E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ράνια Κωστάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Yπάρχουν πολλά γιατί όταν κάποιος δεν είναι καλά»

«Να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον φροντίζετε, να τον αγαπάτε»

Δημοσίευση 7/2/2025 | 08:15

Η Ράνια Κωστάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Yπάρχουν πολλά γιατί όταν κάποιος δεν είναι καλά»
instagram

Όλα καλά με την υγεία της Ράνιας Κωστάκη, μιας και η γνωστή ραδοφωνική παραγωγός έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν πριν μερικά εικοσιτετράωρα γνωστοποίησε μέσω των social media πως εισήχθη στο νοσοκομείο, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

Αν και η ίδια δε θέλησε να αποκαλύψει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, ωστόσο ανέβασε σε story στο Instagram ένα βίντεο λέγοντας πως όλα κύλησαν ομαλά και αφού ξεκουραστεί τότε σύντομα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Δόξα τω Θεώ. Ένα ευχαριστώ για όλα σας τα μηνύματα και την ησυχία για το πώς είμαι», αναφέρει αρχικά η Ράνια Κωστάκη.

Ενώ τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να αγαπά κανείς τον εαυτό του και να τον φροντίζει, χωρίς να περιμένει από τους άλλους.

«Από την Πέμπτη που είμαι στο νοσοκομείο, σήμερα παίρνω εξιτήριο. Παιδιά, θα πω αυτό που λένε πάντα όλοι όσοι την πατάνε, είτε γιατί δεν πρoσέξανε, είτε γιατί αμελήσαν.

Πολλά “γιατί” μπορεί να υπάρχουν όταν ένας άνθρωπος δεν είναι καλά κι όταν μπαίνει στη διαδικασία να νοσηλευτεί, ακόμη περισσότεροι λόγοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον φροντίζετε, να τον αγαπάτε. Μην περιμένετε από τους άλλους να το κάνουν για εσάς. Εσείς να το κάνετε για τον εαυτό σας. Τώρα τι θέλει; Θέλει λίγη ξεκούραση, που εγώ δεν ξεκουραζόμουν και μετά θα πούμε… όπως πρέπει», αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.