E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2025 | 19:28

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Παρά Πέντε» στην τηλεόραση, άφησε ανοικτό πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται τον χειμώνα από την έναρξη της σειράς, ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4», ότι «ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε».

Ερωτηθείς εκ νέου για τα πλάνα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε νέες δηλώσεις: «Μπορεί να γίνει reunion, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά».

Δηλώσεις σχετικά με το reunion του «Παρά Πέντε» έκαναν και άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, που «εντόπισαν» οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Καρυάτιδα».

«Ρωτήστε τον να σας πει, μπορεί να κάνουμε κάτι» είπε η Σμαράγδα Καρύδη. Από τη δική του πλευρά, ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνεις τι έχει γίνει στο Instagram μου από τότε που το είπε. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μακάρι γιατί θα ήταν πολύ συγκινητικό να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. Να πούμε ένα συντονισμένο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο. Αν βρεθούμε όλοι μαζί δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα.

Μεταξύ των όσων είπε στο «Στούντιο 4» προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αυτό τώρα άμα το πω... Όχι δεν θα το πω. Έχω κάνει πολύ μεγάλο πρόλογο. Ίσως να σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Συμπληρώνονται τον χειμώνα που μας έρχεται 20 χρόνια από την έναρξη του "Παρά Πέντε" και ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»