E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας

Δημοσίευση 13/2/2025 | 14:32

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους για το ακίνητο στη Γλυφάδα προσπαθούν να βρουν Έλενα Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι μέσω των δικηγόρων του θέλησε τους προηγούμενους μήνες να βάλει ένα τέλος στην ιστορία με τη μεζονέτα, με έναν συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Μήτσαινας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη νέα πρόταση που κατέθεσε ο εντολέας του προς την Έλενα Παπαρίζου.

«Έχει επιχειρηθεί μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, κατέρρευσε όμως η πρώτη διαπραγμάτευση. Η ιδανική λύση είναι να πουληθεί το ακίνητο, να εξοφληθεί το δάνειο και οι δύο να μην έχουν καμία υποχρέωση έναντι τρίτων. Ουσιαστικά, εκεί να λήξει το θέμα. Όμως αυτή δεν είναι μία λύση που εμείς δεχόμαστε», σημειώνει ο κύριος Μήτσαινας.

«Ο πελάτης μου κάνει χρήση του εν λόγω ακινήτου όλο αυτό το διάστημα κι εμείς προτιθέμεθα να πληρώσουμε όλα τα ποσά που έχουν επιδικαστεί. Η άλλη πλευρά όμως ζητά μία συνολική επίλυση του θέματος, που σημαίνει πώληση του ακινήτου. Έχουμε καταθέσει μία δεύτερη πρόταση και περιμένουμε την απάντησή της», ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη.

«Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα, έχουμε συνεννοηθεί να καταβάλουμε και τις 60.000 ευρώ για το 50% της αποζημίωσης χρήσεως του ακινήτου. Το θέμα είναι ότι ζητείται από την άλλη πλευρά συνολική διευθέτηση του ζητήματος, πράγμα που είναι ακανθώδες, διότι υπάρχουν δάνεια και δεν υπάρχει αγοραστής. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας. Θέλουμε να αγοράσουμε το 50% από την κυρία Έλενα Παπαρίζου», διευκρινίζει ο κύριος Μήτσαινας για την υπόθεση του πρώην ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλίας Βρεττός: Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός στην Κύπρο – «Ήταν χοντρό»

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Όσα εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω

Παράξενα 09.05.2026
Viral έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες ενός κλεμμένου σκάφους στις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν εντόπισαν την περιουσία τους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση

Γιώργος Γρηγοριάδης: Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Μετά από πρόβλημα υγείας

Ο Κέβιν Μπέικον δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών: Η κόρη του έκανε αναπαράσταση της αντίδρασής του, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Με τσιμπούσαν παντού, ακόμη και κάτω από το πουκάμισό μου», είπε ο ηθοποιός

Γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της αφού είδε τι συζήταγε με το ChatGPT

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Η στιγμή που διάβασε το ιστορικό συνομιλιών του και κατάλαβε πως η σχέση τους είχε ήδη τελειώσει

Πώς σχολιάστηκε στις εκπομπές η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Χειροκροτώ», «Τη θαύμασα πολύ και τη ζήλεψα»

«Αθήνα, ξύπνα!»: Η ανάρτηση των Metallica λίγο πριν την μεγάλη συναυλία

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Έκαναν ανάρτηση στις 6 το πρωί!

Τι τηλεθέαση έκανε η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ;

Media 09.05.2026
To γενικό σύνολο στο φινάλε της δημοσιογράφου

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Κώστας Τσουρός: Το αντίο του στη Σία Κοσιώνη – «Όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν πολλές φορές πολύ καλύτεροι»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε on air τη Σία Κοσιώνη, η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ έπειτα από δύο δεκαετίες

Σία Κοσιώνη: Το συγκινητικό αντίο στο τελευταίο δελτίο του ΣΚΑΙ – «Ήμουν 26, είμαι 46, εις το επανιδείν»

Media Χτες
Με βουρκωμένα μάτια και χειροκρότημα από τους συνεργάτες της έκλεισε η δημοφιλής παρουσιάστρια 20 χρόνια στον σταθμό

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Παντρεύονται στην Αττική! Η προαγγελία του γάμου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους