E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ξανάκανε η Γουάντα Νάρα: Απάτησε τον Ικάρντι με τον πρώην συμπαίκτη Κεϊτά Μπαλντέ

Στα δικαστήρια ο Αργεντίνος φορ και η σύζυγός του

Δημοσίευση 9/2/2025 | 18:08

Το ξανάκανε η Γουάντα Νάρα: Απάτησε τον Ικάρντι με τον πρώην συμπαίκτη Κεϊτά Μπαλντέ

Η Γουάντα Νάρα είχε προκαλέσει σκάνδαλο στην Ιταλία όταν είχε απατήσει τον σύζυγό της, Μάξι Λόπες, με τον -τότε συμπαίκτη του στη Σαμπντόρια- Μάουρο Ικάρντι και τώρα αποκαλύφθηκε ότι απάτησε και αυτόν με τον Κεϊτά Μπαλντέ, πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ.

Ο Αργεντίνος φορ και η σύζυγός του απασχολούν συχνά - πυκνά τον Τύπο με όσα γίνονται στην προσωπική τους ζωή και τώρα που είναι στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών της, καθώς έχουν αποφασίσει να χωρίσουν οριστικά, αποκαλύπτονται διάφορα.

Την ώρα, λοιπόν, που η Νάρα κατηγορούσε τον Ικάρντι για τη σχέση του με την Τσίνα Σουάρες, μια ηθοποιό από την Αργεντινή, ο επιθετικός της Γαλατασαράι βγήκε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε τη Γουάντα ότι τον απατούσε με τον Κεϊτά Μπαλντέ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ίντερ.

Η Αργεντίνα αρχικά το αρνήθηκε, στη συνέχεια όμως ο Ικάρντι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τους δείχνει να μπαίνουν μαζί στο σπίτι που είχε με τη Νάρα στο Μιλάνο ενώ τώρα ήρθε και η… επίσημη επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Κεϊτά.

Ο εξτρέμ της Σίβασπορ, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία για να παίξει στη Μόντσα, μίλησε σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, στην οποία απολογήθηκε στη σύζυγό του, Σιμόνα Γκουατέρι, λέγοντας: «Η προδοσία είναι μια λέξη που με καίει ακόμα. Όταν πλήγωσα την αγάπη της ζωής μου, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ποτέ. Η Γουάντα Νάρα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου.

Η Σιμόνα είναι η μόνη γυναίκα που θα αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Παλεύω για σένα και για το μέλλον μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!