E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Super Κική για τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί: «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι γκέι»

H Super Κική σε μια «πιπεράτη» συνέντευξη για τα προσωπικά της και όχι μόνο

Δημοσίευση 14/2/2025 | 10:31

Super Κική για τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί: «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι γκέι»
instagram

Η Super Κική ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον αγαπημένο της, με τη σχέση τους να ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε η YouTuber. Θυμήθηκε εκείνες τις μέρες και αποφάσισε να εξωτερικεύσει μια σειρά από σκέψεις που έκανε τόσο πριν το πρώτο ραντεβού, όσο και μετά την πρώτη τους έξοδο.

Θυμήθηκε εκείνες τις μέρες και αποφάσισε να εξωτερικεύσει μια σειρά από σκέψεις που έκανε τόσο πριν το πρώτο ραντεβού, όσο και μετά την πρώτη τους έξοδο. Η νεαρή δηλώνει δικαιωμένη για την επιλογή και τη στάση που κράτησε.

Στο YouTube κανάλι της Δήμητρας Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε η Super Κική, με τη γνωστή YouTuber να μιλά για τη σχέση της με τον σύντροφό της, «Tsamurai» και να αναφέρει ποικίλες πληροφορίες για τη γνωριμία τους και την πρώτη τους συνάντηση. Προ ημερών η Super Κική είχε κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο της, στο Λονδίνο, την οποία είχαν καταγράψει φίλοι τους.

«Ήμασταν χρόνια follow στο tik tok. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι γκέι, γιατί είχε πολύ χιούμορ. Άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, πόσες πιθανότητες έχει να είναι straight; Τέλος πάντων, ποτέ δεν είχα μπει στη διαδικασία να πω αν μου αρέσει ή όχι» λέει αρχικά η Super Κική.

«Είχαμε ανταλλάξει δύο μηνύματα, αλλά βαρέθηκα και άφησα τη συνομιλία εκεί πέρα. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω εύκολα με κανέναν, οπότε μετά εθίστηκα. Έμπαινα και έβλεπα βίντεό του, γέλαγα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, έλεγα δεν γίνεται να το έκανε και αυτό. Μιλήσαμε στο chat μόνο μία φορά και ενθουσιάστηκα εγώ, μουρλαίνομαι και είπα, την πρώτη μέρα, ότι θα πάω Θεσσαλονίκη».

«Έφτασα στη Θεσσαλονίκη και του είπα “Έτυχε να είμαι Θεσσαλονίκη σήμερα, ήρθα για έναν ξάδερφό μου” και τον ρώτησα για να πάμε για καφέ. Ήρθε να με πάρει χαρούμενος αυτός, νόμιζε ότι θα κάναμε βίντεο colab. Δεν πήγε το μυαλό του ανθρώπου ότι μπορεί να μου αρέσει. Μετά πήγαμε για φαγητό και μετά με άφησε στο σπίτι του ξαδέρφου μου. Είχα πάρει και τον ξάδερφό μου μαζί, για ξεκάρφωμα».

Συνεχίζοντας την εξιστόρησή της, η Super Κική δήλωσε: “Συνειδητοποιώ ότι είναι ok και το μόνο που μας έχει μείνει είναι πως πρέπει να δούμε τι γίνεται από τη μέση και κάτω. Εν τω μεταξύ πρέπει μπαμ-μπαμ να γίνει αυτό, για να μη χάνω χρόνο στο chat να κάνω την ωραία, να πω την έξυπνη ατάκα και τελικά να μη γίνει η δουλίτσα. Μιλήσαμε στο chat, του την έπεσα ωραία και αυτός τρελάθηκε. Πήγα στο σπίτι του μιλήσαμε και περίμενα να κάνει την κίνηση. Η ώρα πήγε μία, δύο, τρεις, άρχισε και φαινόταν ο ήλιος από τα παράθυρα και εγώ άρχισα να νυστάζω».

«Η πρώτη βραδιά ήταν κακή, είχε πολύ άγχος άνθρωπος και είπα από μέσα μου “Κική, για μια φορά στη ζωή σου δώσε τόπο στην οργή”. Είπα στον εαυτό μου “Παραέχει χιούμορ για να φύγεις με την πρώτη. Δώσε μια ευκαιρία” και πράγματι παιδιά, άξιζε τον κόπο η ευκαιρία. Έγινε ανάσταση, πήγε πάρα πολύ καλά μπορώ να πω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid 22.02.2026
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid 22.02.2026
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του

Τιμοτέ Σαλαμέ για το bullying: «Μού είπε πως δεν έχω εκπαιδευτεί ως ηθοποιός»

Tabloid 22.02.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς διαμορφώνεται ένας επαγγελματίας μέσα σε μια βιομηχανία γεμάτη ανταγωνισμό

Οι... πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο»

Social 22.02.2026
«Είμαι άνθρωπος της φαντασίας, κάθε μέρα θέλω κάτι διαφορετικό» αποκάλυψε για το πώς... κρατάει την φλόγα ζωντανή

Παντρεύτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Tabloid 22.02.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα στο καρναβάλι της Ξάνθης

Tabloid 22.02.2026
Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται όλη η χώρα, με πόλεις να γεμίζουν χρώμα, μουσική και εντυπωσιακά άρματα που παρασύρουν τον κόσμο σε ξέφρενους latin ρυθμούς

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US