E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Τσουρός σε ατάκα όλο νόημα: «Ακουσα κάποια να ειρωνεύεται ένα τροχαίο ατύχημα, αδιανόητα πράγματα»

Δεν το σκέφτεσαι καν να το πεις, πόσω μάλλον και δημόσια

Δημοσίευση 15/2/2025 | 18:22

Κώστας Τσουρός σε ατάκα όλο νόημα: «Ακουσα κάποια να ειρωνεύεται ένα τροχαίο ατύχημα, αδιανόητα πράγματα»

Τις τηλεοπτικές κόντρες και τα αλληλοκαρφώματα που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο παρουσιαστής του MEGA άφησε μάλιστα αιχμές κατά γνωστής δημοσιογράφου, αναφερόμενος – χωρίς ωστόσο να την ονοματίσει – στην επίμαχη τοποθέτησή της για το τροχαίο της Αλεξάνδρας Νίκα.

«Η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι πήγαν στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ρώτησαν αν κάνει gossip ερωτήσεις και εκείνος τους απάντησε. Αναμενόμενο ήταν το «πέσιμο» στον Γιώργο Παπαδάκη, μόνος του έβαλε τον εαυτό του σε αυτή την ιστορία, έκανε κάποιες δηλώσεις μέσα από την εκπομπή του, που μετά δεν τα είδαμε να υλοποιούνται», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Πρίφτης.

«Καθένας έχει το δικαίωμα να απαντήσει ή να μην απαντήσει στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος το έβγαλε προς τα έξω όμως, θα συμφωνήσω εδώ με τον Αλέξανδρο. Έχει δικαίωμα όμως να μην απαντήσει», τονίζει ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν είναι ότι δεν σέβεσαι τα χρόνια του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση αλλά δεν είναι και «ιερή αγελάδα», που να μη μπορείς να το κάνεις μία ερώτηση. Τον Γιώργο Νταλάρα τον σεβαστήκανε;», επισήμανε από την πλευρά του ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι ότι, αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν απαντούσαν ο ένας στον άλλο μέσα από τις εκπομπές τους, θα το είχαμε όλο αυτό; Γι’ αυτό γίνεται αυτός ο χαμός πιστεύω. Αν είχαμε επιλέξει να μην απαντάμε σε πράγματα που μας αφορούν, δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα;», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός παρεμβαίνοντας.

«Ειρωνεία πολλοί χρησιμοποιούν στην τηλεόραση. Εδώ έχουμε ακούσει ανθρώπους να ειρωνεύονται ακόμη και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τροχαία ατυχήματα και να λένε πράγματα αδιανόητα. Εγώ άκουσα αυτή την εβδομάδα κάποια να κάνει αδιανόητη τοποθέτηση που δεν σκέφτεσαι καν να την πεις, πόσω μάλλον δημόσια», κατέληξε με νόημα στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθεάθησαν να φιλιουνται με πάθος στο Coachella: Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε στο Coachella;

Tabloid 16.04.2026
Οι φήμες για ένα νέο, πιθανό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid Χτες
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid Χτες
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid Χτες
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social Χτες
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social Χτες
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram