Και στο τέλος, όταν ο δημοσιογράφος την έβαλε να επιλέξει ανάμεσα σε ταινία ή τηλεόραση, απάντησε πως θα διάλεγε την ταινία.
Βίκυ Καγιά: «Με απατούσε δεξιά και αριστερά!» – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Η αντίδραση για την επιστροφή της στο GNTM με την Χριστοπούλου και την Παπαγεωργίου
Δημοσίευση 17/2/2025 | 20:28

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Βίκυ Καγιά στο αεροδρόμιο και την σταμάτησε να της κάνει διάφορες ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την προσωπική της ζωή, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που πέρασε.
Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Πρωινό
«Φυσικά και γιόρταζα! Γιατί να μη γιορτάζω;», είπε αρχικά για το αν γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων και έπειτα δήλωσε για την πρώτη φορά που γιόρτασε: «Πόσο να ήμουν όταν γιόρτασα πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο; 16-17; Κάτι αρκουδάκια τότε μας έδιναν και παίρναμε και λουλουδάκια».
Για τον πρώτο της έρωτα δήλωσε: «Φυσικά και θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα. Πώς να μην τον θυμάμαι; Ήμουν τόσο πολύ στενοχωρημένη, θυμωμένη και πληγωμένη, γιατί με απατούσε δεξιά και αριστερά. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις αυτό, γιατί είναι η πρώτη σου αγάπη υποτίθεται. Αφοσιώνεσαι, είσαι 100% εκεί και ο άλλος κάνει τα δικά του. Πολύ άσχημο πράγμα! Αυτό σημαίνει ότι έχει δικές του προσωπικές ανασφάλειες και όποιος το κάνει αυτό, έχει πολλά άλυτα θέματα και τραύματα και ανασφάλειες που πρέπει να τις δουλέψει. Αναλόγως της συγχωρώ την απιστία. Γενικά δεν είμαι να συγχωρώ τις απιστίες, αλλά έχω πετύχει και σε περιπτώσεις και δικές μου παλαιότερα, αλλά και φίλων, που έφταιγαν κάπως και οι δύο»
Και μιλώντας για απιστία, επισήμανε: «Τις επαγγελματικές απιστίες τις συγχωρώ γιατί έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Οι άνθρωποι σου συστήνονται την πρώτη φορά που τους γνωρίζεις. Για τα κίνητρά τους, τα συναισθήματά τους και πώς βλέπουν τη σχέση σας. Πρέπει να τους πιστεύεις. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό για τις προσωπικές σχέσεις, ό,τι σχέσεις είναι. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους και δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι θα σκέφτονται σαν κι εσένα. Οι άνθρωποι είναι αυτό που είναι και πρέπει να τους αφήνουμε να είναι αυτό που είναι».
Έπειτα ρωτήθηκε για το σενάριο που έφτιαξε ο Βαγγέλης Περρής για τον νέο κύκλο του GNTM με εκείνη παρουσιάστρια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου στην κριτική επιτροπή, ανέφερε: «Εμένα γιατί με ρωτάς; Πιστεύεις ότι μπορεί να λειτουργήσει αυτό; Άντε και να είμαι εγώ παρουσιάστρια, το υπόλοιπο πώς θα λειτουργήσει βρε αγάπη μου; Δε θα είμαι στο GNTM, όχι».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
JoJo Siwa: Mετά το come out το 2021, τώρα είναι ερωτευμένη με άντρα
Tabloid
09.02.2026
Η JoJo Siwa εξερευνά τον έρωτα
Bianca Censori: Σπάει τη σιωπή της στο Vanity Fair για τη σχέση της με τον Κanye West
Tabloid
09.02.2026
Ολόγuμνη, ειλικρινής και χωρίς φίλτρο: η εξομολόγηση της
Γέννησε η Αννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της
Tabloid
Χτες
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού
Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει
Tabloid
Χτες
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πρώτη φορά ακούω ότι χωρίσαμε με τη Σοφία Μαριόλα; Δεν το είπα»
Tabloid
Χτες
Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου
Έλενα Τοπαλίδου: Υποδύομαι τον Σατανά στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ
Tabloid
Χτες
Όπως φανέρωσε η γνωστή ηθοποιός, δεν φοβάται τις αντιδράσεις
Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»
Tabloid
Χτες
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!
Κοκλώνης για Καινούργιου: «Για μένα ήταν αδερφή! Σε άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί στο μαιευτήριο»
Tabloid
Χτες
Κάποτε ήταν αχώριστοι ο ένας από τον άλλον, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση τους έχει «παγώσει»
Αποχώρησε από την εκπομπή η Ναταλία Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη, είμαι χάλια»
Tabloid
Χτες
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό και τους συνεργάτες της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από έντονες ημικρανίες
Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν μ` αρέσει ο Σμαραγδής σαν σκηνοθέτης»
Tabloid
Χτες
Ο ηθοποιός σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και στη χρηματοδότηση της παραγωγής
Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή
Tabloid
Χτες
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε
Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ
Tabloid
Χτες
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;






