E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου.

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:24

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/2) η Υρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση, και τη συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Σωτήρη έχουμε πάρα πολλά κοινά, έχουμε έναν κοινό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμιά φορά επιλέγουμε ανθρώπους που μας χωρίζουν θάλασσες και εκεί γίνεται μια πάλη. Μετά από κάποια ηλικία αποφασίζεις ότι δεν πρέπει να παλεύεις με τους ανθρώπους, πρέπει να τους αφήνεις εκεί που είναι, και όσοι μπορούν να ενστερνιστούν κάποιες ειδικές σου απόψεις και θέλω και να μην σε παλεύουν, μπορείς να πας και σε παρακάτω κεφάλαια», είπε αρχικά η Υρώ Λούπη.

«Αν έβαζα έναν τίτλο στο κεφάλαιο που βρισκόμαστε με τον Σωτήρη, ένας γενικότερος τίτλος και αυτό που διέπει αυτή τη σχέση, είναι ο απόλυτος σεβασμός και η απόλυτη ελευθερία. Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου. Και αυτό για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί συνήθως θέλουμε τους ανθρώπους να τους κρατάμε δίπλα μας για να είμαστε καλά», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, οπότε ο τίτλος είναι ότι συμβιώνουμε μακριά και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πάντα ομάδα. Από την αρχή φτιάχναμε στόχους να δημιουργήσουμε κάτι, χωρίς να το πιέζουμε. Είμαστε μαζί, γιατί επιλέγουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί έχουμε επιλέξει κάποιο συμβόλαιο να είμαστε μαζί. Η κάθε μέρα μπαίνει με ερωτηματικό και αυτό κρατάει τη σχέση πολύ ζωντανή», παραδέχεται η Υρώ Λούπη για τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ αισθητό άτομο, κλαίει και με διαφημίσεις, κρατάει την ευαισθησία του πολύ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που κάνει πράξεις και δεν λέει πολλά λόγια», τονίζει κλείνοντας το θέμα η Υρώ Λούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.