E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Αγγελου

Δημοσίευση 5/2/2025 | 09:20

Συγγενής 3χρονου Αγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να τον παίρναμε»

Οπόνος είναι αβάσταχτος για τον 3χρονο Άγγελο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την απίστευτη κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα και τον πατριό του. Η σορός του έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά για να τελεστεί η κηδεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά του ταξίδεψε στο Βερολίνο για να μεταμοσχευθεί σε ένα παιδί της ίδιας ηλικίας, ενώ τα νεφρά του θα μεταμοσχευθούν σε έναν 37χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.

«Δεχόταν απειλές»

Η ξαδέλφη του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε πως ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βασανιστικά περνούσε το παιδί ενώ προσπαθεί να μάθει πού θα γίνει η κηδεία καθώς οι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας όπως υποστηρίζει δεν τον θέλουν. Παράλληλα η γυναίκα έκανε λόγο και για απειλές σε βάρος του.

«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Απαντώντας σε σχετικη έρώτηση για την επαφή που είχε ο πατέρας με το παιδί είπε:«Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».

«Θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» συμπλήρσε στη συνέχεια η γυναίκα ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου

Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Σταυρούλας: Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος, την έδεσε και την φίμωσε ο Σκοπιανός

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το σημείο που ήταν θαμμένη το υπέδειξε ο καθ` ομολογίαν δολοφόνος της - Αύριο η ιατροδικαστική εξέταση

Ανησυχία για τον Ροντ Στιούαρτ: Σταμάτησε συναυλία για να πάρει οξυγόνο μετά από λιποθυμική τάση

Κόσμος Χτες
Είχε ακυρώσει σειρά εμφανίσεων λόγω προβλημάτων υγείας μόλις λίγες εβδομάδες πριν

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

Κόσμος Χτες
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

Ελλάδα Χτες
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα