E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου σε Μαρία Καρυστιανού: «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»

Η στιχομυθία των δύο γυναικών

Δημοσίευση 19/2/2025 | 15:30

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου σε Μαρία Καρυστιανού: «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»

Στο κοιμητήριο Λάρισας «γράφτηκε» ο επίλογος της τραγικής υπόθεσης του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη περιοχή στην περιοχή του Τυρνάβου τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Στο ύστατο χαίρε στον 39χρονο βρέθηκε και η Μαρία Καρυστιανού πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Εκεί όπως μεταδίδει το OPEN οι δύο μητέρες είχαν έναν σύντομο διάλογο.

Η Μαρία Καρυστιανού φέρεται να είπε στη Σοφία Αποστολάκη – Καλογήρου «καλώς ανταμώσαμε, όλα είναι σχετικά!», με τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου να της απαντά: «Εσείς το πήρατε καμένο. Εγώ το πήρα φαγωμένο!».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πήρε το λόγο και σχολίασε τη στιχομυθία των δύο γυναικών, λέγοντας πως «δεν είναι τυχαίο αυτό το κείμενο. Δεν είναι τυχαίο. Δε μιλάμε για μια μάνα πονεμένη, αγράμματη και λοιπά. Μιλάμε για έναν Εισαγγελικό λειτουργό με μια φοβερή ψυχραιμία. Και αξιοπρέπεια».

Θρήνος στην κηδεία του 39χρονου

Επικήδειο εκφώνησε ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και θείος του εκλιπόντος, Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:

«Θα τα μάθουμε όλα… Δε θα ησυχάσουμε, θα απαιτήσουμε τη δικαίωση… Θα βρούμε τους ενόχους… Σε φαντάζομαι να ζητάς όπως τα παιδιά των Τεμπών οξυγόνο και αέρα».

Με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. «Παιδί συγκροτημένο ο Βασίλης… Είχε συνειδητό βίο εκκλησιαστικό… Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονία… Οφείλουμε να προσέχουμε τι λέμε Οι κουβέντες του καφενείου μεταφέρονται στο δημόσιο λόγο», είπε, σύμφωνα με το larissanet.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Ελλάδα 12.04.2026
Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Ελλάδα 12.04.2026
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα