E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιώργος Λιάγκας δίνει σκληρή απάντηση: « άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!»

""Είμαστε η εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ενοχλήσαμε περισσότερο απ` όλους την εξουσία! Δεν δικαιούται κανένας αλήτης να ισχυρίζεται το αντίθετο!"".

Δημοσίευση 7/2/2025 | 14:06

O Γιώργος Λιάγκας δίνει σκληρή απάντηση: « άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!»

Τη δική του απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο και τις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προς το πρόσωπό του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του, στέλνοντας μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες που τον συζήτησαν δημόσια τις τελευταίες ημέρες.

«Α ρε Βελόπουλε, τι είναι αυτά που λες! Α ρε πώς διαστρέφεις την πραγματικότητα, για να πάρεις ψηφαλάκια! […] Να λήξουμε το θέμα με τον Μητσοτάκη… Επειδή βλέπω μία σπέκουλα και ένα πολιτικό παιχνίδι που στήνεται γύρω από το όνομά μου και είναι αλητεία να γίνεται αυτό από αλήτες που έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι, να «τα παίρνουν» και να νομίζουν ότι όλοι έτσι κάνουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν εγώ πρώτος απ’ όλους με την ελευθερία που μας έχει δώσει αυτό το κανάλι λέγαμε για τα τεράστια, τα ολέθρια λάθη του Μητσοτάκη που ξανάβαλε τον Καραμανλή… όταν αναδεικνύαμε τα ψεύτικα ρεπορτάζ που μας έδειχναν σιδηροδρομικούς σταθμούς και γραμμές από την Ιταλία και έλεγαν ψέματα… ποιος έκανε κακό στην κυβέρνηση; Δεν το κάναμε όμως για να πλήξουμε την κυβέρνηση! Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι βλάκες! Το κάναμε, γιατί έπρεπε να αναδειχθεί η αλήθεια άσχετα με το ποιος κυβερνάει!», συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένος.

«Θεωρώ ικανό τον Μητσοτάκη, αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι έχει κάνει λάθη. Αν αυτός που είναι ικανότερος από τους άλλους έκανε λάθη, φανταστείτε τι θα γινόταν αν το χειριζόταν το θέμα κάποιος άλλος! Αυτό λέω και το πιστεύω! Δεν σημαίνει ότι τον γλείφω! Άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας σε υψηλούς τόνους.

«Είμαστε η εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ενοχλήσαμε περισσότερο απ’ όλους την εξουσία! Δεν δικαιούται κανένας αλήτης να ισχυρίζεται το αντίθετο! Τέλος!», σημείωσε λίγο μετά κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του