E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκαν Μαρκλ: Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη κόλλησε πάνω στον Χάρι και τον άρχισε στα φιλιά

Πολλοί ερμήνευσαν τη συμπεριφορά της 43χρονης ηθοποιού ως ένα μήνυμα στον Αμερικανό πρόεδρο και σε όσους συμμερίζονται τις απόψεις του για το πρόσωπό της

Δημοσίευση 9/2/2025 | 17:42

Μέγκαν Μαρκλ: Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη κόλλησε πάνω στον Χάρι και τον άρχισε στα φιλιά

Άκρως διαχυτική και τρυφερή με τον πρίγκιπα Χάρι εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus Games, λίγες ώρες μετά τις σκληρές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για το πρόσωπό της.

Αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι κρύβεται πίσω από τις αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξε το ζευγάρι εχθές το βράδυ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, το σίγουρο είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι και αγαπημένοι από ποτέ, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους συμμερίζονται τις απόψεις του Αμερικανού προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το βράδυ ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε δημοσιογράφους της New York Post ότι δεν σχεδιάζει να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ εν μέσω μιας νομικής μάχης για το μεταναστευτικό του καθεστώς, αφήνοντας αιχμές κατά της Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν θέλω να το κάνω αυτό, θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αντιπάθειά του για το πρόσωπο της δουκισσας του Σάσεξ.


Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η σύζυγός ανέβηκαν στη σκηνή κατά την τελετή έναρξης των Invictus Games, χθες βράδυ. Η 43χρονη Μέγκαν φίλησε με πάθος τον 40χρονο σύζυγό της, αφού τον παρουσίασε στο κοινό μετά από μια «αυθόρμητη», όπως ισχυρίστηκε, ομιλία. Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας επαίνεσε τον πρίγκιπα Χάρι για το πόσο καλός πατέρας είναι και μετά τον υποδέχτηκε πάνω στην εξέδρα.

Όταν το ζευγάρι επέστρεψε αργότερα στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της τελετής, οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους συνεχίστηκαν. Η Μεγκαν Μαρκλ κρατούσε τρυφερά το χέρι του Χάρι, του χαμογελούσε συνεχώς, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, με τις φωτογραφίες τους να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα social media.

Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη βάλθηκε να δείξει ότι... δεν είναι - Κόλλησε πάνω στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ, τον άρχισε στα φιλιά
Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη βάλθηκε να δείξει ότι... δεν είναι - Κόλλησε πάνω στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ, τον άρχισε στα φιλιά


Ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ, όπως η Daily Mail, συνέδεσαν τη συμπεριφορά της Μαρκλ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Τραμπ, ερμηνεύοντας τη διαχυτικότητά της ως «απάντηση» στον Τραμπ. Σύμφωνα με την Τζούντι Τζέιμς, «ειδικό στη γλώσσα του σώματος» που μίλησε στην εφημερίδα, ο τρόπος που συμπεριφερόταν εχθές η 43χρονη θύμιζε νιόπαντρη γυναίκα και ο σκοπός αυτής της «επίδειξης λατρείας» προς το πρόσωπο του Χάρι είχε ως στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τη σχέση τους: το μήνυμα «Είναι δικός μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter

Γλυκερία: «Ξέρω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν στο Ισραήλ» – Η τραγουδίστρια μίλησε στα εβραϊκά

Tabloid Χτες
H τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες στο Ισραήλ για τέλος Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

Tabloid Χτες
«Είμαι εδώ ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της»