E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2025 | 19:28

Παρά Πέντε: Τι απάντησαν Καπουτζίδης, Καρύδη και Αγγέλου σε ερώτηση για πιθανό reunion

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Παρά Πέντε» στην τηλεόραση, άφησε ανοικτό πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται τον χειμώνα από την έναρξη της σειράς, ο δημιουργός της σειράς μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4», ότι «ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε».

Ερωτηθείς εκ νέου για τα πλάνα του, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε νέες δηλώσεις: «Μπορεί να γίνει reunion, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά».

Δηλώσεις σχετικά με το reunion του «Παρά Πέντε» έκαναν και άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, που «εντόπισαν» οι κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Καρυάτιδα».

«Ρωτήστε τον να σας πει, μπορεί να κάνουμε κάτι» είπε η Σμαράγδα Καρύδη. Από τη δική του πλευρά, ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνεις τι έχει γίνει στο Instagram μου από τότε που το είπε. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μακάρι γιατί θα ήταν πολύ συγκινητικό να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. Να πούμε ένα συντονισμένο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο. Αν βρεθούμε όλοι μαζί δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Θα ήταν πολύ συγκινητικό» σχολίασε η «Μαριλένα» της σειράς, Έλενα Κρίτα.

Μεταξύ των όσων είπε στο «Στούντιο 4» προ ολίγων ημερών, ο Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αυτό τώρα άμα το πω... Όχι δεν θα το πω. Έχω κάνει πολύ μεγάλο πρόλογο. Ίσως να σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Συμπληρώνονται τον χειμώνα που μας έρχεται 20 χρόνια από την έναρξη του "Παρά Πέντε" και ίσως κάτι θα έπρεπε να κάνουμε», είχε αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Ταξίδι‑αστραπή για χάρη του μικρού Πάρη – Συγκίνηση μετά το δικαστήριο

Tabloid 13.11.2025
Ταξίδεψε αυθημερόν για να παραλάβει τον γιο της

Τζένιφερ Ανιστον: Θαυμάζει τον σύντροφό της και το αποδεικνύει δημόσια

Tabloid 13.11.2025
Η σπάνια αναφορά της 56χρονης ηθοποιού στον σύντροφό της και life coach, Jim Curtis

Νίνο: Έκανε ντουέτο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Celebrity Stories 13.11.2025
Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Παντρεύτηκα αλλά είμαι ανύπαντρη!»: Η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ που... έκαψε την Ζέτα Μακρυπούλια!

Celebrity Stories 13.11.2025
Μια απίστευτη ιστορία γάμου –ή μάλλον μη γάμου– αποκάλυψε παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ», εξηγώντας γιατί, ενώ παντρεύτηκε κανονικά με παπά, κουμπάρο και γλέντι, θεωρείται σήμερα… ελεύθερη!

Ματίνα Νικολάου: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό μου»

Celebrity Stories 13.11.2025
Ο χωρισμός από τον Πορφυράκη, το τέλος από την τηλεόραση και ο τραυματισμός