E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου.

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:24

Υρώ Λούπη για Σωτήρη Καλυβάτση: «Επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/2) η Υρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση, και τη συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Σωτήρη έχουμε πάρα πολλά κοινά, έχουμε έναν κοινό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμιά φορά επιλέγουμε ανθρώπους που μας χωρίζουν θάλασσες και εκεί γίνεται μια πάλη. Μετά από κάποια ηλικία αποφασίζεις ότι δεν πρέπει να παλεύεις με τους ανθρώπους, πρέπει να τους αφήνεις εκεί που είναι, και όσοι μπορούν να ενστερνιστούν κάποιες ειδικές σου απόψεις και θέλω και να μην σε παλεύουν, μπορείς να πας και σε παρακάτω κεφάλαια», είπε αρχικά η Υρώ Λούπη.

«Αν έβαζα έναν τίτλο στο κεφάλαιο που βρισκόμαστε με τον Σωτήρη, ένας γενικότερος τίτλος και αυτό που διέπει αυτή τη σχέση, είναι ο απόλυτος σεβασμός και η απόλυτη ελευθερία. Θέλει να είμαι χαρούμενη και θέλω να είναι χαρούμενος, ό,τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν είναι μακριά μου. Και αυτό για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί συνήθως θέλουμε τους ανθρώπους να τους κρατάμε δίπλα μας για να είμαστε καλά», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι επέλεξε να είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, οπότε ο τίτλος είναι ότι συμβιώνουμε μακριά και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πάντα ομάδα. Από την αρχή φτιάχναμε στόχους να δημιουργήσουμε κάτι, χωρίς να το πιέζουμε. Είμαστε μαζί, γιατί επιλέγουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί έχουμε επιλέξει κάποιο συμβόλαιο να είμαστε μαζί. Η κάθε μέρα μπαίνει με ερωτηματικό και αυτό κρατάει τη σχέση πολύ ζωντανή», παραδέχεται η Υρώ Λούπη για τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο Σωτήρης είναι πολύ αισθητό άτομο, κλαίει και με διαφημίσεις, κρατάει την ευαισθησία του πολύ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που κάνει πράξεις και δεν λέει πολλά λόγια», τονίζει κλείνοντας το θέμα η Υρώ Λούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid 13.04.2026
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid 13.04.2026
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid 13.04.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Χτες
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Χτες
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Χτες
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Προχτές
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Προχτές
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Προχτές
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Προχτές
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε