An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλλιακμάνης: Εγώ έκλεισα την εκδήλωση στο κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας πριν 4 μήνες

«Θα περιμένω να δώσει το μήνυμα ότι δεν πιάνουμε το τιμόνι όταν έχουμε πιει»

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 7/2/2025 | 19:21
Καλλιακμάνης: Εγώ έκλεισα την εκδήλωση στο κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας πριν 4 μήνες

Για την εκδήλωση της αστυνομίας που θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/2 ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης,.

«Είναι μία εκδήλωση που είχα εγώ κανονίσει πριν από 4 μήνες περίπου στο κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας» διευκρίνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Action24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ότι ήταν μεθυσμένος είναι γεγονός» τόνισε αναφερόμενος στη σύλληψη του τραγουδιστή ξεκαθαρίζοντας πως η μετά συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή.

Κλείνοντας ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως ο ίδιος θα περιμένει ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να δώσει το μήνυμα ότι δεν πιάνουμε το τιμόνι όταν έχουμε πιεί.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ