E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταχτσίδης κατά δημοσιογράφων: «Τελικά είστε και πολύ μ…» – «Δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και κοιτάτε τη ζωή μου»

To μήνυμα που ανέβασε στο Instagram

Δημοσίευση 11/2/2025 | 14:43

Ταχτσίδης κατά δημοσιογράφων: «Τελικά είστε και πολύ μ…» – «Δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και κοιτάτε τη ζωή μου»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αφορμή στάθηκε η αναπαραγωγή από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης των τρυφερών στιγμιοτύπων με τη νέα του σύντροφο, τα οποία είχε ο ίδιος δημοσιεύσει στα social media.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φάνηκε ενοχλημένος από την προβολή της προσωπικής του ζωής, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τα stories του, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το θέμα από τα ΜΜΕ.

«Μιλάμε εκεί στην Ελλάδα τελικά είστε και πολύ μ…ες. Δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και κοιτάτε τη ζωή μου. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα από το ποια γ…ω εγώ ή όχι. Άντε μπ… όλοι σας, βρωμιάρηδες. Μια ζωή τα ίδια», έγραψε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χολιγουντιανός έρωτας με κακό τέλος: Χώρισαν... on air

Celebrity Stories 02.05.2025
Η χημεία τους στην οθόνη δεν άργησε να μεταφερθεί και εκτός πλατό

Γιώργος Τσαλίκης για Πέτρο Λαγούτη: «Κάτι του φάνταζε περίεργο τότε αλλά τώρα κάτι τον ιντρίγκαρε στο Big Brother»

Celebrity Stories Χτες
""""""""""""""""Έτσι όπως είχα συζητήσει τότε αρχικά και όπως το είχα στο μυαλό μου, θα έκανα το Big Brother"""""""""""""""" δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω δει στον υπέρηχο πώς μοιάζει ο γιος μου και…»

Celebrity Stories Χτες
«Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories Χτες
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories Χτες
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της