E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίχαελ Σουμάχερ: Στην αντεπίθεση η σύζυγός του

Η Κορίνα Σουμάχερ προσπαθεί να πετύχει πιο αυστηρές ποινές, για τους ανθρώπους που εκβίασαν την οικογένειά της

Δημοσίευση 18/2/2025 | 18:45

Μίχαελ Σουμάχερ: Στην αντεπίθεση η σύζυγός του

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε την περασμένη Τετάρτη (12.02.2025) ένοχα τρία άτομα, για απόπειρα εκβιασμού της οικογένειας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, με τον επικεφαλής του σχεδίου να καταδικάζεται σε τρία χρόνια φυλάκιση.

Και οι τρεις, συμπεριλαμβανομένου του 53χρονου αρχηγού και του γιου του, κρίθηκαν ένοχοι από το περιφερειακό δικαστήριο του Βούπερταλ, επειδή προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από την οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ, με την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσαν βίντεο και φωτογραφίες του 56χρονου Γερμανού.

Στον 53χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης, ενώ ο γιος του και ο τρίτος άνδρας, ένας πρώην υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι που προσλήφθηκε για την προστασία του σπιτιού της οικογένειας στην Ελβετία, καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε ατύχημα στο σκι, στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013. Η οικογένεια του Γερμανού διατηρεί αυστηρή ιδιωτικότητα σχετικά με την κατάστασή του, με την πρόσβαση να περιορίζεται σε όσους βρίσκονται πιο κοντά του.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν έκλεισε οριστικά, καθώς με επίσημη δήλωση της η Κορίνα Σουμάχερ ανακοίνωσε ότι η οικογένεια κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, θεωρώντας ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν ήταν… πολύ ήπιες.

«Αποφασίσαμε να ασκήσουμε έφεση κατά αυτής της απόφασης που θεωρούμε πολύ ήπια, ειδικά για τον κύριο Φρίτσε», αναφέρεται στη δήλωση της Δευτέρας, με την Κορίνα Σουμάχερ να συμπληρώνει:

«Κατά τη γνώμη μου, αυτός ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτό. Αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι η τεράστια παραβίαση της εμπιστοσύνης. Θα έπρεπε να του επιβληθεί μια ποινή που να αποτρέπει ενδεχόμενους μιμητές».

Την περσινή χρονιά, η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ εξασφάλισε αποζημίωση 200.000 ευρώ από τους εκδότες ενός γερμανικού περιοδικού, το οποίο τύπωσε μια «συνέντευξη» με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, η οποία δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά: Συνελήφθη ιερέας για εμπρησμό από πρόθεση στο Μαρκοπούλο

Ελλάδα 18.09.2025
Ο ιερέας υποστήριξε, πως προσπάθησε να κάψει εκκλησιαστικά έγγραφα

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ως προπονητή τον Χρήστο Κόντη

Αθλητικά Νέα 18.09.2025
Η ανακοίνωση των «πράσινων»

«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν την Τρίτη

Πολιτική 18.09.2025
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Αλβανία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βουλή για την πρώτη Al υπουργό

Κόσμος 18.09.2025
Η ένταση κλιμακώθηκε, καθώς βουλευτές της αντιπολίτευσης χτυπούσαν τα έδρανα

Κάρπαθος: Ηλεκτροπληξία υπέστη ανήλικος σε επιβατικό πλοίο ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελλάδα 18.09.2025
Ηλεκτροπληξία για παιδί που άγγιξε προβολέα πλοίου στην Κάρπαθο.

Συναγερμός για την αρπαγή 5χρονου από την Αθήνα

Ελλάδα 18.09.2025
Το παιδί το άρπαξε η μητέρα του και εξαφανίσθηκαν - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο: «Οι εξοπλισμοί από το Ισραήλ ενέχουν επικίνδυνες συνέπειες»

Ελλάδα 18.09.2025
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu, το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δήλωσε ότι «η Αγκυρα παρακολουθεί στενά τις αναφορές για προμήθεια αντιαεροπορικού συστήματος από το Ισραήλ στην Ελληνοκυπριακή Διοίκηση».

Βίντεο‑ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 18.09.2025
Η στιγμή που ο 29χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούεται με την νταλίκα

Η γερμανική κυβέρνηση μοιράζει χρήματα που δεν έχει, παραδέχεται ο Μερτς

Κόσμος 18.09.2025
Κρίσιμη η μεταρρύθμιση των συντάξεων