E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Είναι ρόλος, υπήρχε και στην κατοχή και στη δικτατορία με άλλα ονόματα»

«Δεν εμφανίζεται ως δημοσιογράφος», υποστήριξε ο παρουσιαστής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/2/2025 | 20:43

Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Είναι ρόλος, υπήρχε και στην κατοχή και στη δικτατορία με άλλα ονόματα»

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται στην πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και στη στάση της στη Βουλή την ώρα της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η μεγάλη εικόνα είναι χθες. Για λόγους πολιτικού marketing, αρχηγός πολιτικού κόμματος στο Κοινοβούλιο σηκώθηκε όρθια. Σήκωσε αριστερή γροθιά και την ώρα της ψηφοφορίας του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ”όχι στη συγκάλυψη”. Όλο αυτό το αντισυστημικό που εκπορεύεται από το ΠΑΣΟΚ μέχρι την άλλη (Ζωή Κωνσταντοπούλου) που σήκωνε χθες την αριστερή της γροθιά, στο τέλος θα βγάλουν ξανά τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό», σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε, με την τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στο πλατό του MEGA.

«Ότι και να κάνει ο κύριος Πορτοσάλτε, ο κύριος Μητσοτάκης δεν ξαναβγαίνει πρωθυπουργός. Αλλά είναι νομίζω ντροπιαστικό για έναν άνθρωπο που εμφανίζεται ως δημοσιογράφος να είναι τόσο προκλητικά φερέφωνο των εξουσιών και του καθεστώτος και να μην σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τη στιγμή εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το λόγο και είπε: «Από εχθές έχω μία άλλη άποψη και θα επιμείνω. Δεν εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, εμφανίζεται σαν ρόλος. Είναι ο πορτοσαλτισμός. Υπήρχε και στην γερμανική κατοχή αυτός ο ρόλος με άλλα ονόματα, υπήρχε και στην δικτατορία με άλλα ονόματα και σήμερα εμφανίζεται με τον μανδύα του πορτοσαλτισμού».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»