E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2025 | 19:28

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Παρά Πέντε» στην τηλεόραση, άφησε ανοικτό πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται τον χειμώνα από την έναρξη της σειράς, ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4», ότι «ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε».

Ερωτηθείς εκ νέου για τα πλάνα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε νέες δηλώσεις: «Μπορεί να γίνει reunion, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά».

Δηλώσεις σχετικά με το reunion του «Παρά Πέντε» έκαναν και άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, που «εντόπισαν» οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Καρυάτιδα».

«Ρωτήστε τον να σας πει, μπορεί να κάνουμε κάτι» είπε η Σμαράγδα Καρύδη. Από τη δική του πλευρά, ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνεις τι έχει γίνει στο Instagram μου από τότε που το είπε. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μακάρι γιατί θα ήταν πολύ συγκινητικό να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. Να πούμε ένα συντονισμένο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο. Αν βρεθούμε όλοι μαζί δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα.

Μεταξύ των όσων είπε στο «Στούντιο 4» προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αυτό τώρα άμα το πω... Όχι δεν θα το πω. Έχω κάνει πολύ μεγάλο πρόλογο. Ίσως να σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Συμπληρώνονται τον χειμώνα που μας έρχεται 20 χρόνια από την έναρξη του "Παρά Πέντε" και ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Προχτές
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.