E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο Αγιος Εφραίμ σήκωσε τον τραγουδιστή» – Έξαλλη η Σάντρα Βουτσά με το δημοσίευμα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο για 11 μήνες, είχε τις τελευταίες εβδομάδες μία μικρή βελτίωση στην υγεία του

Δημοσίευση 13/2/2025 | 13:27

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο Αγιος Εφραίμ σήκωσε τον τραγουδιστή» – Έξαλλη η Σάντρα Βουτσά με το δημοσίευμα

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της η Σάντρα Βουτσά με ένα δημοσίευμα, το οποίο αφορούσε τον Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα περιοδικό κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Ο Άγιος Εφραίμ σήκωσε τον vεκρό Κόκοτα» με τη Σάντρα Βουτσά να ξεσπά. Τη συνδέει άλλωστε μεγάλη φιλία με τον Δημήτρη Κόκκοτα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο για 11 μήνες, είχε τις τελευταίες εβδομάδες μία μικρή βελτίωση στην υγεία του, καθώς με τη βοήθεια των γιατρών μπορεί και κάθεται κάποιες φορές στο κρεβάτι.

Η Σάντρα Βουτσά, στενή φίλη και συνεργάτιδα του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και λίγο καλύτερα και όπως λένε οι γιατροί στη σύζυγό του, την Κατερίνα ο οργανισμός του θέλει χρόνο και είναι μοναδικός. Θα έπρεπε να ντρέπονται για το εξώφυλλο διότι, ποιον vεκρό Κόκοτα; Ποιος τους είπε ότι είναι vεκρός ο Κόκοτας; Γιατί αν είναι να μας το πούνε κι εμάς, διότι εμείς δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν το βλέπουμε. Εμείς βλέπουμε έναν Δημήτρη που κάθε μέρα είναι και λίγο καλύτερα.

Γενικώς το συγκεκριμένο περιοδικό γράφει μόνιμα ανακρίβειες για τον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρουν ότι έχει οικογένεια, ότι έχει ένα 13χρονο παιδί και σίγουρα θα του το πούνε και θα το διαβάσει κάπου; Είναι εξοργιστικό. Είναι ντροπή κάποιοι άνθρωποι να λέγονται δημοσιογράφοι και να γράφονται τέτοια πράγματα. Είναι εξοργιστικό. Κάποια πράγματα γράφουν κατά καιρούς τέτοιες αηδίες. Δηλαδή, δεν ντρέπονται λιγάκι; Γιατί αν θες να βγάλεις είδηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δε χρειάζεται να γράφεις ανακρίβειες και αηδίες!» είπε εκνευρισμένη η Σάντρα Βουτσά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Προχτές
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.