E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Στην εισαγγελέα σήμερα η 13χρονη

Δημοσίευση 18/2/2025 | 11:30

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Ο εγκλεισμός του κρίθηκε απαραίτητος ώστε να κινηθεί η διαδικασία και το παιδί να ελεγχθεί από παιδοψυχίατρο εκτός Ρόδου, μιας και τόσο στο νησί όσο και στη Σύμη δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Τον εγκλεισμό του 15χρονου σε ψυχιατρική κλινική διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και ο νεαρός μαθητής να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, καθώς τόσο στη Σύμη όσο και στη Ρόδο δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Έτσι, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία του 15χρονου από τη Σύμη στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου προκειμένου ακολούθως να γίνει μεταφορά του μαθητή σε δομή στην οποία απασχολείται παιδοψυχίατρος εκτός Ρόδου.

Επιπλέον, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ζητήσει να συναντήσει τους γονείς της 13χρονης μαζί με τη μαθήτρια, ώστε να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να υπάρξει ανάλογη μεταχείριση και της 13χρονης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα της 13χρονης από τη Σύμη διαπίστωσε πως η κόρη της μαζί με τον 15χρονο προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν για να ζήσουν μαζί. Μάλιστα, οι δυο ανήλικοι θέλησαν να τη βγάλουν από τη μέση δίνοντάς της τσάι και κέικ με ποντικοφάρμακο, ενώ η 13χρονη είχε πάρει για τον ίδιο σκοπό και ένα μαχαίρι από το σπίτι της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης βρήκαν μια σειρά από μηνύματα στα οποία – όπως υποστηρίζουν – φαίνεται πως η 13χρονη μαζί με τον 15χρονο σχεδίαζαν να σκοτώσουν τη μητέρα αρχικά και στη συνέχεια τον πατέρα.

Η 13χρονη το βράδυ της ίδιας μέρας που φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα, υπό το βάρος της πίεσης από τον 15χρονο και των τύψεων, ομολόγησε τα πάντα στη μητέρα της.

Στην εκπομπή LiveNews αποκαλύφθηκε πως ο 15χρονος είχε συνάψει μαζί με τη 13χρονη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου αναλάμβαναν από κοινού την ευθύνη για το σχέδιο της δoλoφovίας της μητέρας της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του 15χρονου σημειώνει πως το παιδί έχει πέσει πολλές θύμα bullying καθώς είναι υιοθετημένο, ενώ οι γονείς της 13χρονης δεν ενέκριναν τη σχέση για τον ίδιο λόγο και έτσι αποφάσισαν να τον καταστρέψουν.

Για την υπόθεση δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.

Πλωτή καντίνα στα Κουφονήσια: Τι οδήγησε στη σύλληψη του χειριστή της

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η φορτηγίδα-αναψυκτήριο κατέπλευσε χωρίς άδεια στην παραλία Ιταλίδα και η Εισαγγελία Νάξου διέταξε άμεσα τη σύλληψη του κυβερνήτη της.

Εφιάλτης για 14χρονη στο Mall ‑ Της επιτέθηκε αλλοδαπός για να τη βιάσει

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Αλλοδαπός 25χρονος συνελήφθη αφού προσπάθησε να επιτεθεί σeξουαλικά σε ανήλικη μέσα σε εμπορικό κέντρο.

Ολική έκλειψη Ηλίου 2026: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα τη δουν και τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Στις 12 Αυγούστου 2026 η σκιά της Σελήνης θα διασχίσει Γροιλανδία, Ισλανδία και Ισπανία, σε ένα φαινόμενο που η Ευρώπη δεν έχει ζήσει από το 1999.

Τραγικές μνήμες Κραν Μοντανά στην Ταϊλάνδη: Πώς κάηκαν ζωντανοί, εγκλωβισμένοι στις τουαλέτες οι 27

Κόσμος 13.07.2026
Τα περισσότερα από τα θύματα, στην πλειονότητά τους νέοι, βρέθηκαν μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος, σε μία προσπάθεια να σωθούν από τις φλόγες - Οι αρχές ερευνούν αν ο χώρος είχε ξεκλείδωτες και λειτουργικές εξόδους πυρκαγιάς, ψεκαστήρες, πυροσβεστήρες, συναγερμούς και άλλα μέτρα πυρασφάλειας