E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Κουρής: «Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές ...»

Το θέμα είναι να υπάρχει λίγη αγάπη και μετά από αυτό, τόνισε

Δημοσίευση 13/2/2025 | 10:26

Νίκος Κουρής: «Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές ...»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την απιστία, ενώ αποκάλυψε ότι έχει απατηθεί πολλές φορές. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, και υποστήριξε ότι η αγάπη δεν πρέπει να χάνεται ακόμα και μετά από μία προδοσία και πως η αντιμετώπιση της απιστίας δεν χρειάζεται να οδηγεί σε μίσος.

Επισήμανε επίσης ότι οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο στη σεξουαλικότητα, αλλά περιλαμβάνουν ψυχική σύνδεση και εκτίμηση, που για εκείνον είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Για τον Νίκο Κουρή η συγχώρεση είναι αναγκαία, χωρίς να σημαίνει όμως απαραίτητα ότι το ζευγάρι πρέπει να μείνει μαζί.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε ότι τον έχουν απατήσει. Ο ίδιος θεωρεί όμως πως αυτό είναι κάτι ανθρώπινο. Πιο αναλυτικά, είπε: «Βεβαίως με έχουν απατήσει, πάρα πολλές φορές και το έχω μάθει. Το έχω μάθει, μάλιστα, με πολλούς τρόπους. Απλά είναι αυτό που δεν περιμένεις. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι ανθρώπινα, το θέμα είναι να υπάρχει λίγο αγάπη και μετά από αυτό. Τη στιγμή που το μαθαίνεις ή τη στιγμή που πρέπει να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να μισήσεις τον άνθρωπο που στο έκανε ή του το έκανες ή να σε μισήσει ο άλλος. Πιστεύω ότι πρέπει να το αναλάβεις και να «καθαρίσει» η σχέση».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει κατανόηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως ανέφερε: «Γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Αν πούμε ότι είναι το σεξουαλικό κομμάτι, ας πούμε. Υπάρχουν και κομμάτια ψυχικά, υπάρχει μια κοινή ζωή, υπάρχουν εμπειρίες, υπάρχει εκτίμηση. Για μένα πιο πρώτο είναι να υπάρχει εκτίμηση αληθινή σε ένα ζευγάρι. Εκτίμηση ότι τον συγχωρείς τον άλλον γι’ αυτό, δεν θα τον καταδικάσεις. Δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να είστε μαζί αναγκαστικά αλλά μπορεί να γίνει και αυτό. Όλα παίζουν. Ξέρεις τι δεν παίζει; Η κοροϊδία».

Ολοκληρώνοντας την άποψή του για την απιστία, ο Νίκος Κουρής πρόσθεσε: «Η κοροϊδία, δηλαδή όταν εξευτελιστούν τα αισθήματα και χαθεί η εκτίμηση. Ακόμα και αν είσαι ο απατημένος και ο άλλος άνθρωπος ερωτευθεί, αυτό είναι υπέροχο. Θέλω να πω πως δεν μπορείς να ''βρωμίσεις'' το αίσθημα του άλλου επειδή έτυχε σε μια στιγμή της ζωής ή επειδή εσύ προηγήθηκες. Να μην του ξανατύχει δηλαδή αυτό το υπέροχο αίσθημα αν είναι αληθινό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Tabloid Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά