E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Οι διαφορές για τα χωράφια και οι απειλές που οδήγησαν στο άγριο φονικό

Οικονομικές διαφορές και η άρνηση παράδοσης εξοπλισμού αγροτικών εργασιών φαίνεται πως αποτέλεσαν την αφορμή για το έγκλημα

Δημοσίευση 14/2/2025 | 12:18

Ηλεία: Οι διαφορές για τα χωράφια και οι απειλές που οδήγησαν στο άγριο φονικό

Οικονομικές διαφορές και η άρνηση παράδοσης εξοπλισμού αγροτικών εργασιών φαίνεται πως αποτέλεσαν την αφορμή για το άγριο φονικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/2) στο Ρουπάκι Ηλείας με δράση έναν 56χρονο και θύμα έναν 52χρονο άνδρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ο οποίος είναι επιχειρηματίας αγροτικών προϊόντων, πρόκειται να προβάλει τον ισχυρισμό πως δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών και το θύμα, και πως πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Συγκεκριμένα, πηγές από το περιβάλλον του 56χρονου, ανέφεραν σχετικά πως ο άνδρας νοίκιαζε για ένα διάστημα χωράφια από το θύμα για τις εργασίες του και πως σε ένα από αυτά είχε αφήσει μέρος του εξοπλισμού του (κάποιο ειδικό φίλτρο). Έστειλε λοιπόν έναν άνθρωπο προκειμένου να πάρει τον εξοπλισμό αυτό και να τον μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Τότε ήταν που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θύμα εξαγριώθηκε με τη μεταφορά του εν λόγω εξοπλισμού λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον δράστη. Κάλεσε στο τηλέφωνο τον 56χρονο και άρχισε να τον απειλεί ότι θα του κάνει κακό.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε και κορυφώθηκε χθες όταν ο 56χρονος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, είδε να φθάνουν έξω από αυτό δύο αυτοκίνητα με τέσσερα άτομα (το θύμα και ακόμη τρία) και να κινούνται επιθετικά προς το μέρος του. Οι άνδρες, όπως υποστηρίζει, άρχισαν να τον βρίζουν, να τον απειλούν και στο τέλος του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Τότε ο 56χρονος έβγαλε ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και όπως ισχυρίζεται, έριξε αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό και όταν η επίθεση συνεχίστηκε πυροβόλησε και δεύτερη φορά σκοτώνοντας τον 52χρονο.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Στην αρχή ο δράστης διέφυγε από το σημείο και το βράδυ παραδόθηκε. Αναφερόμενος στο φονικό, ο δικηγόρος του 56χρονου, κ. Κώστας Κρεμμύδας, δήλωσε πως ο εντολέας του δεχόταν εδώ και μέρες απειλές για τη ζωή του και πως δεν είναι εγκληματίας.
«Ο εντολέας μου δεχόταν απειλές για τη ζωή του και τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα που έγινε το συμβάν. Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και το θύμα πήγαν στο σπίτι του εντολέα μου και τον απειλούσαν για τη ζωή του. Μετά από μια έντονη λογομαχία κι αφού τον χτύπησαν, ο εντολέας μου έβγαλε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά και ο δεύτερος πυροβολισμός κατέληξε στο θύμα. Πυροβόλησε στον αέρα για να τους κάνει να φοβηθούν και να φύγουν. Δεν είναι εγκληματίας ο εντολέας μου, είναι επιχειρηματίας και μάλιστα γνωστός» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στην Ιταλία: Πέταξε στα σκουπίδια ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ένας άνδρας στην Ιταλία πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς να το καταλάβει, ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Αναμορφωτικά μέτρα σε 15χρονο για το revenge pοrn που οδήγησε συμμαθήτριά σε απόπειρες αυτοκτονίας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, τον Απρίλιο του 2024, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο Θεσσαλονίκη–Σέρρες και του Τρένου του Πηλίου

Ελλάδα Χτες
Ποια δρομολόγια αμαξοστοιχιών επηρεάζονται

Ο Αντετοκούνμπο γίνεται... ζελεδάκι: Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του «Greek Freak»

Αθλητικά Νέα Χτες
Η νέα επένδυση του Γιάννη φανερώνει μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και αποκαλύπτει πτυχές από την παιδική του ηλικία στην Αθήνα

ΑΑΔΕ: Τεράστια απάτη με εκατοντάδες επιχειρήσεις “φαντάσματα” και χρέη 43 εκατ. ευρώ

Οικονομία Χτες
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Στα ημιτελικά του Κατάρ η Μαρία Σάκκαρη: Τεράστια εμφάνιση και πρόκριση επί της Σβιόντεκ!

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με ανατροπή τη Νο2 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ

Καρκινοπαθής ταξίδεψε 3 ώρες για να νοσηλευτεί και λίγες ώρες αργότερα του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Κόσμος Χτες
Μετά από 12 ώρες χειρουργείου ο άτυχος εκπαιδευτικός συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του έχει γίνει... καπνός

Διαρρήκτης στην Τουρκία άνοιξε κοσμηματοπωλείο και έφυγε με… γαϊδούρι!

Κόσμος Χτες
Στην ιστορία της… διαρρηκτικής θα μείνει διαρρήκτης στην Τουρκία!

ΑΠΘ: Όλα τα κτίρια του ιδρύματος θα κλείνουν στις 22:00

Ελλάδα Χτες
Αφορμή τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου

Υπόθεση Κατασκοπείας: Αυτός είναι ο «Στίβεν» που στρατολόγησε τον 54χρονο σμήναρχο

Ελλάδα Χτες
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του

Η ICE αποσύρεται από τη Μινεσότα

Κόσμος Χτες
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τους φονικούς πυροβολισμούς