E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Όσο ένοχος είναι ο Σερβετάλης, άλλο τόσο…» – Η πληρωμένη απάντηση για τις αμβλώσεις

Τα όσα ειπώθηκαν από τον αγαπημένο ηθοποιό

Δημοσίευση 12/2/2025 | 15:25

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Όσο ένοχος είναι ο Σερβετάλης, άλλο τόσο…» – Η πληρωμένη απάντηση για τις αμβλώσεις

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο podcast Rainbow Mermaids, που προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Youtube. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Άρη Σερβετάλη και τη δήλωση που έκανε για τις αμβλώσεις, με το σχετικό απόσπασμα να παρουσιάζεται στην Super Κατερίνα της Τετάρτης

Αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επισήμανε την περίπτωση που θα ήταν πολύ αγχωμένος στη χώρα μας. «Αν είχε βγει ένας Τραμπ που βγάζει νόμους θα ήμουν πολύ αγχωμένος, για όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μιλάμε για κάτι που είναι σαν νόμος στη χώρα μας, είναι κάτι περί απόψεων», είπε σχετικά για να συμπληρώσει: «Δεν είναι να ασχολούμαστε με ό,τι λέει ο καθένας, όσο γνωστός, όσο διάσημος, όσο φίλος και να είναι. Και η φίλη μου η Σμαράγδα, έγραψε ένα πάρα πολύ ωραίο post».

Στη συνέχεια έκανε πιο αναλυτική τη σκέψη του: «Όταν πας σε έναν άνθρωπο που είναι θρησκόληπτος και ρωτάς κάτι, για το οποίο ξέρεις ποια θα είναι η απάντηση και παρακαλάς από μέσα σου να είναι πιπεράτη. Για να υπάρχει χρόνος μετά να συζητάνε οι άμεμπτοι παρουσιαστές στα πρωινάδικα και να λένε αυτό δεν είναι ηθικό».

«Ρίχνουν λάδι στη φωτιά…»


Επιπλέον σημείωσε πως όσο ένοχος είναι ο Άρης Σερβετάλης για την απάντησή του, άλλο τόσο ένοχοι είναι και αυτοί που τον ρωτάνε. «Είναι σαν να θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά και για να έχουν θέματα στις εκπομπές και συζητάνε περί ηθικής», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Θα αφήσω τον Άρη απ’ έξω, που τον αγαπάω έτσι κι αλλιώς, να έχει όποια άποψη θέλει. Μπορεί να τη λέει και δημόσια και μπορεί να του δίνεις και σημασία. Δεν χρειάζεται να το κάνεις θέμα. Όσον αφορά στις αμβλώσεις ο καθένας πρέπει να αποφασίζει για τη ζωή του, για το τι θα κάνει στη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»