 360 μοιρών που είχε τοποθετημένη στο ποδήλατό της