E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη ‑ «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου»

Όλα όσα δήλωσε για τις φήμες χωρισμού

Δημοσίευση 13/2/2025 | 13:52

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη ‑ «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το επιχειρηματικό του βήμα, τον μονάκριβο γιο του Πάρη αλλά και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

«Ο γιος μου είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Μου αρέσει που έχει αντίληψη», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Η Ιωάννα είναι τυχερή και μπράβο που τα συνδυάζει όλα. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και κότσια. Αφού το έχει και το λέει μπράβο της. Προσπαθώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα του παιδιού μου και το επαγγελματικό μου πρόγραμμα. Όλα είναι διάθεση», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά για τις φήμες χωρισμού που γράφονται κατά καιρούς, ο ίδιος απάντησε: «Έχω όλη μέρα τις δουλειές μου, άμα κάθομαι και να απαντήσω στις φήμες, χωρίζω, παντρεύομαι, το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.