E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Πώς απάντησε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2025 | 20:42

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει λάβει στα social media, στη ζωή της σήμερα, αλλά και την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Από μικρή ήμουν πιο κοντά με τις γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι είχα έναν αυστηρό πατέρα, παλαιάς κοπής αρσενικό. Όταν πήγαινα στην επαρχία, έβλεπα ότι η κατάσταση με τις γυναίκες ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά δεν είχαν γνώμη για τίποτα. Ως εκ τούτου έπαιρνα το μέρος τους. Τώρα που μοιράστηκε το πράγμα είμαι και με αγόρια φίλη», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Μεγαλώνοντας έχω ησυχάσει όσον αφορά τις παρέες και τα γούστα, δεν αναλώνομαι. Τώρα έχουν μπει άλλα ενδιαφέροντα, αν θα ταξιδέψω ή αν θα μάθω μία νέα ξένη γλώσσα. Έχω βρει τη χαρά του διαλογισμού, με τον οποίο ανακαλύπτεις τα μέσα σου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το γάμο και τον ηλικιακό ρατσισμό

Όπως τόνισε, δεν φαντάστηκε τον εαυτό της με νυφικό. «Εγώ ήθελα να συνεννοούμαι. Αν δεν συνεννοούμαι, δεν με ενδιαφέρουν τα γούτσου γούτσου. Αυτού του είδους η χαριτωμενιά κι η τρυφερότητα δεν έπαιζε με εμένα… Βγήκα από ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να αντισταθώ σε πιέσεις όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Η αδερφή μου ήταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, με εμένα δεν μπήκε ποτέ η κουβέντα στο τραπέζι. Έφερνα τους συντρόφους μου στους γονείς μου χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έπαυαν να είναι γκόμενοι», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για να συμπληρώσει: «Όταν δουλεύω δεν βλέπω μπροστά μου άντρα και παιδί. Δεν θα προλάβαινα, δεν έχω το μυαλό. Είμαι εργένισσα από την περίοδο του κορωνοϊού. Τώρα θέλω και λίγη συντροφιά, αλλά δεν γίνεται να μην είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπός μου. Έχουν υπάρξει στιγμές που έπρεπε να συμβιβαστώ. Όταν περνά ο πρώτος καιρός λες “πώς τρώει τώρα, πού πετάει τα ρούχα, τι απόψεις έχει;”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει: «Μου έχει συμβεί age shaming, έχω σηκωθεί στον ύπνο μου και έχω σβήσει σχόλιο από το Facebook που γράφουν και καλά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Περιέργως, οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα “νάρα” μου τα γράφουν οι γυναίκες. Καταλαβαίνω να μου την πέσεις γιατί έχεις τέτοιο προσανατολισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να πάρεις τον ρόλο του άντρα που βρίζαμε μέχρι τώρα; Είχα ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό, το έγραψαν τα site και υπήρξαν σχόλια για το ότι είμαι 57 χρόνων. Τι ήθελες 57 χρονών; Με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν θέλω να με πιάνει κανένας στο στόμα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid 13.04.2026
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid 13.04.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Χτες
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Χτες
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Χτες
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Προχτές
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Προχτές
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Προχτές
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Προχτές
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid Προχτές
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα