E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα» ‑ Νέα στοιχεία για την 4χρονη που είναι στο Παίδων

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:06

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα» ‑ Νέα στοιχεία για την 4χρονη που είναι στο Παίδων

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας και πως εκεί υπέστη εγκαύματα από ζεστό νερό ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να το επαναφέρουν

«Οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να την επαναφέρουν», ισχυρίστηκε η 20χρονη μητέρα για την κατάσταση υγείας της 4χρονης κόρης της, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, σε σοβαρή κατάσταση, με εκτεταμένα εγκαύματα και μελανιές στο κορμί της.

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε, σύμφωνα με το MEGA, ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας και πως εκεί υπέστη εγκαύματα από ζεστό νερό ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να το επαναφέρουν.

Είπε πως άφησε το παιδί στο σπίτι της γυναίκας, καθώς είχε να κάνει μία μικροεπέμβαση, την οποία επιβεβαίωσαν οι Αρχές.


«Φοβόμουν να μην μου πάρουν το παιδί, γι’ αυτό και δεν το πήγα νωρίτερα στο νοσοκομείο», φέρεται πως είπε, με τις αρχές να αναζητούν την άλλη γυναίκα που κατηγορείται πως προκάλεσε τα εγκαύματα και τις μελανιές στο μικρό παιδί.

Οι γιατροί που φροντίζουν την 4χρονη, αναφέρουν πως τα εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού, καταλαμβάνουν το 28% της επιφάνειας του δέρματος της.

«Εκτεταμένα εγκαύματα 1ου, 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο, στον τράχηλο, σε όλη την πρόσθια πλευρά του θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, σε διάφορα σημεία των χεριών και των ποδιών της, ενώ επίσης έφερε πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος για την 4χρονη.

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα, μάλλον από άνθρωπο και υπάρχουν και σημάδια που παραπέμπουν σε δέσιμο», συνέχισε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Το νοσοκομείο, σε ανακοίνωση, αποκάλυψε πως το παιδί μεταφέρθηκε παραμελημένο, αφυδατωμένο και με εγκαύματα που είχαν προκληθεί πριν από 5 με 7 ημέρες.

«Το 4χρονο κορίτσι διεκομίσθη συνοδευόμενο από την μητέρα του σε βαριά κατάσταση, παραμελημένο και αφυδατωμένο με εγκαύματα τα οποία είχαν προκληθεί πριν από 5 έως 7 ημέρες. Τα εγκαύματα καταλαμβάνουν το 28% της επιφάνειας του δέρματος, είναι κυρίως 2ου και 3ου βαθμού τα οποία εντοπίζονται από την κεφαλή έως τα άκρα», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

«Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία προκύπτει ότι το παιδί βρισκόταν στο σπίτι αβοήθητο, σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση για την ζωή του, για τουλάχιστον 4 ημέρες. Η μητέρα το μετέφερε εν τέλει στο Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” το απόγευμα της Τετάρτης. Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, αναφέρεται στην έρευνα για πιθανή κακοποίηση της 4χρονης.

Η 20χρονη μητέρα συνελήφθη από τις αρχές καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο πως η 4χρονη δεχόταν κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.