E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας

Δημοσίευση 13/2/2025 | 14:32

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους για το ακίνητο στη Γλυφάδα προσπαθούν να βρουν Έλενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι μέσω των δικηγόρων του θέλησε τους προηγούμενους μήνες να βάλει ένα τέλος στην ιστορία με τη μεζονέτα, με έναν συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Μήτσαινας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη νέα πρόταση που κατέθεσε ο εντολέας του προς την Έλενα Παπαρίζου.

«Έχει επιχειρηθεί μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, κατέρρευσε όμως η πρώτη διαπραγμάτευση. Η ιδανική λύση είναι να πουληθεί το ακίνητο, να εξοφληθεί το δάνειο και οι δύο να μην έχουν καμία υποχρέωση έναντι τρίτων. Ουσιαστικά, εκεί να λήξει το θέμα. Όμως αυτή δεν είναι μία λύση που εμείς δεχόμαστε», σημειώνει ο κύριος Μήτσαινας.

«Ο πελάτης μου κάνει χρήση του εν λόγω ακινήτου όλο αυτό το διάστημα κι εμείς προτιθέμεθα να πληρώσουμε όλα τα ποσά που έχουν επιδικαστεί. Η άλλη πλευρά όμως ζητά μία συνολική επίλυση του θέματος, που σημαίνει πώληση του ακινήτου. Έχουμε καταθέσει μία δεύτερη πρόταση και περιμένουμε την απάντησή της», ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη.

«Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα, έχουμε συνεννοηθεί να καταβάλουμε και τις 60.000 ευρώ για το 50% της αποζημίωσης χρήσεως του ακινήτου. Το θέμα είναι ότι ζητείται από την άλλη πλευρά συνολική διευθέτηση του ζητήματος, πράγμα που είναι ακανθώδες, διότι υπάρχουν δάνεια και δεν υπάρχει αγοραστής. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας. Θέλουμε να αγοράσουμε το 50% από την κυρία Έλενα Παπαρίζου», διευκρινίζει ο κύριος Μήτσαινας για την υπόθεση του πρώην ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι σώμα! Hailey Bieber ‑ Αναβιώνει το iconic παρελθόν της Gisele στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret

Tabloid 09.01.2026
Η έμπνευση αντλείται από ένα εμβληματικό φωτογραφικό κεφάλαιο της Gisele Bündchen

Ο έρωτας που τάραξε το Χόλιγουντ των ’90s: Εκείνη μεγαλύτερη, εκείνος ανερχόμενος σταρ

Celebrity Stories 09.01.2026
Μια σύντομη αλλά εκρηκτική σχέση, γεμάτη ένταση, κουτσομπολιά και μυστήριο

Δελαπόρτας για την περιπέτεια υγείας της Σαπουντζάκη: «Δεν το βάζει εύκολα κάτω»

Tabloid Χτες
Τι είπε μετά τη νοσηλείας της στο νοσοκομείο

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε unfollow τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο Instagram

Tabloid Χτες
Η κίνησή της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid Χτες
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media Χτες
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid Χτες
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid Χτες
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας