E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Ο γνωστός δημιουργός και παρουσιαστής απάντησε για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision αλλά και τους λόγους πίσω από αυτή

Δημοσίευση 11/2/2025 | 18:46

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision, αλλά και την επιστροφή του στο «τιμόνι» της φέτος, μίλησε κατά τη διάρκεια της νέας του συνέντευξης, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον οδήγησαν στο να απέχει από την παρουσίαση της Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για πρόσωπα που όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή του γιατί επέμενε στο να πραγματοποιείται ελληνικός τελικός.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που ο κόσμος έχει συνδέσει με τη Eurovision, επιστρέφουν ξανά και θα είναι οι σχολιαστές των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Οι δυο τους έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς από το 2013 και έπειτα, ωστόσο μετά τον τελικό της Eurovision του 2023, αποφάσισαν να απέχουν.

«Για την Eurovision είχαμε μια πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαβασιλείου. Ήταν πολύ ευχάριστο που με κάλεσαν στο Εθνικό Τελικό. Νιώθω ότι αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου και με δεδομένο ότι νιώθω πως οι συνθήκες και η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πολύ, προς αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και σωστό, ναι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν. Δεν θα το έκανα μόνος μου ή με κάποιον άλλον. Θα το έκανα μόνο με τη Μαρία», ανέφερε αρχικά.

«Θα ξαναγύριζα γιατί νιώθω ότι είναι πιο σωστές οι συνθήκες τώρα, οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ΕΡΤ. Εγώ νιώθω ότι οι συνθήκες είχαν λίγο χαλάσει και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ας πούμε μόνο αυτό. Εγώ έλεγα πάντα να κάνουμε ελληνικό τελικό. Αυτό ακριβώς επειδή το έλεγα, με έβαλε σε δυσμένεια. Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή, αυτό το οποίο έλεγα εγώ, να κάνουμε ελληνικό τελικό. Ήθελαν να μην ακούγεται αυτή η φωνή κι έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ευνοϊκές για μένα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left Χτες
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories Χτες
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories Χτες
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left Χτες
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Προχτές
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Προχτές
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Προχτές
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη