E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού καταλαβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι φιλική, κάνει ασήμαντα ξεσπάσματα»

Από τον τρόπο που θα κοιτάξει στην εκπομπή, καταλαβαίνω αν είμαστε σε καλή ή κακή μέρα. Βγάζει έναν εαυτό που δεν είναι αυτή

Δημοσίευση 15/2/2025 | 11:16

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού καταλαβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι φιλική, κάνει ασήμαντα ξεσπάσματα»

Δηλώσεις στην κάμερα των Weekenders παραχώρησε η Ναταλία Αργυράκη. Η δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή το podcast που έκανε μέσα στην εβδομάδα με καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, τις «δύσκολες ημέρες» της οικοδέσποινας στην εκπομπή και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Δεν ήταν απλά μια κουβέντα που έχει νόημα να αναπαραχθεί, κλειδαρότρυπας και τέτοια. Είπε ότι βγάζει έναν εαυτό που δεν είμαι εγώ. Και το επιβεβαιώνω. Βγάζει έναν εαυτό που δεν είναι αυτή, δεν σου επικοινωνεί τι την έχει ενοχλήσει. Αντιλαμβάνεσαι μια ανασφάλεια, κάτι βαθύτερο είναι και το βλέπεις σε ξεσπάσματα πιο ασήμαντα», είπε αρχικά η Ναταλία Αργυράκη.

«Όταν το κλίμα καμιά φορά είναι στο χαμηλό του, επηρεάζονται όλοι. Δεν έχει να κάνει με επίθεση προσωπικά σε εμένα. Το καταλαβαίνω από το vibe της Ναταλίας, όταν θα είμαστε στον αέρα, από τον τρόπο που θα κοιτάξει σε ποια ημέρα είναι. Κατά 99% είμαστε στην καλή ημέρα. Τώρα, αν είμαστε σε κακή μέρα κάποια στιγμή, ισχύει για όλους», παραδέχεται χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Έχει καταλάβει πολλές φορές ότι δεν είναι “φιλική” και το έχει αναγνωρίσει. Αυτό είναι αλήθεια και μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα παιδιά. Είναι μεσαίας κατηγορίας. Δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη. Είναι δίκαιη, δύσκολη και απαιτητική εκεί που χρειάζεται, υποχωρητική. Δεν θα πω ότι έχω δυσκολευτεί», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ναταλία Αργυράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας

Champions League: Έσπασε την τηλεόραση σε live μετάδοση μετά το γκολ του Τρούμπιν

Social Χτες
Viral η απίστευτη αντίδραση διάσημου YouTuber οπαδού της Μαρσέιγ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social Χτες
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social Χτες
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid Χτες
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media Χτες
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid Χτες
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς