E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στο Βελβεντό: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον γυναικοκτόνο από το Εφετείο Κοζάνης

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Τάσος Τσιουχάρας δολοφόνησε την 37χρονη Ανθή Λινάρδου και έθαψε το πτώμα της σε χωράφι

Δημοσίευση 14/2/2025 | 15:26

Έγκλημα στο Βελβεντό: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον γυναικοκτόνο από το Εφετείο Κοζάνης

Ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλλε σήμερα το Εφετείο Κοζάνης, στον συζυγοκτόνο της Ανθής Λινάρδου το 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το δικαστήριο ομόφωνα υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση «της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καταδικάζοντας τον 49χρονο Τάσο Τσιουχάρα και απορρίπτοντας παράλληλα το αίτημα των ελαφρυντικών που επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, όπως της σύννομης ζωής, της μεταμέλειας, και της καλής συμπεριφοράς μετά τη γυναικοκτονία της συζύγου του.

Παράλληλα, απέρριψε επίσης ομόφωνα τη μετατροπή της ισόβιας κάθειρξης σε ποινή 10 ετών, που ζήτησε η υπεράσπιση. Με την τελική ανάγνωση της ποινής, οι συγγενείς της 37 χρονης ξέσπασαν με οργή κατά του κατηγορουμένου και χρειάστηκε παρέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην απολογία του, ο συζυγοκτόνος ζήτησε συγνώμη από την μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής, σημειώνοντας πως έχει μετανιώσει για όλα. «Η σύζυγός μου δήλωσε ότι θέλει να χωρίσει και να πάρει και τα παιδιά στην Αθήνα. Μου είπε ότι η απόφαση της είναι οριστική και το ενδεχόμενο να χάσω τα παιδιά μου με εξόργισε», ανέφερε για τη μοιραία μέρα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως είπε στην σύζυγό του πως γνωρίζει όλα τα μηνύματα που αντάλλασσε στο κινητό της με τον παλιό της ερωτικό σύντροφο και ότι θόλωσε το μυαλό του όταν η γυναίκα του τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όπως υποστήριξε, τότε την χτύπησε και στην συνέχεια για να μην ακούνε τα παιδιά τις φωνές της έκλεισε το στόμα και την μύτη.

Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αλλά και ο Εισαγγελέας της έδρας κατ' επανάληψη ρώτησαν τον κατηγορούμενο, αν, στα 15 λεπτά που διήρκησε η πάλη μέχρι να ξεψυχήσει η γυναίκα του, ο ίδιος αναρωτήθηκε τι κάνει κι εάν πέρασε από το μυαλό του η σκέψη να σταματήσει, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν είχε την ψυχική ηρεμία να σκεφθεί εκείνη την ώρα κι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει