E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Στην εισαγγελέα σήμερα η 13χρονη

Δημοσίευση 18/2/2025 | 11:30

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Ο εγκλεισμός του κρίθηκε απαραίτητος ώστε να κινηθεί η διαδικασία και το παιδί να ελεγχθεί από παιδοψυχίατρο εκτός Ρόδου, μιας και τόσο στο νησί όσο και στη Σύμη δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Τον εγκλεισμό του 15χρονου σε ψυχιατρική κλινική διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και ο νεαρός μαθητής να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, καθώς τόσο στη Σύμη όσο και στη Ρόδο δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Έτσι, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία του 15χρονου από τη Σύμη στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου προκειμένου ακολούθως να γίνει μεταφορά του μαθητή σε δομή στην οποία απασχολείται παιδοψυχίατρος εκτός Ρόδου.

Επιπλέον, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ζητήσει να συναντήσει τους γονείς της 13χρονης μαζί με τη μαθήτρια, ώστε να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να υπάρξει ανάλογη μεταχείριση και της 13χρονης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα της 13χρονης από τη Σύμη διαπίστωσε πως η κόρη της μαζί με τον 15χρονο προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν για να ζήσουν μαζί. Μάλιστα, οι δυο ανήλικοι θέλησαν να τη βγάλουν από τη μέση δίνοντάς της τσάι και κέικ με ποντικοφάρμακο, ενώ η 13χρονη είχε πάρει για τον ίδιο σκοπό και ένα μαχαίρι από το σπίτι της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης βρήκαν μια σειρά από μηνύματα στα οποία – όπως υποστηρίζουν – φαίνεται πως η 13χρονη μαζί με τον 15χρονο σχεδίαζαν να σκοτώσουν τη μητέρα αρχικά και στη συνέχεια τον πατέρα.

Η 13χρονη το βράδυ της ίδιας μέρας που φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα, υπό το βάρος της πίεσης από τον 15χρονο και των τύψεων, ομολόγησε τα πάντα στη μητέρα της.

Στην εκπομπή LiveNews αποκαλύφθηκε πως ο 15χρονος είχε συνάψει μαζί με τη 13χρονη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου αναλάμβαναν από κοινού την ευθύνη για το σχέδιο της δoλoφovίας της μητέρας της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του 15χρονου σημειώνει πως το παιδί έχει πέσει πολλές θύμα bullying καθώς είναι υιοθετημένο, ενώ οι γονείς της 13χρονης δεν ενέκριναν τη σχέση για τον ίδιο λόγο και έτσι αποφάσισαν να τον καταστρέψουν.

Για την υπόθεση δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Κόσμος 12.12.2025
Είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία με το κομμάτι «The Code»

To τελευταίο παιδί στην Ελλάδα από τον δότη σπέρματος με το «γονίδιο καρκίνου» γεννήθηκε το 2017

Ελλάδα 12.12.2025
Πώς έγινε αντιληπτό το σπέρμα, τι μπορεί να γίνει τώρα

Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok ‑ Προέτρεπε σε πράξεις βίας

Ελλάδα 12.12.2025
Η υπόθεση διερευνάται βάσει των σχετικών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα

Αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη – 14 προσαγωγές για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελλάδα 12.12.2025
Ερευνάται το διάστημα από το 2019 μέχρι το 2025 με τα συνολικά χρήματα που έχουν λάβει να ανέρχονται σε 1.700.000 €

Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά

Ελλάδα 12.12.2025
Στο νοσοκομείο κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες

Επική φωτογραφία από την Ιταλία: Δείτε πώς προσπάθησε να κρυφτεί σε φάτνη Γκανέζος που είχε επιτεθεί σε δημόσιο υπάλληλο

Κόσμος 12.12.2025
Τον 39χρονο μετανάστη εντόπισε ο δήμαρχος της πόλης Γκαλατόνε αν και αρχικά τον πέρασε για «άκρως ρεαλιστική» φιγούρα

Αγρότες σχεδιάζουν απόβαση με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 12.12.2025
Νέα συνάντηση του Τσιάρα με τα μπλόκα της Κρήτης σήμερα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Τραμπ: Στην Ευρώπη αποφασίζουμε εμείς, μην ανακατεύεσαι

Κόσμος 12.12.2025
Απάντηση στις αναφορές της αμερικανικής Εθνικής Στρατηγικής για την Ευρώπη που κινδυνεύει με εξάλειψη εδωσε η επικεφαλής της Κομισιόν

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο ‑ Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Κόσμος Χτες
Περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι σήμερα

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν συμβολικά την ελληνική σημαία

Χανιά: Περιπέτεια για 12 μαθητές από την Αθήνα – Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

Ελλάδα Χτες
Τα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Βάμου