E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγαν στον γάμο του Νικόλαου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Μαθεύτηκε τώρα!

Δημοσίευση 16/2/2025 | 10:14

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγαν στον γάμο του Νικόλαου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Ωστόσο, αυτό που ακόμη συζητιέται έντονα είναι η απουσία του αδελφού του γαμπρού, Φιλίππου, καθώς τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Nina Flohr δεν έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα της οικογένειας.

Παρά το γεγονός ότι επισήμως η δικαιολογία για τη μη παρουσία του Φιλίππου Ντε Γκρες και της Νίνα Φλορ ήταν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποιοι καλά γνωρίζοντες της υπόθεσης την αποδέχθηκαν τυπικά. Όμως οι ενημερωμένοι και οι άνθρωποι που διατηρούν στενές φιλικές και κοινωνικές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας φέρεται να ήξεραν την πραγματική αιτία.

Μία αιτία που έχει να κάνει με την πολύ στενή φιλική σχέση που διατηρεί ο Φίλιππος με την πρώην πλέον νύφη του, η οποία ήταν πάντα δίπλα του όταν τη χρειάστηκε, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Δημοσθένη Χρήστου στο ένθετο Secret. Φέρεται μάλιστα να προσπάθησε – στο μέτρο του δυνατού – να αποσοβήσει το διαζύγιο του αδερφού του, ενώ στάθηκε αθόρυβα δίπλα στην Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο.

Η θέση του άλλωστε ήταν εξ ορισμού δύσκολη, ως αδερφός του Νικολάου, αφού θα έπρεπε να διατηρήσει τις οικογενειακές ισορροπίες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Μαζί του συντάχθηκε και η Νίνα Φλορ, που επίσης είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με την πρώην σύζυγο του Νικολάου.

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά, κάτι που δεν άλλαξε ούτε μετά τον χωρισμό της Τατιάνας Μπλάτνικ, που γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι φέρεται να δέχτηκε ένα πρώτο ξάφνιασμα όταν έγινε γνωστό στον πολύ στενό κύκλο της οικογένειας το ειδύλλιο του Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυστή Βαρδινογιάννη. Ο Φίλιππος και η Nina Flohr μάλλον πιάστηκαν εξαπίνης από τη νέα σχέση του αδερφού του, ίσως επειδή δεν την περίμεναν λίγους μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό του.

Όπως ακούστηκε στα κοσμικά σαλόνια, σκέφτηκαν αμέσως την Τατιάνα Μπλάτνικ, που είχε μάθει και εκείνη την είδηση, αλλά στάθηκε πολύ ψύχραιμη. Ούτως ή άλλως, όπως είχε πει σε φίλους της, η ζωή συνεχίζεται έπειτα από ένα διαζύγιο και για τους δύο πρώην, οπότε δεν είχε κάποιο άλλο σχόλιο επί του θέματος.

Φίλιππος και Νίνα επικοινώνησαν αρκετές φορές μαζί της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι κοντά της, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι συναντήθηκαν οι τρεις τους μακριά από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

Η ανακοίνωση όμως του γάμου ανάμεσα στον αδερφό του και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη –για την οποία είχε ενημερωθεί νωρίτερα– εικάζεται ότι σόκαρε τον Φίλιππο, που δεν περίμενε μια τόσο γρήγορη κίνηση από τον Νικόλαο, αφού δεν είχαν περάσει παρά δέκα μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Κανείς, πλην της οικογένειας, δε γνωρίζει το παρασκήνιο της άρνησης του ζεύγους να δώσει το «παρών» στον γάμο του Νικολάου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη. Αυτό που εικάζεται είναι ότι Φίλιππος και Nina Flohr επέλεξαν να μην παραστούν και αυτό συνδυάζεται, σύμφωνα με κάποιους, με τη στενή σχέση που διατηρούν με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Θεώρησαν ότι η παρουσία τους θα τη στενοχωρούσε και, παρόλο που η ίδια δε θα έλεγε ποτέ τίποτα, φαίνεται να επέλεξαν να μην πάνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα κατά της Κουτσελίνη και όλη η αποκάλυψη για το μπάτζετ του «Πρωινού»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τετάρτης…

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου