E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Πώς απάντησε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2025 | 20:42

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει λάβει στα social media, στη ζωή της σήμερα, αλλά και την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Από μικρή ήμουν πιο κοντά με τις γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι είχα έναν αυστηρό πατέρα, παλαιάς κοπής αρσενικό. Όταν πήγαινα στην επαρχία, έβλεπα ότι η κατάσταση με τις γυναίκες ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά δεν είχαν γνώμη για τίποτα. Ως εκ τούτου έπαιρνα το μέρος τους. Τώρα που μοιράστηκε το πράγμα είμαι και με αγόρια φίλη», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Μεγαλώνοντας έχω ησυχάσει όσον αφορά τις παρέες και τα γούστα, δεν αναλώνομαι. Τώρα έχουν μπει άλλα ενδιαφέροντα, αν θα ταξιδέψω ή αν θα μάθω μία νέα ξένη γλώσσα. Έχω βρει τη χαρά του διαλογισμού, με τον οποίο ανακαλύπτεις τα μέσα σου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το γάμο και τον ηλικιακό ρατσισμό

Όπως τόνισε, δεν φαντάστηκε τον εαυτό της με νυφικό. «Εγώ ήθελα να συνεννοούμαι. Αν δεν συνεννοούμαι, δεν με ενδιαφέρουν τα γούτσου γούτσου. Αυτού του είδους η χαριτωμενιά κι η τρυφερότητα δεν έπαιζε με εμένα… Βγήκα από ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να αντισταθώ σε πιέσεις όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Η αδερφή μου ήταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, με εμένα δεν μπήκε ποτέ η κουβέντα στο τραπέζι. Έφερνα τους συντρόφους μου στους γονείς μου χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έπαυαν να είναι γκόμενοι», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για να συμπληρώσει: «Όταν δουλεύω δεν βλέπω μπροστά μου άντρα και παιδί. Δεν θα προλάβαινα, δεν έχω το μυαλό. Είμαι εργένισσα από την περίοδο του κορωνοϊού. Τώρα θέλω και λίγη συντροφιά, αλλά δεν γίνεται να μην είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπός μου. Έχουν υπάρξει στιγμές που έπρεπε να συμβιβαστώ. Όταν περνά ο πρώτος καιρός λες “πώς τρώει τώρα, πού πετάει τα ρούχα, τι απόψεις έχει;”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει: «Μου έχει συμβεί age shaming, έχω σηκωθεί στον ύπνο μου και έχω σβήσει σχόλιο από το Facebook που γράφουν και καλά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Περιέργως, οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα “νάρα” μου τα γράφουν οι γυναίκες. Καταλαβαίνω να μου την πέσεις γιατί έχεις τέτοιο προσανατολισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να πάρεις τον ρόλο του άντρα που βρίζαμε μέχρι τώρα; Είχα ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό, το έγραψαν τα site και υπήρξαν σχόλια για το ότι είμαι 57 χρόνων. Τι ήθελες 57 χρονών; Με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν θέλω να με πιάνει κανένας στο στόμα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Τζον Μπον Τζόβι αποκαλύπτει ότι έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές

E-Daily 3.Left 17.06.2026
«Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας», λέει ο 64χρονος ροκ σταρ

Αγιος Έρωτας: Πόσο κόστισε η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία;

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η μυθοπλασία του ALPHA που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό - και το κόστος της

Ο Τζόκοβιτς χόρεψε σε ρυθμούς... bangaranga μαζί με την νικήτρια της Eurovision, Ντάρα

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η Βουλγάρα τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα καθώς θα συμμετάσχει στα βραβεία MAD σήμερα το βράδυ

Δείτε πώς ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, έπαθαν σοκ οι συνεργάτες του

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Ο Βρετανός παρουσιαστής μίλησε για τη διάγνωσή του με επιθετικό καρκίνο

Σάσα Μπάστα: Θα στείλω στον σύζυγό μου μία φωτογραφία και ένα πικάντικο μήνυμα για να μην ξεχάσει τι γυναίκα έχει

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Αυτή η φλόγα που έχουμε βασίζεται στο ότι ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον, σχολίασε η τραγουδίστρια

Ο Κέβιν Χαρτ έκανε διακοπές στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Μαζί τους και ο ράπερ Ludacris και η δική του σύζυγος - Έμειναν σε πολυτελές σκάφος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αποκαλυπτικό ποζάρισμα με μαγιό σε διακοπές

Social 17.06.2026
Το μοντέλο ανέβασε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Ακύλας: «Η διαφήμιση για γνωστό ταχυφαγείο με βοήθησε στο οικονομικό μου πρόβλημα»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Τον Ακύλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ για τη σοκαριστική κατάρρευσή της που της στοίχισε την όρασή της

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η τραγουδίστρια περιέγραψε την κρίση εξάντλησης που έζησε το 2002 στα γυρίσματα ταινίας, όταν το σώμα της «έκλεισε» μετά από 98 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς.

Αντζελα Δημητρίου: Η κόρη της αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η κόρη της Αντζελας Δημητρίου αποκάλυψε πως από το 2009, όταν έμαθε τη διάγνωσή της, η καθημερινότητά της άλλαξε ριζικά