E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας

Δημοσίευση 13/2/2025 | 14:32

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους για το ακίνητο στη Γλυφάδα προσπαθούν να βρουν Έλενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι μέσω των δικηγόρων του θέλησε τους προηγούμενους μήνες να βάλει ένα τέλος στην ιστορία με τη μεζονέτα, με έναν συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Μήτσαινας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη νέα πρόταση που κατέθεσε ο εντολέας του προς την Έλενα Παπαρίζου.

«Έχει επιχειρηθεί μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, κατέρρευσε όμως η πρώτη διαπραγμάτευση. Η ιδανική λύση είναι να πουληθεί το ακίνητο, να εξοφληθεί το δάνειο και οι δύο να μην έχουν καμία υποχρέωση έναντι τρίτων. Ουσιαστικά, εκεί να λήξει το θέμα. Όμως αυτή δεν είναι μία λύση που εμείς δεχόμαστε», σημειώνει ο κύριος Μήτσαινας.

«Ο πελάτης μου κάνει χρήση του εν λόγω ακινήτου όλο αυτό το διάστημα κι εμείς προτιθέμεθα να πληρώσουμε όλα τα ποσά που έχουν επιδικαστεί. Η άλλη πλευρά όμως ζητά μία συνολική επίλυση του θέματος, που σημαίνει πώληση του ακινήτου. Έχουμε καταθέσει μία δεύτερη πρόταση και περιμένουμε την απάντησή της», ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη.

«Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα, έχουμε συνεννοηθεί να καταβάλουμε και τις 60.000 ευρώ για το 50% της αποζημίωσης χρήσεως του ακινήτου. Το θέμα είναι ότι ζητείται από την άλλη πλευρά συνολική διευθέτηση του ζητήματος, πράγμα που είναι ακανθώδες, διότι υπάρχουν δάνεια και δεν υπάρχει αγοραστής. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας. Θέλουμε να αγοράσουμε το 50% από την κυρία Έλενα Παπαρίζου», διευκρινίζει ο κύριος Μήτσαινας για την υπόθεση του πρώην ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»

Ιωάννα Τούνη: Επέτειος με τον σύντροφό της ‑ Η τεράστια ανθοδέσμη και η αναφορά στο «σωστό άτομο»

Tabloid Χτες
H influencer είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό το κακό, είναι ψευτοχαρούμενη χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα δελτία είναι λίγο μονοθεματικά», πρόσθεσε ο ηθοποιός