E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Το ξεκαθάρισμα για τη χειροδικία σε σύντροφό της – «Το political correct παπαγαλίζεται υπέροχα»

«Δυστυχώς δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Δημοσίευση 14/2/2025 | 12:50

Μαρία Σολωμού: Το ξεκαθάρισμα για τη χειροδικία σε σύντροφό της – «Το political correct παπαγαλίζεται υπέροχα»

Η Μαρία Σολωμού στο νέο επεισόδιο στο podcast της ξεκαθάρισε σχετικά με τη δήλωση που έκανε πως “έχει ρίξει χαστούκι σε άντρα” .

Μετά την αποκάλυψη αυτή, οι εκπομπές ξέσπασαν εναντίον της λέγοντας πως δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα δημοσίως, ενώ αν το έλεγε άνδρας θα γινόταν χαμός.

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού

«Οι άνθρωποι, οι οποίοι με ακούνε ή με βλέπουν σε αυτά τα podcast, ξέρουν πολύ καλά. Σε περίπτωση που δεν… εννοείται ότι μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα να πεις… που έχει δημιουργηθεί γύρω από πράγματα που είπα, καταλάβαμε που είπα… Έχω πλήρη ευθύνη, γνώση και έλεγχο του τι λέω, πώς το λέω και γιατί το λέω. Δυστυχώς δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς. Κανέναν έλεγχο και καμία ευθύνη», ανέφερε αρχικά.

Με την Μαρία Σολωμου να συνεχίζει: «Ο Τσαφούλιας μίλησε για τον φασισμό της ελευθερίας του λόγου. Υπέροχο αυτό. Οτιδήποτε ειπώνεται με διαφορετικό τρόπο, από ό,τι έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια. Το political correct παπαγαλίζεται υπέροχα και μεταφέρεται, μέσα σε αυτό το παπαγάλισμα υπάρχουν άνθρωποι που μέσα από την βιτρίνα, πέρα από το εξώφυλλο, μέσα τους το ζουν οι άνθρωποι. Είναι political correct και στη ζωή τους. Η ατάκα δεν μιλάμε έτσι πια…. αλλά ζούμε αλλιώς. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται. Δεν είναι μόνο να τα παπαγαλίζουμε αλλά να τα κάνουμε και στη ζωή μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Social 07.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Media 07.01.2026
Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

TV Buzz 07.01.2026
Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται, σε συζητήσεις με το κανάλι

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Tabloid 07.01.2026
Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Σκιέρ μετέτρεψαν τα σκαλιά της Σακρ Κερ σε πίστα σκι – Δείτε εντυπωσικά βίντεο από το χιονισμένο Παρίσι

Παράξενα Χτες
Πιστιρικάδες κάνουν σλάλομ με χιοπέδιλα στην Μονμάρτη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο, ποδόσφαιρο αλλά και ξεχωριστές φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του συντρόφου της

Οι πάμπλουτες κολλητές που «ξέκοψαν» μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο

Celebrity Stories Χτες
Μια μακροχρόνια φιλία, η διαμάχη και μια ... χλιαρή σχέση στην πορεία

Η πριγκίπισσα των σκουπιδιών: H ιστορία της έφηβης σταχτοπούτας της Ινδίας που έγινε διάσημη

Celebrity Stories Χτες
Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Maleesha Kharwa έχει ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας όπως η Vogue

Θεοφάνια ή Θεοφάνεια; ‑ Τι απαντά ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης

Social Προχτές
Η ανάρτηση του καθηγητή Γλωσσολογίας για την ορθή γραφή της λέξης