E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κέρκυρα: «Είχαμε σχέση επί δύο χρόνια με την μαθήτριά μου»

To παραδέχεται ο 40χρονος προπονητής

Δημοσίευση 17/2/2025 | 09:05

Κέρκυρα: «Είχαμε σχέση επί δύο χρόνια με την μαθήτριά μου»
Φωτογραφία από Pixabay

«Από τον Μάιο του 2022 έως και τον Ιανουάριο του 2025, ο 40χρονος προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης αθλήτριάς του, ενώ εκείνη διένυε το 15ο έως και το 17ο έτος της ηλικίας της», τονίζεται σε καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού προς τις αστυνομικές Αρχές στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Realnews, πρόκειται για μια τραγική υπόθεση καθώς 40χρονος προπονητής βόλεϊ φέρεται πως είχε συνάψει σχέση με την ανήλικη μαθήτριά του. «Είχαμε σχέση επί 2 χρόνια», φαίνεται να παραδέχθηκε για να δικαιολογήσει τις πράξεις του ενώπιον των αστυνομικών, μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων έξω από το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, όταν τον ρώτησαν αν είχε αποθηκευμένα περίεργα αρχεία, εκείνος απάντησε: «Σε φάκελο, στα κρυφά αρχεία φωτογραφιών, υπάρχουν αποθηκευμένα τρία βίντεο ερωτικού περιεχομένου». Σε αυτά τα βίντεο ο 40χρονος εμφανίζεται σε ερωτικές πράξεις με την ανήλικη. Παράλληλα, όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, στον ίδιο ψηφιακό φάκελο υπήρχαν και πέντε φωτογραφίες της κοπέλας.

«Από τον Μάιο του 2022 έως και τον Ιανουάριο του 2025, ο 40χρονος προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης αθλήτριάς του, ενώ εκείνη διένυε το 15ο έως και το 17ο έτος της ηλικίας της», τονίζεται στην αρχική καταγγελία που έκαναν οι γονείς προς τις αστυνομικές Αρχές.

«Δεν υπάρχει πορνογραφικό υλικό το οποίο έχει καταγράψει ο εντολέας μου. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν βιντεοσκόπησε παρά τη θέληση της κοπέλας το υλικό, αλλά αντίθετα η ίδια τον παρότρυνε να τραβήξει φωτογραφίες και να κάνει χρήση του βίντεο σε ιδιαίτερες στιγμές τους. Δεν υπάρχει κακούργημα στις πράξεις του», λέει ο συνήγορος του προπονητή, Κώστας Μικρούλης.

Η αποκάλυψη

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου έναν μήνα η κοπέλα αποχώρησε από την ομάδα βόλεϊ και την ίδια περίοδο διέκοψε κάθε επαφή με τον προπονητή της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της έφτασε έξαλλη σε αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας, αναφέροντας την ηλικία της κόρης της και υποδεικνύοντας ότι ανάλογο υλικό υπάρχει στο κινητό του 40χρονου. Μετά την καταγγελία και τη σύλληψη του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικοί ερεύνησαν την οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ψηφιακό μέσο αποθήκευσης (USB) και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. «Το είχαμε δει ως παιχνίδι στα πλαίσια της σχέσης μας. Δεν είχα καμία περαιτέρω πρόθεση για το υλικό που κατεγράφη. Υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας», είχε προσθέσει ο 40χρονος προπονητής του βόλεϊ.

Παρ’ όλα αυτά οι Αρχές εξετάζουν αν ο προπονητής είχε διαρρεύσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε στη διάθεσή του σε άλλα πρόσωπα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έφθασαν στα χέρια του. Αυτό που μένει να διερευνηθεί είναι με ποιον ακριβώς τρόπο έγινε η λήψη των εικόνων, εάν ο ίδιος βιντεοσκοπούσε την ανήλικη χωρίς ενδεχομένως η ίδια να το γνωρίζει ή αν την ανάγκαζε να του στέλνει εκείνη φωτογραφικό υλικό, το οποίο, όπως απεδείχθη, υπήρχε σε κρυφό φάκελο στο κινητό του γυμναστή.

«Δεν ασκεί επισήμως το επάγγελμα του προπονητή, ηλεκτρολόγος είναι»
Η αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κέρκυρας αλλά και αγωνία στους γονείς και άλλων αθλητριών του συλλόγου βόλεϊ, που διερωτώνται για τυχόν ενέργειες του προπονητή σε βάρος και άλλων ανηλίκων αθλητριών. Ο 40χρονος, που είχε συνάψει σχέση με την ανήλικη όταν εκείνη ήταν 15 ετών και εκείνος 38 ετών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ένα πρόσωπο γνωστό στην αθλητική ζωή του νησιού. Επί σειρά ετών, ο κατηγορούμενος προπονούσε ανήλικες αθλήτριες και είχε επαφή με αρκετούς νέους μέσα από τον χώρο του βόλεϊ.

«Δεν ασκεί επισήμως το επάγγελμα του προπονητή, ηλεκτρολόγος είναι», διευκρινίζει στην «R» ο συνήγορός του, Κ. Μικρούλης, εξηγώντας πως στην πραγματικότητα ο 40χρονος βοηθούσε ως προπονητής ένα συγγενικό του πρόσωπο που εργάζεται στον συγκεκριμένο αθλητικό σύλλογο, αλλά η πολύ συχνή ενασχόλησή του έκανε όλες τις ανήλικες αθλήτριες να τον αποκαλούν «προπονητή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο εδώλιο παιδίατρος για την απώλεια όρχεος 16χρονου ‑ Σε μόνιμη υπογονιμότητα ο έφηβος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο γιατρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια μετά από μήνυση των γονιών

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με 20 άτομα σε ποντιακό γλέντι στα δυτικά ‑ Δύο τραυματίες από γυάλινα μπουκάλια

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Περίπου 20 άτομα πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο ο ένας τραυματίας

Από φέρετρο μέχρι... βάρκα στα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που μάζεψε ο δήμος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στον δήμο Θεσσαλονίκης το 2025 συγκεντρώθηκαν 12.500 τόνοι ογκωδών από όλες τις γειτονιές ενώ για τους πρώτους 4,5 μήνες του 2026 η «συγκομιδή» ανέρχεται στους 5.000 τόνους

Αστυνομικός έσωσε γυναίκα και τα δύο παιδιά της από φλεγόμενο σπίτι ‑ Viral το βίντεο από τη bodycam

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να βγάλει έξω με απόλυτη ασφάλεια τη μητέρα και τον 10χρονο γιο

Μήνυμα Τραμπ προς Ταϊβάν: «Μην προχωρήσετε σε επίσημη ανεξαρτησία από την Κίνα»

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ξεκάθαρο σήμα κατά μιας επίσημης ανακήρυξης ανεξαρτησίας

Προσήχθη ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που σκοτώθηκε στον Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Έπεσε από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά

ΑΑΔΕ: 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές ‑ Τεχνητή νοημοσύνη και ηλεκτρονικά μέσα στην μάχη

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Η φορολογική διοίκηση στοχεύει σε εισπράξεις δισεκατομμυρίων ευρώ το 2026

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε νεκρή στο Τζάνειο νοσοκομείο

Νεκρή φάλαινα στη Δανία: Εξετάζουν αν είναι ο «Τίμι» που συγκίνησε τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νεκρή μεγάπτερη φάλαινα εντοπίστηκε κοντά στο Ανχολτ της Δανίας, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για τον «Τίμι», τη φάλαινα που διασώθηκε από γερμανική παραλία και αφέθηκε στη Βόρεια Θάλασσα

Δείτε βίντεο: Θεατής προσπαθεί να ρίξει ποδηλάτες του Giro d` Italia στην άσφαλτο για να γίνει viral

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Giro d` Italia όταν ο δράστης με έναν ακόμη επιχείρησαν να σπρώξουν και να ρίξουν ποδηλάτες εν μέσω του αγώνα, προκειμένου να το ανεβάσουν στα social media