E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Ο γνωστός δημιουργός και παρουσιαστής απάντησε για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision αλλά και τους λόγους πίσω από αυτή

Δημοσίευση 11/2/2025 | 18:46

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision, αλλά και την επιστροφή του στο «τιμόνι» της φέτος, μίλησε κατά τη διάρκεια της νέας του συνέντευξης, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον οδήγησαν στο να απέχει από την παρουσίαση της Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για πρόσωπα που όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή του γιατί επέμενε στο να πραγματοποιείται ελληνικός τελικός.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που ο κόσμος έχει συνδέσει με τη Eurovision, επιστρέφουν ξανά και θα είναι οι σχολιαστές των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Οι δυο τους έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς από το 2013 και έπειτα, ωστόσο μετά τον τελικό της Eurovision του 2023, αποφάσισαν να απέχουν.

«Για την Eurovision είχαμε μια πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαβασιλείου. Ήταν πολύ ευχάριστο που με κάλεσαν στο Εθνικό Τελικό. Νιώθω ότι αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου και με δεδομένο ότι νιώθω πως οι συνθήκες και η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πολύ, προς αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και σωστό, ναι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν. Δεν θα το έκανα μόνος μου ή με κάποιον άλλον. Θα το έκανα μόνο με τη Μαρία», ανέφερε αρχικά.

«Θα ξαναγύριζα γιατί νιώθω ότι είναι πιο σωστές οι συνθήκες τώρα, οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ΕΡΤ. Εγώ νιώθω ότι οι συνθήκες είχαν λίγο χαλάσει και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ας πούμε μόνο αυτό. Εγώ έλεγα πάντα να κάνουμε ελληνικό τελικό. Αυτό ακριβώς επειδή το έλεγα, με έβαλε σε δυσμένεια. Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή, αυτό το οποίο έλεγα εγώ, να κάνουμε ελληνικό τελικό. Ήθελαν να μην ακούγεται αυτή η φωνή κι έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ευνοϊκές για μένα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βούλγαρη: Οι εξωσωματικές και η αποκάλυψη για τον σύζυγό της – «Εκεί είπα πως ίσως πρέπει να χωρίσουμε»

Tabloid 12.02.2026
Συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου

Καινούργιου: Η κάμερα «τσάκωσε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στη Μύκονο

TV Buzz 12.02.2026
«Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη;»

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του

Tabloid 12.02.2026
1,5 χρόνο μετά το coming out και την επίθεση της πρώην συζύγου του

Νίκος Μουτσινάς: Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι για μία θρόμβωση που έπαθα πέρσι

Tabloid 12.02.2026
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Rihanna ‑ ASAP Rocky: Νέα σενάρια για μυστικό γάμο μετά την εμφάνιση με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση

Μαίρη Βιδάλη: «Γινόμουν φίλη με τις γυναίκες συνεργατών μου, για να αποφεύγω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Tabloid 12.02.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην επαγγελματική της καριέρα

James Van Der Beek ‑ Ο άνθρωπος πίσω από τον Dawson και η ζωή που δεν είδαμε ποτέ στην οθόνη

Tabloid 12.02.2026
Πατέρας έξι παιδιών, σύζυγος, μαχητής μέχρι το τέλος

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω αγχωθεί» ‑ Εμφανίστηκε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ξέχασε τα λόγια του

TV Buzz 12.02.2026
«Θα πεις τίποτα γ@μ@ το κέρατό μου;» τον ρώτησε ο Λάκης Λαζόπουλος με το κοινό να ξεσπά σε γέλια

Συγκλονίζει η Κέιτι Χολμς για τον χαμό του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ στα 48 του

Tabloid 12.02.2026
Το χειρόγραφο σημείωμα που ραγίζει καρδιές

Γιώργος Μαζωνάκης: Νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα ‑ Τι λένε οι γιατροί

Tabloid 12.02.2026
Τα νεότερα για την κατάσταση του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά την περιπέτεια της υγείας του