E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Πώς απάντησε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2025 | 20:42

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει λάβει στα social media, στη ζωή της σήμερα, αλλά και την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Από μικρή ήμουν πιο κοντά με τις γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι είχα έναν αυστηρό πατέρα, παλαιάς κοπής αρσενικό. Όταν πήγαινα στην επαρχία, έβλεπα ότι η κατάσταση με τις γυναίκες ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά δεν είχαν γνώμη για τίποτα. Ως εκ τούτου έπαιρνα το μέρος τους. Τώρα που μοιράστηκε το πράγμα είμαι και με αγόρια φίλη», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Μεγαλώνοντας έχω ησυχάσει όσον αφορά τις παρέες και τα γούστα, δεν αναλώνομαι. Τώρα έχουν μπει άλλα ενδιαφέροντα, αν θα ταξιδέψω ή αν θα μάθω μία νέα ξένη γλώσσα. Έχω βρει τη χαρά του διαλογισμού, με τον οποίο ανακαλύπτεις τα μέσα σου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το γάμο και τον ηλικιακό ρατσισμό

Όπως τόνισε, δεν φαντάστηκε τον εαυτό της με νυφικό. «Εγώ ήθελα να συνεννοούμαι. Αν δεν συνεννοούμαι, δεν με ενδιαφέρουν τα γούτσου γούτσου. Αυτού του είδους η χαριτωμενιά κι η τρυφερότητα δεν έπαιζε με εμένα… Βγήκα από ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να αντισταθώ σε πιέσεις όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Η αδερφή μου ήταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, με εμένα δεν μπήκε ποτέ η κουβέντα στο τραπέζι. Έφερνα τους συντρόφους μου στους γονείς μου χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έπαυαν να είναι γκόμενοι», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για να συμπληρώσει: «Όταν δουλεύω δεν βλέπω μπροστά μου άντρα και παιδί. Δεν θα προλάβαινα, δεν έχω το μυαλό. Είμαι εργένισσα από την περίοδο του κορωνοϊού. Τώρα θέλω και λίγη συντροφιά, αλλά δεν γίνεται να μην είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπός μου. Έχουν υπάρξει στιγμές που έπρεπε να συμβιβαστώ. Όταν περνά ο πρώτος καιρός λες “πώς τρώει τώρα, πού πετάει τα ρούχα, τι απόψεις έχει;”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει: «Μου έχει συμβεί age shaming, έχω σηκωθεί στον ύπνο μου και έχω σβήσει σχόλιο από το Facebook που γράφουν και καλά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Περιέργως, οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα “νάρα” μου τα γράφουν οι γυναίκες. Καταλαβαίνω να μου την πέσεις γιατί έχεις τέτοιο προσανατολισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να πάρεις τον ρόλο του άντρα που βρίζαμε μέχρι τώρα; Είχα ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό, το έγραψαν τα site και υπήρξαν σχόλια για το ότι είμαι 57 χρόνων. Τι ήθελες 57 χρονών; Με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν θέλω να με πιάνει κανένας στο στόμα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid 19.12.2025
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social 19.12.2025
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories Χτες
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.