E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Κουρής: «Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές ...»

Το θέμα είναι να υπάρχει λίγη αγάπη και μετά από αυτό, τόνισε

Δημοσίευση 13/2/2025 | 10:26

Νίκος Κουρής: «Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές ...»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την απιστία, ενώ αποκάλυψε ότι έχει απατηθεί πολλές φορές. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, και υποστήριξε ότι η αγάπη δεν πρέπει να χάνεται ακόμα και μετά από μία προδοσία και πως η αντιμετώπιση της απιστίας δεν χρειάζεται να οδηγεί σε μίσος.

Επισήμανε επίσης ότι οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο στη σεξουαλικότητα, αλλά περιλαμβάνουν ψυχική σύνδεση και εκτίμηση, που για εκείνον είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Για τον Νίκο Κουρή η συγχώρεση είναι αναγκαία, χωρίς να σημαίνει όμως απαραίτητα ότι το ζευγάρι πρέπει να μείνει μαζί.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε ότι τον έχουν απατήσει. Ο ίδιος θεωρεί όμως πως αυτό είναι κάτι ανθρώπινο. Πιο αναλυτικά, είπε: «Βεβαίως με έχουν απατήσει, πάρα πολλές φορές και το έχω μάθει. Το έχω μάθει, μάλιστα, με πολλούς τρόπους. Απλά είναι αυτό που δεν περιμένεις. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι ανθρώπινα, το θέμα είναι να υπάρχει λίγο αγάπη και μετά από αυτό. Τη στιγμή που το μαθαίνεις ή τη στιγμή που πρέπει να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να μισήσεις τον άνθρωπο που στο έκανε ή του το έκανες ή να σε μισήσει ο άλλος. Πιστεύω ότι πρέπει να το αναλάβεις και να «καθαρίσει» η σχέση».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει κατανόηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως ανέφερε: «Γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Αν πούμε ότι είναι το σεξουαλικό κομμάτι, ας πούμε. Υπάρχουν και κομμάτια ψυχικά, υπάρχει μια κοινή ζωή, υπάρχουν εμπειρίες, υπάρχει εκτίμηση. Για μένα πιο πρώτο είναι να υπάρχει εκτίμηση αληθινή σε ένα ζευγάρι. Εκτίμηση ότι τον συγχωρείς τον άλλον γι’ αυτό, δεν θα τον καταδικάσεις. Δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να είστε μαζί αναγκαστικά αλλά μπορεί να γίνει και αυτό. Όλα παίζουν. Ξέρεις τι δεν παίζει; Η κοροϊδία».

Ολοκληρώνοντας την άποψή του για την απιστία, ο Νίκος Κουρής πρόσθεσε: «Η κοροϊδία, δηλαδή όταν εξευτελιστούν τα αισθήματα και χαθεί η εκτίμηση. Ακόμα και αν είσαι ο απατημένος και ο άλλος άνθρωπος ερωτευθεί, αυτό είναι υπέροχο. Θέλω να πω πως δεν μπορείς να ''βρωμίσεις'' το αίσθημα του άλλου επειδή έτυχε σε μια στιγμή της ζωής ή επειδή εσύ προηγήθηκες. Να μην του ξανατύχει δηλαδή αυτό το υπέροχο αίσθημα αν είναι αληθινό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τριαντάφυλλος κατά Χατζίδου: «Δε θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της ακόμα και αν δεν είχα να φάω»

Tabloid 09.02.2026
Πυρά κατά της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου εξαπέλυσε ο Τριαντάφυλλος

Αηδιασμένος δήλωσε ο Τραμπ από το halftime show του Bad Bunny: Προσβάλλει το μεγαλείο της Αμερικής

Social 09.02.2026
«Κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε λέξη από αυτά που λέει αυτός ο τύπος, και ο χορός είναι αηδιαστικός, ειδικά για τα μικρά παιδιά » ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Σμαραγδής: Το επεισόδιο με τον κριτικό και ο αστυνομικός που του είπε «Έλληνες σαν εσάς δεν συλλαμβάνω»

Media 09.02.2026
«Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια» είπε για το επεισόδιο ο Γιάννης Σμαραγδής

Super Bowl LX: Bad Bunny με πολιτικά μηνύματα, λάτιν υπερθέαμα και Lady Gaga στο halftime show

Media 09.02.2026
Σαφή μηνύματα στήριξης προς τη λατινοαμερικανική κοινότητα, τους μετανάστες στις ΗΠΑ και έμμεσες αναφορές κατά της ICE - Συμμετοχή Ρίκι Μάρτιν, πιο «ήπιοι» οι Green Day

Η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε με λευκό κορμάκι στο Instagram

Social 09.02.2026
Ηλιόλουστη ημέρα, έγραψε το μοντέλο και ηθοποιός

JoJo Siwa: Mετά το come out το 2021, τώρα είναι ερωτευμένη με άντρα

Tabloid 09.02.2026
Η JoJo Siwa εξερευνά τον έρωτα

Bianca Censori: Σπάει τη σιωπή της στο Vanity Fair για τη σχέση της με τον Κanye West

Tabloid 09.02.2026
Ολόγuμνη, ειλικρινής και χωρίς φίλτρο: η εξομολόγηση της

Γέννησε η Αννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid Χτες
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Tabloid Χτες
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του

Έλενα Τοπαλίδου: Υποδύομαι τον Σατανά στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ

Tabloid Χτες
Όπως φανέρωσε η γνωστή ηθοποιός, δεν φοβάται τις αντιδράσεις

Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Tabloid Χτες
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!