E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκαν Μαρκλ: Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη κόλλησε πάνω στον Χάρι και τον άρχισε στα φιλιά

Πολλοί ερμήνευσαν τη συμπεριφορά της 43χρονης ηθοποιού ως ένα μήνυμα στον Αμερικανό πρόεδρο και σε όσους συμμερίζονται τις απόψεις του για το πρόσωπό της

Δημοσίευση 9/2/2025 | 17:42

Μέγκαν Μαρκλ: Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη κόλλησε πάνω στον Χάρι και τον άρχισε στα φιλιά

Άκρως διαχυτική και τρυφερή με τον πρίγκιπα Χάρι εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus Games, λίγες ώρες μετά τις σκληρές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για το πρόσωπό της.

Αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι κρύβεται πίσω από τις αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξε το ζευγάρι εχθές το βράδυ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, το σίγουρο είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι και αγαπημένοι από ποτέ, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους συμμερίζονται τις απόψεις του Αμερικανού προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το βράδυ ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε δημοσιογράφους της New York Post ότι δεν σχεδιάζει να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ εν μέσω μιας νομικής μάχης για το μεταναστευτικό του καθεστώς, αφήνοντας αιχμές κατά της Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν θέλω να το κάνω αυτό, θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αντιπάθειά του για το πρόσωπο της δουκισσας του Σάσεξ.


Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η σύζυγός ανέβηκαν στη σκηνή κατά την τελετή έναρξης των Invictus Games, χθες βράδυ. Η 43χρονη Μέγκαν φίλησε με πάθος τον 40χρονο σύζυγό της, αφού τον παρουσίασε στο κοινό μετά από μια «αυθόρμητη», όπως ισχυρίστηκε, ομιλία. Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας επαίνεσε τον πρίγκιπα Χάρι για το πόσο καλός πατέρας είναι και μετά τον υποδέχτηκε πάνω στην εξέδρα.

Όταν το ζευγάρι επέστρεψε αργότερα στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της τελετής, οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους συνεχίστηκαν. Η Μεγκαν Μαρκλ κρατούσε τρυφερά το χέρι του Χάρι, του χαμογελούσε συνεχώς, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, με τις φωτογραφίες τους να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα social media.

Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη βάλθηκε να δείξει ότι... δεν είναι - Κόλλησε πάνω στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ, τον άρχισε στα φιλιά
Την είπε «απαίσια» ο Τραμπ κι εκείνη βάλθηκε να δείξει ότι... δεν είναι - Κόλλησε πάνω στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ, τον άρχισε στα φιλιά


Ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ, όπως η Daily Mail, συνέδεσαν τη συμπεριφορά της Μαρκλ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Τραμπ, ερμηνεύοντας τη διαχυτικότητά της ως «απάντηση» στον Τραμπ. Σύμφωνα με την Τζούντι Τζέιμς, «ειδικό στη γλώσσα του σώματος» που μίλησε στην εφημερίδα, ο τρόπος που συμπεριφερόταν εχθές η 43χρονη θύμιζε νιόπαντρη γυναίκα και ο σκοπός αυτής της «επίδειξης λατρείας» προς το πρόσωπο του Χάρι είχε ως στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τη σχέση τους: το μήνυμα «Είναι δικός μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!