E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Πώς απάντησε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2025 | 20:42

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα ``νάρα`` μου τα γράφουν οι γυναίκες»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει λάβει στα social media, στη ζωή της σήμερα, αλλά και την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Από μικρή ήμουν πιο κοντά με τις γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι είχα έναν αυστηρό πατέρα, παλαιάς κοπής αρσενικό. Όταν πήγαινα στην επαρχία, έβλεπα ότι η κατάσταση με τις γυναίκες ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι κάνουν όλες τις δουλειές, αλλά δεν είχαν γνώμη για τίποτα. Ως εκ τούτου έπαιρνα το μέρος τους. Τώρα που μοιράστηκε το πράγμα είμαι και με αγόρια φίλη», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Μεγαλώνοντας έχω ησυχάσει όσον αφορά τις παρέες και τα γούστα, δεν αναλώνομαι. Τώρα έχουν μπει άλλα ενδιαφέροντα, αν θα ταξιδέψω ή αν θα μάθω μία νέα ξένη γλώσσα. Έχω βρει τη χαρά του διαλογισμού, με τον οποίο ανακαλύπτεις τα μέσα σου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το γάμο και τον ηλικιακό ρατσισμό

Όπως τόνισε, δεν φαντάστηκε τον εαυτό της με νυφικό. «Εγώ ήθελα να συνεννοούμαι. Αν δεν συνεννοούμαι, δεν με ενδιαφέρουν τα γούτσου γούτσου. Αυτού του είδους η χαριτωμενιά κι η τρυφερότητα δεν έπαιζε με εμένα… Βγήκα από ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να αντισταθώ σε πιέσεις όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Η αδερφή μου ήταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, με εμένα δεν μπήκε ποτέ η κουβέντα στο τραπέζι. Έφερνα τους συντρόφους μου στους γονείς μου χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν έπαυαν να είναι γκόμενοι», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για να συμπληρώσει: «Όταν δουλεύω δεν βλέπω μπροστά μου άντρα και παιδί. Δεν θα προλάβαινα, δεν έχω το μυαλό. Είμαι εργένισσα από την περίοδο του κορωνοϊού. Τώρα θέλω και λίγη συντροφιά, αλλά δεν γίνεται να μην είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπός μου. Έχουν υπάρξει στιγμές που έπρεπε να συμβιβαστώ. Όταν περνά ο πρώτος καιρός λες “πώς τρώει τώρα, πού πετάει τα ρούχα, τι απόψεις έχει;”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει: «Μου έχει συμβεί age shaming, έχω σηκωθεί στον ύπνο μου και έχω σβήσει σχόλιο από το Facebook που γράφουν και καλά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Περιέργως, οι άντρες με σέβονται στο Instagram, τα “νάρα” μου τα γράφουν οι γυναίκες. Καταλαβαίνω να μου την πέσεις γιατί έχεις τέτοιο προσανατολισμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να πάρεις τον ρόλο του άντρα που βρίζαμε μέχρι τώρα; Είχα ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό, το έγραψαν τα site και υπήρξαν σχόλια για το ότι είμαι 57 χρόνων. Τι ήθελες 57 χρονών; Με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν θέλω να με πιάνει κανένας στο στόμα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid 22.01.2026
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid 22.01.2026
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid 22.01.2026
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social 22.01.2026
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media 22.01.2026
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid 22.01.2026
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid 22.01.2026
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου με το δώρο του Ζησάκη – «Δεν ξέρεις πόσο με συγκίνησες»

Tabloid 22.01.2026
Η συνέντευξη του Ευθύμη Ζησάκη στην εκπομπή Super Κατερίνα ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τόνο

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ρία Ελληνίδου: Τυχερός αυτός που τη θαυμάζει

Tabloid 22.01.2026
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση με τον γιο του, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την τραγουδίστρια