E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανθή Βούλγαρη: Με δάκρυα στην τελευταία εκπομπή πριν γεννήσει – «Φτάνει πιά! Δεν μπορώ άλλο!»

Η έκπληξη του συζύγου και της μητέρας της και η πρόταση του κουμπάρου της, Πέτρου Ιακωβίδη

Δημοσίευση 14/2/2025 | 10:05

Ανθή Βούλγαρη: Με δάκρυα στην τελευταία εκπομπή πριν γεννήσει – «Φτάνει πιά! Δεν μπορώ άλλο!»

Σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, πέρα από μέρα των ερωτευμένων είναι και η τελευταία ημέρα που η Ανθή Βούλγαρη βγήκε στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, καθώς ξεκινάει η άδεια της εγκυμοσύνης της. Οι συνεργάτες της, λοιπόν, θέλησαν να της κάνουν την πιο ωραία έκπληξη για το κλείσιμο!

Στο στολισμένο και κατακόκκινο πλατό της έκαναν ένα μικρό πάρτι που της έδωσαν και δώρα για το μωράκι της και σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκαν ένας ένας ο σύζυγός της, ο κουμπάρος τους, αλλά και η μητέρα της παρουσιάστριας.

Η τελευταία εκπομπή της Ανθής Βούλγαρη στο Κοινωνία Ώρα Mega και οι εκπλήξεις

Η ίδια προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από την συγκίνηση και είπε: «Είχα υποψιαστεί ότι κάτι ετοιμάζετε» αφού μίλησε ο σύζυγός της και τότε βγήκε στον αέρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που τους πάντρεψε και της τραγούδησε για τα γενέθλιά της που ήταν εχθές.

«Αυτοί οι δυο δεν ξυπνάνε ούτε με κανόνια τέτοια ώρα. Πώς τους καταφέρατε;», ανέφερε η ίδια εντυπωσιασμένοι με τους δύο άντρες.

«Η εγκυμοσύνη σου πάει πάρα πολύ, είσαι κούκλα», δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης για εκείνη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επισήμανε πως επειδή η εγκυμοσύνη την έχει ηρεμήσει πολύ της λέει: «Άντε και στο 2ο να περάσουμε ήρεμα και το 26».

Και τότε η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε πως ο τραγουδιστής της είχε πει το ίδιο πράγμα που της είπε και ο παρουσιαστής όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της: «Ο Πέτρος μου είπε “δεν έχεις χοντρύνει πολύ”».

Όσον αφορά στα νεύρα και την γκρίνια της, ο Πέτρος Ιακωβίδης εξομολογήθηκε κάνοντάς της και μία πρόταση: «Τον άντρα της ρώτα για τα νεύρα! Ο Κώστας την αγαπάει πολύ και η αφορμή που γνωρίστηκαν ήταν που πήγα εγώ σε μία εκπομπή, οπότε ήταν μεγάλη χαρά που τους παντρέψαμε, αλλά δεν πρέπει να βαφτίσω και το παιδί;». «Να τα! Θα τα συζητήσουμε αυτά!», του απάντησε εκείνη.

Kαι τότε βγήκε στον αέρα η μητέρα της, η οποία δήλωσε: «Το βιώνουμε με μεγάλη αγωνία και χαρά. Έχω ήδη ένα εγγόνι και το έχω ζήσει και είναι μεγάλη συγκίνηση. Έχω μεγάλη αγωνία για την Ανθή γιατί δεν ακούει, είναι ξεροκέφαλη. Με τη βοήθεια της παναγίας να έρθει αυτή η μέρα που θα κρατήσεις στην αγκαλιά το μωρό σου!».

«Μαμά όλα καλά θα πάνε, όταν θα γεννήσω θα σε πάρω!», είπε η Ανθή Βούλγαρη εξηγώντας πως θα ήθελε να μην ενημερώσει κανέναν μέχρι τη στιγμή που θα έχει γεννήσει ήδη.

Και έπειτα η ίδια θέλησε να πει κάποια πράγματα στους συνεργάτες της για το τέλος: «Να πω κάτι, γιατί δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η μοίρα με εσάς, Παιδιά θα μου λείψετε πάρα πολύ!», αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Βγήκαν σε τηλεφωνική σύνδεση και άλλοι συνεργάτες της, της τραγούδησαν και για τα γενέθλιά της με μία υπέροχη τούρτα, με εκείνη να συγκινείται όλο και περισσότερο: «Φτάνει πιά! Δεν μπορώ άλλο!», τους είπε χαρακτηριστικά για να σταματήσει να δακρύζει.

Και στο τέλος δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και πίσω και μπροστά από τις κάμερες, που με ανεχτήκατε γιατί δεν είμαι και η πιο εύκολη εγκυούλα. Σας αγαπάω πάρα πολύ και θα μου λείψετε! Νιώθω ότι φεύγω μία άλλη και θα γυρίσω με άλλη σελίδα στην εκπομπή», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να της λέει:

«Με ένα πόνο, να πάνε όλα καλά και να είσαι και πάλι κοντά μας. Πολύ θα μου λείψεις και ήδη μου λείπεις αλλά σταμάτα να έχεις αυτό το ύφος, σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Tabloid 24.08.2025
Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 24.08.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media Χτες
Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Media Χτες
`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Tabloid Χτες
Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Tabloid Χτες
Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων