E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Αγγελου

Δημοσίευση 5/2/2025 | 09:20

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Οπόνος είναι αβάσταχτος για τον 3χρονο Άγγελο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την απίστευτη κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα και τον πατριό του. Η σορός του έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά για να τελεστεί η κηδεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά του ταξίδεψε στο Βερολίνο για να μεταμοσχευθεί σε ένα παιδί της ίδιας ηλικίας, ενώ τα νεφρά του θα μεταμοσχευθούν σε έναν 37χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.

«Δεχόταν απειλές»

Η ξαδέλφη του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε πως ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βασανιστικά περνούσε το παιδί ενώ προσπαθεί να μάθει πού θα γίνει η κηδεία καθώς οι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας όπως υποστηρίζει δεν τον θέλουν. Παράλληλα η γυναίκα έκανε λόγο και για απειλές σε βάρος του.

«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Απαντώντας σε σχετικη έρώτηση για την επαφή που είχε ο πατέρας με το παιδί είπε:«Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».

«Θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» συμπλήρσε στη συνέχεια η γυναίκα ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύμη: Εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης που κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Η 13χρονη, υπό την καθοδήγηση του 15χρονου φίλου της, φέρεται να αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της στη Σύμη.

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο στα Χανιά: Ξυλοκόπησε τον 87χρονο θείο του, βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τον ενοχλούσε ο ήχος που έκανε στην αυλή του σπιτιού του χρησιμοποιώντας σφυρί

Δαφνί: Είχε δοθεί εντολή να δέσουν τον 48χρονο μία ημέρα πριν στραγγαλίσει τον 59χρονο

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/5, 48χρονος τρόφιμος στραγγάλισε τον 59χρονο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

«Όλη η ομάδα προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα» – Η νέα ανάρτηση Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
O πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε φωτογραφία

Αποκαλύψεις για το τροχαίο στη Ρόδο: Ο 45χρονος είχε το παιδί του στο αυτοκίνητο ‑ «Παραβίασε κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Τι αναφέρει η έκθεση για το τρομακτικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη στη Ρόδο

Ακρίβεια και ανατιμήσεις «γονατίζουν» τα νοικοκυριά

Οικονομία 21.05.2026
Όλο και περισσότεροι καταναλωτές περιορίζουν ακόμη και βασικές ανάγκες, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές ή οικογενειακές μικρές επιθυμίες

Νιγηρία: Αδιανόητο μακελειό από την Μπόκο Χαράμ

E-Daily 2.TopNews 21.05.2026
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους