E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Πώς απάντησε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2025 | 20:42

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει λάβει στα social media, στη ζωή της σήμερα, αλλά και την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Από μικρή ήμουν πιο κοντά με τις γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι είχα έναν αυστηρό πατέρα, παλαιάς κοπής αρσενικό. Όταν πήγαινα στην επαρχία, έβλεπα ότι η κατάσταση με τις γυναίκες ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά δεν είχαν γνώμη για τίποτα. Ως εκ τούτου έπαιρνα το μέρος τους. Τώρα που μοιράστηκε το πράγμα είμαι και με αγόρια φίλη», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Μεγαλώνοντας έχω ησυχάσει όσον αφορά τις παρέες και τα γούστα, δεν αναλώνομαι. Τώρα έχουν μπει άλλα ενδιαφέροντα, αν θα ταξιδέψω ή αν θα μάθω μία νέα ξένη γλώσσα. Έχω βρει τη χαρά του διαλογισμού, με τον οποίο ανακαλύπτεις τα μέσα σου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το γάμο και τον ηλικιακό ρατσισμό

Όπως τόνισε, δεν φαντάστηκε τον εαυτό της με νυφικό. «Εγώ ήθελα να συνεννοούμαι. Αν δεν συνεννοούμαι, δεν με ενδιαφέρουν τα γούτσου γούτσου. Αυτού του είδους η χαριτωμενιά κι η τρυφερότητα δεν έπαιζε με εμένα… Βγήκα από ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να αντισταθώ σε πιέσεις όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Η αδερφή μου ήταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, με εμένα δεν μπήκε ποτέ η κουβέντα στο τραπέζι. Έφερνα τους συντρόφους μου στους γονείς μου χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έπαυαν να είναι γκόμενοι», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για να συμπληρώσει: «Όταν δουλεύω δεν βλέπω μπροστά μου άντρα και παιδί. Δεν θα προλάβαινα, δεν έχω το μυαλό. Είμαι εργένισσα από την περίοδο του κορωνοϊού. Τώρα θέλω και λίγη συντροφιά, αλλά δεν γίνεται να μην είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπός μου. Έχουν υπάρξει στιγμές που έπρεπε να συμβιβαστώ. Όταν περνά ο πρώτος καιρός λες “πώς τρώει τώρα, πού πετάει τα ρούχα, τι απόψεις έχει;”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει: «Μου έχει συμβεί age shaming, έχω σηκωθεί στον ύπνο μου και έχω σβήσει σχόλιο από το Facebook που γράφουν και καλά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Περιέργως, οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα “νάρα” μου τα γράφουν οι γυναίκες. Καταλαβαίνω να μου την πέσεις γιατί έχεις τέτοιο προσανατολισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να πάρεις τον ρόλο του άντρα που βρίζαμε μέχρι τώρα; Είχα ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό, το έγραψαν τα site και υπήρξαν σχόλια για το ότι είμαι 57 χρόνων. Τι ήθελες 57 χρονών; Με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν θέλω να με πιάνει κανένας στο στόμα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid 27.03.2026
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας

Κλόε Καρντάσιαν: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο, γιατί έκανε χρήση» – Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Λαμάρ Όντομ

Tabloid 27.03.2026
Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές εξομολογήσεις της, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Όντομ και τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Παπαδόπουλο: «Βρήκα στρινγκάκι και προφυλακτικό στην τσέπη του!»

Tabloid 27.03.2026
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι Στην αγκαλιά του Φάνη, το βράδυ της Πέμπτης 26/3

Δίκη Τούνη: Σήμερα θα προβληθεί το επίμαχο βίντεο – «Ήταν κάτι σκληρό, χυδαίο, στιγματίστηκα»

Tabloid 27.03.2026
Σήμερα, Παρασκευή 27/3 συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση revenge pοrn της Ιωάννας Τούνη

Marseaux: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί, σαν τρελή, με τον σύντροφό μου»

Tabloid 27.03.2026
Η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη «Στην Αγκαλιά του Φάνη» αργά το βράδυ της Πέμπτης 26 Μαρτίου

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το ατύχημα του γιου της – «Κατάλαβα ότι δεν είναι απλό και πρέπει να πάω»

Tabloid 27.03.2026
Στη χθεσινή, ξαφνική της αποχώρηση από το Buongiorno αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της, το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου

Χαμός στον «Τροχό της Τύχης»: Παίκτης έλυσε τον τελευταίο γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο, δείτε βίντεο

Media 27.03.2026
Ο 23χρονος Χρήστος μπορεί να μην έχει ακόμα δίπλωμα, ωστόσο δήλωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα μαθήματα

Η Ζόζεφιν επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά μαζί με τον Νίνο: Είμαι ερωτευμένη

Tabloid 27.03.2026
Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, σχολίασε η τραγουδίστρια

Μπορείς να αναγνωρίσεις ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός; Ήταν μόλις 13 ετών

Celebrity Stories 27.03.2026
Ο διάσημος σταρ που έκανε το ντεμπούτο του στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» σε ηλικία 13 ετών

Νέα καταγγελία‑φωτιά για την Taylor Frankie Paul: Eρευνάται τρίτο περιστατικό βίας

Tabloid 27.03.2026
Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια: Tο περιστατικό του 2024 αλλάζει τα δεδομένα

Απάντηση ‑ κόλαφος της Τούνη σε αρνητικό σχόλιο ‑ «Σας τα δείχνω όλα, αξίζει... »

Tabloid Χτες
Δεν θα βαρεθεί τη διαφήμιση της ευτυχίας ποτέ, της έγραψαν κάτω από βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: To πινγκ πονγκ δηλώσεων

TV Buzz Χτες
«Αλεπουδάκο, δε χρειάζεται να το κάνω εγώ» – «Κακό πράγμα η ζήλια»