E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Ο γνωστός δημιουργός και παρουσιαστής απάντησε για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision αλλά και τους λόγους πίσω από αυτή

Δημοσίευση 11/2/2025 | 18:46

Eurovision ‑ Καπουτζίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή»

Για την απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσίαση της Eurovision, αλλά και την επιστροφή του στο «τιμόνι» της φέτος, μίλησε κατά τη διάρκεια της νέας του συνέντευξης, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον οδήγησαν στο να απέχει από την παρουσίαση της Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για πρόσωπα που όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή του γιατί επέμενε στο να πραγματοποιείται ελληνικός τελικός.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που ο κόσμος έχει συνδέσει με τη Eurovision, επιστρέφουν ξανά και θα είναι οι σχολιαστές των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Οι δυο τους έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς από το 2013 και έπειτα, ωστόσο μετά τον τελικό της Eurovision του 2023, αποφάσισαν να απέχουν.

«Για την Eurovision είχαμε μια πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαβασιλείου. Ήταν πολύ ευχάριστο που με κάλεσαν στο Εθνικό Τελικό. Νιώθω ότι αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου και με δεδομένο ότι νιώθω πως οι συνθήκες και η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πολύ, προς αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και σωστό, ναι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν. Δεν θα το έκανα μόνος μου ή με κάποιον άλλον. Θα το έκανα μόνο με τη Μαρία», ανέφερε αρχικά.

«Θα ξαναγύριζα γιατί νιώθω ότι είναι πιο σωστές οι συνθήκες τώρα, οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ΕΡΤ. Εγώ νιώθω ότι οι συνθήκες είχαν λίγο χαλάσει και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ας πούμε μόνο αυτό. Εγώ έλεγα πάντα να κάνουμε ελληνικό τελικό. Αυτό ακριβώς επειδή το έλεγα, με έβαλε σε δυσμένεια. Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή, αυτό το οποίο έλεγα εγώ, να κάνουμε ελληνικό τελικό. Ήθελαν να μην ακούγεται αυτή η φωνή κι έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ευνοϊκές για μένα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid 22.03.2026
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid 22.03.2026
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.