E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Στην εισαγγελέα σήμερα η 13χρονη

Δημοσίευση 18/2/2025 | 11:30

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Ο εγκλεισμός του κρίθηκε απαραίτητος ώστε να κινηθεί η διαδικασία και το παιδί να ελεγχθεί από παιδοψυχίατρο εκτός Ρόδου, μιας και τόσο στο νησί όσο και στη Σύμη δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Τον εγκλεισμό του 15χρονου σε ψυχιατρική κλινική διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και ο νεαρός μαθητής να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, καθώς τόσο στη Σύμη όσο και στη Ρόδο δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Έτσι, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία του 15χρονου από τη Σύμη στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου προκειμένου ακολούθως να γίνει μεταφορά του μαθητή σε δομή στην οποία απασχολείται παιδοψυχίατρος εκτός Ρόδου.

Επιπλέον, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ζητήσει να συναντήσει τους γονείς της 13χρονης μαζί με τη μαθήτρια, ώστε να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να υπάρξει ανάλογη μεταχείριση και της 13χρονης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα της 13χρονης από τη Σύμη διαπίστωσε πως η κόρη της μαζί με τον 15χρονο προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν για να ζήσουν μαζί. Μάλιστα, οι δυο ανήλικοι θέλησαν να τη βγάλουν από τη μέση δίνοντάς της τσάι και κέικ με ποντικοφάρμακο, ενώ η 13χρονη είχε πάρει για τον ίδιο σκοπό και ένα μαχαίρι από το σπίτι της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης βρήκαν μια σειρά από μηνύματα στα οποία – όπως υποστηρίζουν – φαίνεται πως η 13χρονη μαζί με τον 15χρονο σχεδίαζαν να σκοτώσουν τη μητέρα αρχικά και στη συνέχεια τον πατέρα.

Η 13χρονη το βράδυ της ίδιας μέρας που φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα, υπό το βάρος της πίεσης από τον 15χρονο και των τύψεων, ομολόγησε τα πάντα στη μητέρα της.

Στην εκπομπή LiveNews αποκαλύφθηκε πως ο 15χρονος είχε συνάψει μαζί με τη 13χρονη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου αναλάμβαναν από κοινού την ευθύνη για το σχέδιο της δoλoφovίας της μητέρας της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του 15χρονου σημειώνει πως το παιδί έχει πέσει πολλές θύμα bullying καθώς είναι υιοθετημένο, ενώ οι γονείς της 13χρονης δεν ενέκριναν τη σχέση για τον ίδιο λόγο και έτσι αποφάσισαν να τον καταστρέψουν.

Για την υπόθεση δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα 13.06.2026
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη