E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας

Δημοσίευση 13/2/2025 | 14:32

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους για το ακίνητο στη Γλυφάδα προσπαθούν να βρουν Έλενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι μέσω των δικηγόρων του θέλησε τους προηγούμενους μήνες να βάλει ένα τέλος στην ιστορία με τη μεζονέτα, με έναν συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Μήτσαινας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη νέα πρόταση που κατέθεσε ο εντολέας του προς την Έλενα Παπαρίζου.

«Έχει επιχειρηθεί μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, κατέρρευσε όμως η πρώτη διαπραγμάτευση. Η ιδανική λύση είναι να πουληθεί το ακίνητο, να εξοφληθεί το δάνειο και οι δύο να μην έχουν καμία υποχρέωση έναντι τρίτων. Ουσιαστικά, εκεί να λήξει το θέμα. Όμως αυτή δεν είναι μία λύση που εμείς δεχόμαστε», σημειώνει ο κύριος Μήτσαινας.

«Ο πελάτης μου κάνει χρήση του εν λόγω ακινήτου όλο αυτό το διάστημα κι εμείς προτιθέμεθα να πληρώσουμε όλα τα ποσά που έχουν επιδικαστεί. Η άλλη πλευρά όμως ζητά μία συνολική επίλυση του θέματος, που σημαίνει πώληση του ακινήτου. Έχουμε καταθέσει μία δεύτερη πρόταση και περιμένουμε την απάντησή της», ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη.

«Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα, έχουμε συνεννοηθεί να καταβάλουμε και τις 60.000 ευρώ για το 50% της αποζημίωσης χρήσεως του ακινήτου. Το θέμα είναι ότι ζητείται από την άλλη πλευρά συνολική διευθέτηση του ζητήματος, πράγμα που είναι ακανθώδες, διότι υπάρχουν δάνεια και δεν υπάρχει αγοραστής. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας. Θέλουμε να αγοράσουμε το 50% από την κυρία Έλενα Παπαρίζου», διευκρινίζει ο κύριος Μήτσαινας για την υπόθεση του πρώην ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid Χτες
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram