E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα» ‑ Νέα στοιχεία για την 4χρονη που είναι στο Παίδων

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας

Δημοσίευση 15/2/2025 | 09:06

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα» ‑ Νέα στοιχεία για την 4χρονη που είναι στο Παίδων

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας και πως εκεί υπέστη εγκαύματα από ζεστό νερό ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να το επαναφέρουν

«Οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να την επαναφέρουν», ισχυρίστηκε η 20χρονη μητέρα για την κατάσταση υγείας της 4χρονης κόρης της, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, σε σοβαρή κατάσταση, με εκτεταμένα εγκαύματα και μελανιές στο κορμί της.

Η νεαρή φέρεται πως υποστήριξε, σύμφωνα με το MEGA, ότι είχε αφήσει το παιδί της για 5 με 6 ημέρες στο σπίτι μίας γυναίκας και πως εκεί υπέστη εγκαύματα από ζεστό νερό ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως οι μελανιές έγιναν στην προσπάθεια να το επαναφέρουν.

Είπε πως άφησε το παιδί στο σπίτι της γυναίκας, καθώς είχε να κάνει μία μικροεπέμβαση, την οποία επιβεβαίωσαν οι Αρχές.


«Φοβόμουν να μην μου πάρουν το παιδί, γι’ αυτό και δεν το πήγα νωρίτερα στο νοσοκομείο», φέρεται πως είπε, με τις αρχές να αναζητούν την άλλη γυναίκα που κατηγορείται πως προκάλεσε τα εγκαύματα και τις μελανιές στο μικρό παιδί.

Οι γιατροί που φροντίζουν την 4χρονη, αναφέρουν πως τα εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού, καταλαμβάνουν το 28% της επιφάνειας του δέρματος της.

«Εκτεταμένα εγκαύματα 1ου, 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο, στον τράχηλο, σε όλη την πρόσθια πλευρά του θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, σε διάφορα σημεία των χεριών και των ποδιών της, ενώ επίσης έφερε πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος για την 4χρονη.

«Έχει σημάδια από δαγκωματιές σε όλο της το σώμα, μάλλον από άνθρωπο και υπάρχουν και σημάδια που παραπέμπουν σε δέσιμο», συνέχισε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Το νοσοκομείο, σε ανακοίνωση, αποκάλυψε πως το παιδί μεταφέρθηκε παραμελημένο, αφυδατωμένο και με εγκαύματα που είχαν προκληθεί πριν από 5 με 7 ημέρες.

«Το 4χρονο κορίτσι διεκομίσθη συνοδευόμενο από την μητέρα του σε βαριά κατάσταση, παραμελημένο και αφυδατωμένο με εγκαύματα τα οποία είχαν προκληθεί πριν από 5 έως 7 ημέρες. Τα εγκαύματα καταλαμβάνουν το 28% της επιφάνειας του δέρματος, είναι κυρίως 2ου και 3ου βαθμού τα οποία εντοπίζονται από την κεφαλή έως τα άκρα», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

«Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία προκύπτει ότι το παιδί βρισκόταν στο σπίτι αβοήθητο, σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση για την ζωή του, για τουλάχιστον 4 ημέρες. Η μητέρα το μετέφερε εν τέλει στο Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” το απόγευμα της Τετάρτης. Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, αναφέρεται στην έρευνα για πιθανή κακοποίηση της 4χρονης.

Η 20χρονη μητέρα συνελήφθη από τις αρχές καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο πως η 4χρονη δεχόταν κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν

Καύσωνας χωρίς προηγούμενο στην Πολωνία: Στους 39℃ ο υδράργυρος, οι κάτοικοι ψήνουν αυγά στον ήλιο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Καύσωνας διαρκείας στην Κεντρική Ευρώπη – Στη Βαρσοβία, τηγανίζουν αυγά στα μπαλκόνια τους

Νοσοκομεία, κομμωτήρια, καθαριστές: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, πώς θα λειτουργεί

Οικονομία 29.06.2026
Η πρώτη φάση της νέας επέκτασης της ψηφιακής κάρτας εργασίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά από τις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου.

Τέλος η τελωνειακή ατέλεια για μικρά δέματα από Κίνα: Πλατφόρμες πέρασαν τις χρεώσεις, καταναλωτές ακυρώνουν παραγγελίες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ακόμα και αν η παραγγελία έγινε ήδη «χωρίς τρίευρα», αν περάσει τελωνείο μετά την 1η Ιουλίου ο κούριερ μπορεί να ζητήσει έξτρα χρέωση για να παραδώσει

Καιρός: Πού θα βρέξει αύριο και τι θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα

Καιρός 29.06.2026
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ

Πανελλαδικές 2025: Η μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Ιατρική είναι ο μεγάλος στόχος της, όπως δηλώνει η ίδια