E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου.

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:24

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/2) η Υρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση, και τη συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Σωτήρη έχουμε πάρα πολλά κοινά, έχουμε έναν κοινό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμιά φορά επιλέγουμε ανθρώπους που μας χωρίζουν θάλασσες και εκεί γίνεται μια πάλη. Μετά από κάποια ηλικία αποφασίζεις ότι δεν πρέπει να παλεύεις με τους ανθρώπους, πρέπει να τους αφήνεις εκεί που είναι, και όσοι μπορούν να ενστερνιστούν κάποιες ειδικές σου απόψεις και θέλω και να μην σε παλεύουν, μπορείς να πας και σε παρακάτω κεφάλαια», είπε αρχικά η Υρώ Λούπη.

«Αν έβαζα έναν τίτλο στο κεφάλαιο που βρισκόμαστε με τον Σωτήρη, ένας γενικότερος τίτλος και αυτό που διέπει αυτή τη σχέση, είναι ο απόλυτος σεβασμός και η απόλυτη ελευθερία. Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου. Και αυτό για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί συνήθως θέλουμε τους ανθρώπους να τους κρατάμε δίπλα μας για να είμαστε καλά», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, οπότε ο τίτλος είναι ότι συμβιώνουμε μακριά και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πάντα ομάδα. Από την αρχή φτιάχναμε στόχους να δημιουργήσουμε κάτι, χωρίς να το πιέζουμε. Είμαστε μαζί, γιατί επιλέγουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί έχουμε επιλέξει κάποιο συμβόλαιο να είμαστε μαζί. Η κάθε μέρα μπαίνει με ερωτηματικό και αυτό κρατάει τη σχέση πολύ ζωντανή», παραδέχεται η Υρώ Λούπη για τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ αισθητό άτομο, κλαίει και με διαφημίσεις, κρατάει την ευαισθησία του πολύ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που κάνει πράξεις και δεν λέει πολλά λόγια», τονίζει κλείνοντας το θέμα η Υρώ Λούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελίνα Παπίλα σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί με είπες πικραμένη; Σου φαίνομαι πικραμένη;»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ελίνα Παπίλα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, , μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της ότι θέλει να του πάρει συνέντευξη και την έντονη αντίδραση του συνεργάτη του, Πάνου Κατσαρίδη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της – «Είχα προσπαθήσει...»

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα σχέδιά της σχετικά με τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Sienna Miller: Έγινε μαμά για τρίτη φορά σε ηλικία 44 ετών

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η Sienna Miller διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Ρώμη: Ο Μελ Γκίμπσον αντάλλαξε τρυφερά φιλιά με Ιταλίδα ηθοποιό

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός και η 44χρονη καλλονή ξεκίνησαν την νύχτα τους στο εστιατόριο Micalusi-Real Fish πριν κάνουν μια ρομαντική βόλτα στη Ρώμη

«Είναι ζωντανός από θαύμα» ‑ Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου παίκτη του Survivor

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο πατέρας του παίκτη εξήγησε ότι το πρώτο 24ωρο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων

Survivor: Στο νοσοκομείο και ο Μάνος Μαλλιαρός με νευρικό κλονισμό μετά τον ακρωτηριασμό του 22χρου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός βρισκόταν μαζί με τον 22χρονο την ώρα που συνέβη το ατύχημα

Eurovision 2026: Ο Akylas ξεσηκώνει με τη λύρα‑σύμβολο νίκης της Παπαρίζου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στους eurofans το νέο βίντεο

Το υπέροχο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η τραγουδίστρια ξέρει καλά πώς να συνδυάζει την κομψότητα με τη χαλαρή πολυτέλεια

Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι μαχητής», λέει η σύζυγός του ‑ Ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό

E-Daily 3.Left Χτες
Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και για όσους στήριξαν την οικογένεια όλο αυτό το διάστημα

Η Μιρέλα Πάχου χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη και το «Δύο πόρτες έχει η ζωή» δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η μουσικός ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι με την Ελένη Ράντου

Τουρκία: Μάνα με παντόφλα χώρισε δύο ομάδες αγοριών μετά από άγρια συμπλοκή ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκπληκτική και διασκεδαστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού