E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Κορακάκη: Μήνυμα ελπίδας για το πρόβλημα στα μάτια της – Το πονεμένο ταξίδι της ανάρρωσης

Αισιοδοξία για την υγεία της

Δημοσίευση 12/2/2025 | 16:57

Αννα Κορακάκη: Μήνυμα ελπίδας για το πρόβλημα στα μάτια της – Το πονεμένο ταξίδι της ανάρρωσης

Η Άννα Κορακάκη προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης που έχει φέρει σειρά επιτυχιών στην χώρας μας, ενώ πέρυσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας για την υγεία της.

Η αθλήτρια είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα στα μάτια της που δυσκόλευε την όρασή της, το οποίο δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις στο Ολυμπιακό της ταξίδι το 2024, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στις προπονήσεις της χωρίς να έχει βρει την ρίζα του προβλήματος.

«Μετά από μήνες που κοπιάζω και δουλεύω με την όρασή μου, αυτά τα μάτια μοιάζουν να πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Καθώς έχω προσπαθήσει να θεραπευτώ τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, τώρα προσπαθώ να πάρω τον παλιό μου εαυτό πίσω.

Ξέρω είναι μακρύς ο δρόμος για την κορυφή, αλλά έχω φτάσει μέχρι εκεί και αν τα μάτια μου γιατρευτούν, πιστεύω θα είμαι ξανά εκεί», έγραψε στην ανάρτηση της η Άννα Κορακάκη γεμίζοντας αισιοδοξία για την υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε παλαιότερη ανάρτησή της, η Άννα Κορακάκη είχε μιλήσει για το Ολυμπαιό της ταξίδι, μία εμπειρία γεμάτη περιπέτειες, αναφερόμενη και στο θέμα με τα μάτια της.

«Τους τελευταίους μήνες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στην μακροχρόνια πορεία μας. Αυτό που προκαλούσε πολλή σύγχυση ήταν ότι παραδόξως δεν φαινόνταν να κάνω τίποτα λάθος.

Μέχρι που ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα θέμα με τα μάτια μου που, αφενός δικαιολογούσε ό,τι μας ήταν αδικαιολόγητο ως τότε και πασχίζαμε να βρούμε τι φταίει, αφετέρου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστρια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες, τόσο αυτό καθεαυτό το θέμα, όσο και το ότι ήταν κάτι που δεν ήταν στο χέρι μου να το αλλάξω και δυστυχώς ήταν και αργά για να διορθωθεί», είχε εξομολογηθεί η αθλήτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media 14.03.2026
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε