E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού καταλαβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι φιλική, κάνει ασήμαντα ξεσπάσματα»

Από τον τρόπο που θα κοιτάξει στην εκπομπή, καταλαβαίνω αν είμαστε σε καλή ή κακή μέρα. Βγάζει έναν εαυτό που δεν είναι αυτή

Δημοσίευση 15/2/2025 | 11:16

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού καταλαβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι φιλική, κάνει ασήμαντα ξεσπάσματα»

Δηλώσεις στην κάμερα των Weekenders παραχώρησε η Ναταλία Αργυράκη. Η δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή το podcast που έκανε μέσα στην εβδομάδα με καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, τις «δύσκολες ημέρες» της οικοδέσποινας στην εκπομπή και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Δεν ήταν απλά μια κουβέντα που έχει νόημα να αναπαραχθεί, κλειδαρότρυπας και τέτοια. Είπε ότι βγάζει έναν εαυτό που δεν είμαι εγώ. Και το επιβεβαιώνω. Βγάζει έναν εαυτό που δεν είναι αυτή, δεν σου επικοινωνεί τι την έχει ενοχλήσει. Αντιλαμβάνεσαι μια ανασφάλεια, κάτι βαθύτερο είναι και το βλέπεις σε ξεσπάσματα πιο ασήμαντα», είπε αρχικά η Ναταλία Αργυράκη.

«Όταν το κλίμα καμιά φορά είναι στο χαμηλό του, επηρεάζονται όλοι. Δεν έχει να κάνει με επίθεση προσωπικά σε εμένα. Το καταλαβαίνω από το vibe της Ναταλίας, όταν θα είμαστε στον αέρα, από τον τρόπο που θα κοιτάξει σε ποια ημέρα είναι. Κατά 99% είμαστε στην καλή ημέρα. Τώρα, αν είμαστε σε κακή μέρα κάποια στιγμή, ισχύει για όλους», παραδέχεται χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Έχει καταλάβει πολλές φορές ότι δεν είναι “φιλική” και το έχει αναγνωρίσει. Αυτό είναι αλήθεια και μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα παιδιά. Είναι μεσαίας κατηγορίας. Δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη. Είναι δίκαιη, δύσκολη και απαιτητική εκεί που χρειάζεται, υποχωρητική. Δεν θα πω ότι έχω δυσκολευτεί», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ναταλία Αργυράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια

Ράμμος: Η σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά – «Στη γυναίκα μου είχα πει την αλήθεια»

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

Γκλέτσος για Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοιμήθηκε άγνωστη και την επόμενη ήταν εξώφυλλo»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το χιουμοριστικό σποτ της ΕΛΑΣ ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Social Χτες
Η καμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι ο χαρταετός χρειάζεται αέρα και το τιμόνι υπευθυνότητα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε γυμνή στο Instagram

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία της από την παραλία καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με emoji

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Celebrity Stories Χτες
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε