E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Στην εισαγγελέα σήμερα η 13χρονη

Δημοσίευση 18/2/2025 | 11:30

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Ο εγκλεισμός του κρίθηκε απαραίτητος ώστε να κινηθεί η διαδικασία και το παιδί να ελεγχθεί από παιδοψυχίατρο εκτός Ρόδου, μιας και τόσο στο νησί όσο και στη Σύμη δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Τον εγκλεισμό του 15χρονου σε ψυχιατρική κλινική διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και ο νεαρός μαθητής να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, καθώς τόσο στη Σύμη όσο και στη Ρόδο δεν υπάρχει παιδοψυχίατρος.

Έτσι, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία του 15χρονου από τη Σύμη στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου προκειμένου ακολούθως να γίνει μεταφορά του μαθητή σε δομή στην οποία απασχολείται παιδοψυχίατρος εκτός Ρόδου.

Επιπλέον, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ζητήσει να συναντήσει τους γονείς της 13χρονης μαζί με τη μαθήτρια, ώστε να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να υπάρξει ανάλογη μεταχείριση και της 13χρονης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα της 13χρονης από τη Σύμη διαπίστωσε πως η κόρη της μαζί με τον 15χρονο προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν για να ζήσουν μαζί. Μάλιστα, οι δυο ανήλικοι θέλησαν να τη βγάλουν από τη μέση δίνοντάς της τσάι και κέικ με ποντικοφάρμακο, ενώ η 13χρονη είχε πάρει για τον ίδιο σκοπό και ένα μαχαίρι από το σπίτι της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης βρήκαν μια σειρά από μηνύματα στα οποία – όπως υποστηρίζουν – φαίνεται πως η 13χρονη μαζί με τον 15χρονο σχεδίαζαν να σκοτώσουν τη μητέρα αρχικά και στη συνέχεια τον πατέρα.

Η 13χρονη το βράδυ της ίδιας μέρας που φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα, υπό το βάρος της πίεσης από τον 15χρονο και των τύψεων, ομολόγησε τα πάντα στη μητέρα της.

Στην εκπομπή LiveNews αποκαλύφθηκε πως ο 15χρονος είχε συνάψει μαζί με τη 13χρονη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου αναλάμβαναν από κοινού την ευθύνη για το σχέδιο της δoλoφovίας της μητέρας της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του 15χρονου σημειώνει πως το παιδί έχει πέσει πολλές θύμα bullying καθώς είναι υιοθετημένο, ενώ οι γονείς της 13χρονης δεν ενέκριναν τη σχέση για τον ίδιο λόγο και έτσι αποφάσισαν να τον καταστρέψουν.

Για την υπόθεση δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος 13.12.2025
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος 13.12.2025
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα 13.12.2025
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα 13.12.2025
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος 13.12.2025
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα 13.12.2025
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα 13.12.2025
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος 13.12.2025
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος 13.12.2025
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός 13.12.2025
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα