E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Μακρυνιώτης για τη μυασθένεια Gravis: Όταν ήρθε η διάγνωση, τα πρώτα λεπτά ήταν σοκαριστικά

Αν το δεις σαν δράμα, έχασες το παιχνίδι, είπε ο σεφ για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί

Δημοσίευση 9/2/2025 | 17:54

Δημήτρης Μακρυνιώτης για τη μυασθένεια Gravis: Όταν ήρθε η διάγνωση, τα πρώτα λεπτά ήταν σοκαριστικά

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τη μυασθένεια Gravis, ένα σοβαρό αυτοάνοσο που τον επηρεάζει τα τελευταία χρόνια. Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», αναφέρθηκε στη διάγνωσή του και εξήγησε πόσο τον σόκαρε.

Όπως είπε ο γνωστός σεφ, από τη στιγμή που το έμαθε, κατάλαβε πολλά πράγματα για τη ζωή του, τα οποία μέχρι και τότε, έβλεπε τελείως διαφορετικά. «Έχω ένα από τα πιο σοβαρά αυτοάνοσα που υπάρχουν. Αν το δεις σαν δράμα, έχασες το παιχνίδι. Αφού μάθεις ότι το έχεις, θα πρέπει να καταλάβεις πολλά πράγματα για τη ζωή σου», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε αναφορικά με τη στιγμή που έλαβε τη διάγνωση: «Όταν ήρθε η διάγνωση σε μένα, τα πρώτα λεπτά ήταν σοκαριστικά. Όταν έμαθα τι είχα, γκούγκλαρα μπροστά στον γιατρό και αυτά που διάβασα δεν ήταν ευχάριστα και σοκαρίστηκα. Μου είπε η γιατρός μου τι θα κάνουμε και έδωσα το χρόνο που χρειάζεται».

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έπειτα, περιέγραψε πώς η πάθηση επηρέασε την καθημερινότητά του, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκε να οδηγεί για ένα ολόκληρο καλοκαίρι με κλειστό το ένα μάτι, λόγω αδυναμίας να το ανοίξει και διπλωπίας. «Πολλές φορές σε έβλεπα τριπλό και δεν ήξερα ποιος είναι ο κανονικός. Έχω κάνει τηλεοπτική εκπομπή και όταν ήθελα να πιάσω το πιάτο, έκανα ότι γελούσα λίγο πιο έντονα, για να κλείσω το μάτι. Με το ένα μάτι ήξερα πού είναι, με τα δύο δεν ήξερα», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι κονκάρδες που φόρεσαν οι διάσημοι στα βραβεία έγιναν σύμβολο διαμαρτυρίας

Tabloid 12.01.2026
Διασημότητες στις Χρυσές Σφαίρες φόρεσαν κονκάρδες “ICE OUT” και “BE GOOD” καταγγέλλοντας τη βία της ICE μετά την πρόσφατη δολοφονία.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα σας κατασχέσουμε τα πάντα»

Tabloid 12.01.2026
Κάποιες δύσκολες στιγμές πέρασε το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες

Φαίη Σκορδά: «Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ δεν είχα άλλη επιλογή»

Tabloid 12.01.2026
όσα ανέφερε για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Tabloid 12.01.2026
Στο σπίτι της βρίσκεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αντιδράσεις για διαφήμιση μαγαζιού: Δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να κερνάει καφέ στον παράδεισο

Social 12.01.2026
Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κάνει παρόμοια διαφήμιση με τον πάπα Φραγκίσκο

Στο νοσοκομείο η σεφ Μαρία Εκμετσίογλου

Tabloid 12.01.2026
Η γνωστή κυρία της γαστρονομίας δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Golden Globes: Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Celebrity Stories 12.01.2026
Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί

Τζένιφερ Λόρενς στις Χρυσές Σφαίρες: Με σι θρου φόρεμα έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί

Tabloid 12.01.2026
Η 35χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία «Die My Love»

Survivor: Οι εκρηκτικές παρουσίες βάζουν φωτιά στον Αγιο Δομίνικο

Media 12.01.2026
Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και οι γυναίκες Survivors δεν θα περάσουν απαρατήρητες

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – «Ο σύντροφός της είναι κλινήρης, δεν μπορεί να την επισκεφτεί»

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την αδιαθεσία που ένιωσε πριν λίγες ημέρες