E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2025 | 19:28

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Παρά Πέντε» στην τηλεόραση, άφησε ανοικτό πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται τον χειμώνα από την έναρξη της σειράς, ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4», ότι «ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε».

Ερωτηθείς εκ νέου για τα πλάνα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε νέες δηλώσεις: «Μπορεί να γίνει reunion, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά».

Δηλώσεις σχετικά με το reunion του «Παρά Πέντε» έκαναν και άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, που «εντόπισαν» οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Καρυάτιδα».

«Ρωτήστε τον να σας πει, μπορεί να κάνουμε κάτι» είπε η Σμαράγδα Καρύδη. Από τη δική του πλευρά, ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνεις τι έχει γίνει στο Instagram μου από τότε που το είπε. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μακάρι γιατί θα ήταν πολύ συγκινητικό να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. Να πούμε ένα συντονισμένο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο. Αν βρεθούμε όλοι μαζί δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα.

Μεταξύ των όσων είπε στο «Στούντιο 4» προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αυτό τώρα άμα το πω... Όχι δεν θα το πω. Έχω κάνει πολύ μεγάλο πρόλογο. Ίσως να σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Συμπληρώνονται τον χειμώνα που μας έρχεται 20 χρόνια από την έναρξη του "Παρά Πέντε" και ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!