E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Ο γνωστός δημιουργός και παρουσιαστής απάντησε για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision αλλά και τους λόγους πίσω από αυτή

Δημοσίευση 11/2/2025 | 18:46

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision, αλλά και την επιστροφή του στο «τιμόνι» της φέτος, μίλησε κατά τη διάρκεια της νέας του συνέντευξης, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον οδήγησαν στο να απέχει από την παρουσίαση της Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για πρόσωπα που όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή του γιατί επέμενε στο να πραγματοποιείται ελληνικός τελικός.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που ο κόσμος έχει συνδέσει με τη Eurovision, επιστρέφουν ξανά και θα είναι οι σχολιαστές των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Οι δυο τους έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς από το 2013 και έπειτα, ωστόσο μετά τον τελικό της Eurovision του 2023, αποφάσισαν να απέχουν.

«Για την Eurovision είχαμε μια πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαβασιλείου. Ήταν πολύ ευχάριστο που με κάλεσαν στο Εθνικό Τελικό. Νιώθω ότι αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου και με δεδομένο ότι νιώθω πως οι συνθήκες και η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πολύ, προς αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και σωστό, ναι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν. Δεν θα το έκανα μόνος μου ή με κάποιον άλλον. Θα το έκανα μόνο με τη Μαρία», ανέφερε αρχικά.

«Θα ξαναγύριζα γιατί νιώθω ότι είναι πιο σωστές οι συνθήκες τώρα, οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ΕΡΤ. Εγώ νιώθω ότι οι συνθήκες είχαν λίγο χαλάσει και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ας πούμε μόνο αυτό. Εγώ έλεγα πάντα να κάνουμε ελληνικό τελικό. Αυτό ακριβώς επειδή το έλεγα, με έβαλε σε δυσμένεια. Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή, αυτό το οποίο έλεγα εγώ, να κάνουμε ελληνικό τελικό. Ήθελαν να μην ακούγεται αυτή η φωνή κι έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ευνοϊκές για μένα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.