E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πύργος: «Είχε σε όλο της το σώμα σημάδια» λέει ο γιος της 56χρονης που πέθανε από μηνιγγίτιδα

«Την πήρα αγκαλιά, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μούγκριζε» λέει ο γιος της 56χρονης

Δημοσίευση 18/2/2025 | 10:02

Πύργος: «Είχε σε όλο της το σώμα σημάδια» λέει ο γιος της 56χρονης που πέθανε από μηνιγγίτιδα
Φωτογραφία από Anna Shvets

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε ο θάνατος της άτυχης 56χρονης από τον Πύργο, που άφησε την τελευταία της πνοή αφού προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα.

Η γυναίκα δεν είχε παρουσιάσει σοβαρά ή ανησυχητικά συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το εάν η αρρώστια της οφειλόταν σε μηνιγγίτιδα. Τελικά η κατάσταση της 56χρονης από τον Πύργο επιδεινώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, με τους γιατρούς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, να μην μπορούν να κρατήσουν τη γυναίκα στη ζωή.

Τραγικές φιγούρες είναι ο σύζυγος και ο γιος της 56χρονης, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μετά τον ξαφνικό θάνατό της. Ο γιος της μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες που έζησε με την μητέρα του, η οποία τον άφησε νωρίς.

«Ήρθα από τον στρατό την Παρασκευή, πήρα αγκαλιά τη μάνα μου, ήταν όλα καλά. Μετά από λίγες ώρες άρχισε να έχει κρυάδες. Το βράδυ που κοιμόταν, κρύωνε πάρα πολύ. Γύρναγε στο κρεβάτι, δεν ήταν καλά.

Την πήρε ο πατέρας μου, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μούγκριζε. Την πήγαμε νοσοκομείο, την διασωλήνωσαν. Μας είπαν “την πάμε στη ΜΕΘ”, την έβγαλαν και είχε σε όλο της το σώμα σημάδια από την αρρώστια και είπαν “αν είναι μηνιγγίτιδα δεν…”. Πέθανε μέσα σε 8 ώρες. Κανείς δεν το περίμενε. Μας πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και μας είπε “συλλυπητήρια”», είπε ο γιος της 56χρονης.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε και ο σύζυγός της: «Την τελευταία φορά που μου μίλησε μου είπε “με πονάει ο λαιμός μου”. Την πόναγε κάπου χαμηλά και μου φάνηκε παράξενο».

Το χρονικό

Η 56χρονη γυναίκα παρουσίασε ελαφριά συμπτώματα το απόγευμα της Παρασκευής (14.02.2025). Σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε πονόλαιμο και υψηλό πυρετό, ενώ αργά το βράδυ, η κατάστασή της είχε ήδη χειροτερέψει αφού δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να εξετάζουν το ενδεχόμενο της μηνιγγίτιδας, που έχει θορυβήσει τις περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η άτυχη 56χρονη άφησε τελικά την τελευταία της πνοή. Όπως διαπιστώθηκε η άτυχη γυναίκα από τον Πύργο προσβλήθηκε από το ίδιο στέλεχος μηνιγγίτιδας που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή πριν μερικές μέρες

Ο θάνατός της είναι ο δεύτερος μέσα σε έναν μήνα από μηνιγγίτιδα, μετά την ξαφνική απώλεια του 20χρονου φοιτητή από την Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες

Τουρκία: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κιρίκαλε ‑ Δύο νεκροί

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ισχυρή έκρηξη σε εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης πυρομαχικών, διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» ‑ Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F‑15

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα στο κέντρο της πόλης

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Το μυθικό συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αμύθητο ποσό που θα λαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το trade του στους Μαϊάμι Χιτ - Η επιλογή του για επέκταση συμβολαίου

Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια

Ελλάδα 23.06.2026
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε επιχωματώσεις, έτσι ώστε οι μικρές εστίες να μην επεκταθούν και γίνει κάποια αναζωπύρωση

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Επίδαυρο

Ελλάδα 23.06.2026
Δυστύχημα στην Αργολίδα με θύμα 49χρονο. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό στην Επίδαυρο. Ενημερωθείτε τώρα!

Η κορυφαία μαμά μπλόγκερ Jill Smokler έφυγε από τη ζωή στα 48 της από καρκίνο εγκεφάλου

Κόσμος 23.06.2026
Η Jill Smokler είχε ιδρύσει το Scary Mommy, μια πλατφόρμα που μιλούσε για τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας με ειλικρίνεια και χιούμορ.