ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμφισσα: Δικαστικός υπάλληλος αυτoκτόvησε μέσα στα δικαστήρια

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμφισσα το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου

 
Δημοσίευση 10/2/2025 | 16:42
Αμφισσα: Δικαστικός υπάλληλος αυτoκτόvησε μέσα στα δικαστήρια

Αστυνομικές πηγές επισήμαναν πως το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14.30 το μεσημέρι εντός του κτιρίου της Άμφισσας όπου στεγάζονται οι δικαστικές υπηρεσίες, ενώ ακόμα βρίσκοντας σε εξέλιξη κάποιες δίκες.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος των δικαστηρίων επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, για άγνωστο λόγο, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αστυνομικές πηγές επισήμαναν πως το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14.30 το μεσημέρι εντός του κτιρίου όπου στεγάζονται οι δικαστικές υπηρεσίες, ενώ ακόμα βρίσκοντας σε εξέλιξη κάποιες δίκες σύμφωνα με το pelop.gr. Τότε ακούστηκε ο ένας ισχυρός κρότος και επικράτησε πανικός στις αίθουσες.

Από την έρευνα της ΕΛΑΣ και την εξέταση των στοιχείων, φαίνεται ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, πιθανολογείται ότι προέρχεται από τα κατασχεθέντα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ