E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου σε Μαρία Καρυστιανού: «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»

Η στιχομυθία των δύο γυναικών

Δημοσίευση 19/2/2025 | 15:30

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου σε Μαρία Καρυστιανού: «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»

Στο κοιμητήριο Λάρισας «γράφτηκε» ο επίλογος της τραγικής υπόθεσης του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη περιοχή στην περιοχή του Τυρνάβου τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Στο ύστατο χαίρε στον 39χρονο βρέθηκε και η Μαρία Καρυστιανού πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Εκεί όπως μεταδίδει το OPEN οι δύο μητέρες είχαν έναν σύντομο διάλογο.

Η Μαρία Καρυστιανού φέρεται να είπε στη Σοφία Αποστολάκη – Καλογήρου «καλώς ανταμώσαμε, όλα είναι σχετικά!», με τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου να της απαντά: «Εσείς το πήρατε καμένο. Εγώ το πήρα φαγωμένο!».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πήρε το λόγο και σχολίασε τη στιχομυθία των δύο γυναικών, λέγοντας πως «δεν είναι τυχαίο αυτό το κείμενο. Δεν είναι τυχαίο. Δε μιλάμε για μια μάνα πονεμένη, αγράμματη και λοιπά. Μιλάμε για έναν Εισαγγελικό λειτουργό με μια φοβερή ψυχραιμία. Και αξιοπρέπεια».

Θρήνος στην κηδεία του 39χρονου

Επικήδειο εκφώνησε ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και θείος του εκλιπόντος, Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:

«Θα τα μάθουμε όλα… Δε θα ησυχάσουμε, θα απαιτήσουμε τη δικαίωση… Θα βρούμε τους ενόχους… Σε φαντάζομαι να ζητάς όπως τα παιδιά των Τεμπών οξυγόνο και αέρα».

Με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. «Παιδί συγκροτημένο ο Βασίλης… Είχε συνειδητό βίο εκκλησιαστικό… Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονία… Οφείλουμε να προσέχουμε τι λέμε Οι κουβέντες του καφενείου μεταφέρονται στο δημόσιο λόγο», είπε, σύμφωνα με το larissanet.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.

Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη

Μουντιάλ 2026: Προσοχή στους νέους κανονισμούς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Νέοι καιροί νέα ήθη από τη FIFA