E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2025 | 19:28

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Παρά Πέντε» στην τηλεόραση, άφησε ανοικτό πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται τον χειμώνα από την έναρξη της σειράς, ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4», ότι «ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε».

Ερωτηθείς εκ νέου για τα πλάνα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε νέες δηλώσεις: «Μπορεί να γίνει reunion, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά».

Δηλώσεις σχετικά με το reunion του «Παρά Πέντε» έκαναν και άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, που «εντόπισαν» οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Καρυάτιδα».

«Ρωτήστε τον να σας πει, μπορεί να κάνουμε κάτι» είπε η Σμαράγδα Καρύδη. Από τη δική του πλευρά, ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνεις τι έχει γίνει στο Instagram μου από τότε που το είπε. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μακάρι γιατί θα ήταν πολύ συγκινητικό να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. Να πούμε ένα συντονισμένο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο. Αν βρεθούμε όλοι μαζί δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα.

Μεταξύ των όσων είπε στο «Στούντιο 4» προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αυτό τώρα άμα το πω... Όχι δεν θα το πω. Έχω κάνει πολύ μεγάλο πρόλογο. Ίσως να σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Συμπληρώνονται τον χειμώνα που μας έρχεται 20 χρόνια από την έναρξη του "Παρά Πέντε" και ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid 30.12.2025
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid 30.12.2025
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»