E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Τσουρός σε ατάκα όλο νόημα: «Ακουσα κάποια να ειρωνεύεται ένα τροχαίο ατύχημα, αδιανόητα πράγματα»

Δεν το σκέφτεσαι καν να το πεις, πόσω μάλλον και δημόσια

Δημοσίευση 15/2/2025 | 18:22

Κώστας Τσουρός σε ατάκα όλο νόημα: «Ακουσα κάποια να ειρωνεύεται ένα τροχαίο ατύχημα, αδιανόητα πράγματα»

Τις τηλεοπτικές κόντρες και τα αλληλοκαρφώματα που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο παρουσιαστής του MEGA άφησε μάλιστα αιχμές κατά γνωστής δημοσιογράφου, αναφερόμενος – χωρίς ωστόσο να την ονοματίσει – στην επίμαχη τοποθέτησή της για το τροχαίο της Αλεξάνδρας Νίκα.

«Η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι πήγαν στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ρώτησαν αν κάνει gossip ερωτήσεις και εκείνος τους απάντησε. Αναμενόμενο ήταν το «πέσιμο» στον Γιώργο Παπαδάκη, μόνος του έβαλε τον εαυτό του σε αυτή την ιστορία, έκανε κάποιες δηλώσεις μέσα από την εκπομπή του, που μετά δεν τα είδαμε να υλοποιούνται», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Πρίφτης.

«Καθένας έχει το δικαίωμα να απαντήσει ή να μην απαντήσει στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος το έβγαλε προς τα έξω όμως, θα συμφωνήσω εδώ με τον Αλέξανδρο. Έχει δικαίωμα όμως να μην απαντήσει», τονίζει ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν είναι ότι δεν σέβεσαι τα χρόνια του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση αλλά δεν είναι και «ιερή αγελάδα», που να μη μπορείς να το κάνεις μία ερώτηση. Τον Γιώργο Νταλάρα τον σεβαστήκανε;», επισήμανε από την πλευρά του ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι ότι, αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν απαντούσαν ο ένας στον άλλο μέσα από τις εκπομπές τους, θα το είχαμε όλο αυτό; Γι’ αυτό γίνεται αυτός ο χαμός πιστεύω. Αν είχαμε επιλέξει να μην απαντάμε σε πράγματα που μας αφορούν, δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα;», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός παρεμβαίνοντας.

«Ειρωνεία πολλοί χρησιμοποιούν στην τηλεόραση. Εδώ έχουμε ακούσει ανθρώπους να ειρωνεύονται ακόμη και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τροχαία ατυχήματα και να λένε πράγματα αδιανόητα. Εγώ άκουσα αυτή την εβδομάδα κάποια να κάνει αδιανόητη τοποθέτηση που δεν σκέφτεσαι καν να την πεις, πόσω μάλλον δημόσια», κατέληξε με νόημα στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση