E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Αγγελου

Δημοσίευση 5/2/2025 | 09:20

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Οπόνος είναι αβάσταχτος για τον 3χρονο Άγγελο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την απίστευτη κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα και τον πατριό του. Η σορός του έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά για να τελεστεί η κηδεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά του ταξίδεψε στο Βερολίνο για να μεταμοσχευθεί σε ένα παιδί της ίδιας ηλικίας, ενώ τα νεφρά του θα μεταμοσχευθούν σε έναν 37χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.

«Δεχόταν απειλές»

Η ξαδέλφη του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε πως ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βασανιστικά περνούσε το παιδί ενώ προσπαθεί να μάθει πού θα γίνει η κηδεία καθώς οι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας όπως υποστηρίζει δεν τον θέλουν. Παράλληλα η γυναίκα έκανε λόγο και για απειλές σε βάρος του.

«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Απαντώντας σε σχετικη έρώτηση για την επαφή που είχε ο πατέρας με το παιδί είπε:«Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».

«Θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» συμπλήρσε στη συνέχεια η γυναίκα ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

E-Daily 3.Left Χτες
Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems

Bonnie Tyler: Σε τεχνητό κώμα η παγκόσμια σταρ

E-Daily 3.Left Χτες
Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 74χρονη τραγουδίστρια

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο‑μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού

Τέλος εποχής: Πέφτει η αυλαία της συνεργασίας FIFA ‑ Panini για τα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA έκανε γνωστό την Πέμπτη πως η μακροχρόνια πορεία συνεργασίας της με την ιταλική εταιρεία θα ολοκληρωθεί οριστικά με το τουρνουά του 2030