E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου.

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:24

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/2) η Υρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση, και τη συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Σωτήρη έχουμε πάρα πολλά κοινά, έχουμε έναν κοινό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμιά φορά επιλέγουμε ανθρώπους που μας χωρίζουν θάλασσες και εκεί γίνεται μια πάλη. Μετά από κάποια ηλικία αποφασίζεις ότι δεν πρέπει να παλεύεις με τους ανθρώπους, πρέπει να τους αφήνεις εκεί που είναι, και όσοι μπορούν να ενστερνιστούν κάποιες ειδικές σου απόψεις και θέλω και να μην σε παλεύουν, μπορείς να πας και σε παρακάτω κεφάλαια», είπε αρχικά η Υρώ Λούπη.

«Αν έβαζα έναν τίτλο στο κεφάλαιο που βρισκόμαστε με τον Σωτήρη, ένας γενικότερος τίτλος και αυτό που διέπει αυτή τη σχέση, είναι ο απόλυτος σεβασμός και η απόλυτη ελευθερία. Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου. Και αυτό για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί συνήθως θέλουμε τους ανθρώπους να τους κρατάμε δίπλα μας για να είμαστε καλά», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, οπότε ο τίτλος είναι ότι συμβιώνουμε μακριά και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πάντα ομάδα. Από την αρχή φτιάχναμε στόχους να δημιουργήσουμε κάτι, χωρίς να το πιέζουμε. Είμαστε μαζί, γιατί επιλέγουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί έχουμε επιλέξει κάποιο συμβόλαιο να είμαστε μαζί. Η κάθε μέρα μπαίνει με ερωτηματικό και αυτό κρατάει τη σχέση πολύ ζωντανή», παραδέχεται η Υρώ Λούπη για τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ αισθητό άτομο, κλαίει και με διαφημίσεις, κρατάει την ευαισθησία του πολύ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που κάνει πράξεις και δεν λέει πολλά λόγια», τονίζει κλείνοντας το θέμα η Υρώ Λούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid 14.03.2026
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid 14.03.2026
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social 14.03.2026
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media 14.03.2026
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.