E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιώργος Λιάγκας δίνει σκληρή απάντηση: « άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!»

""Είμαστε η εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ενοχλήσαμε περισσότερο απ` όλους την εξουσία! Δεν δικαιούται κανένας αλήτης να ισχυρίζεται το αντίθετο!"".

Δημοσίευση 7/2/2025 | 14:06

O Γιώργος Λιάγκας δίνει σκληρή απάντηση: « άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!»

Τη δική του απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο και τις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προς το πρόσωπό του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του, στέλνοντας μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες που τον συζήτησαν δημόσια τις τελευταίες ημέρες.

«Α ρε Βελόπουλε, τι είναι αυτά που λες! Α ρε πώς διαστρέφεις την πραγματικότητα, για να πάρεις ψηφαλάκια! […] Να λήξουμε το θέμα με τον Μητσοτάκη… Επειδή βλέπω μία σπέκουλα και ένα πολιτικό παιχνίδι που στήνεται γύρω από το όνομά μου και είναι αλητεία να γίνεται αυτό από αλήτες που έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι, να «τα παίρνουν» και να νομίζουν ότι όλοι έτσι κάνουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν εγώ πρώτος απ’ όλους με την ελευθερία που μας έχει δώσει αυτό το κανάλι λέγαμε για τα τεράστια, τα ολέθρια λάθη του Μητσοτάκη που ξανάβαλε τον Καραμανλή… όταν αναδεικνύαμε τα ψεύτικα ρεπορτάζ που μας έδειχναν σιδηροδρομικούς σταθμούς και γραμμές από την Ιταλία και έλεγαν ψέματα… ποιος έκανε κακό στην κυβέρνηση; Δεν το κάναμε όμως για να πλήξουμε την κυβέρνηση! Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι βλάκες! Το κάναμε, γιατί έπρεπε να αναδειχθεί η αλήθεια άσχετα με το ποιος κυβερνάει!», συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένος.

«Θεωρώ ικανό τον Μητσοτάκη, αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι έχει κάνει λάθη. Αν αυτός που είναι ικανότερος από τους άλλους έκανε λάθη, φανταστείτε τι θα γινόταν αν το χειριζόταν το θέμα κάποιος άλλος! Αυτό λέω και το πιστεύω! Δεν σημαίνει ότι τον γλείφω! Άλλοι έχουν μάθει να γλείφουν αφεντάδες, όχι εγώ!», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας σε υψηλούς τόνους.

«Είμαστε η εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ενοχλήσαμε περισσότερο απ’ όλους την εξουσία! Δεν δικαιούται κανένας αλήτης να ισχυρίζεται το αντίθετο! Τέλος!», σημείωσε λίγο μετά κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της