E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφτασε με πλοίο στον Πειραιά η σορός του Αγγελου: Το τελευταίο «αντίο» στον μικρό ήρωα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Υπόκλιση από τους γιατρούς στον μικρό Αγγελο που μέσα από τον θάνατό του, έδωσε ζωή σε τουλάχιστον ένα παιδί και έναν ενήλικα

Δημοσίευση 5/2/2025 | 07:54

Έφτασε με πλοίο στον Πειραιά η σορός του Αγγελου: Το τελευταίο «αντίο» στον μικρό ήρωα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Ανείπωτος ο θρήνος για τον 3χρονο Άγγελο που ξεψύχησε στο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την άγρια κακοποίηση που βίωσε από την μητέρα και τον πατριό του. Η σορός του έφτασε το πρωί της Τετάρτης (05.02.2025) στo λιμάνι του Πειραιά, ώστε να κηδευτεί.

Το 3χρονο παιδάκι νοσηλευόταν σχεδόν 2 εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ηρακλείου λόγω των σοβαρών τραυμάτων που προκλήθηκαν από την φρικιαστική κακοποίησή του. Δυστυχώς όμως κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός και έτσι η γιαγιά του, αποφάσισε να προχωρήσει στην δωρεά οργάνων του.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του. Οι γιατροί υποκλίθηκαν στο άψυχο σώμα του μικρού Άγγελου, πριν ξεκινήσουν την διαδικασία. Η καρδιά του παιδιού ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο, ώστε να γίνει μεταμόσχευση σε ένα παιδί ίδιας ηλικίας με τον μικρό ήρωα. Οι νεφροί του από την άλλη, θα δοθούν σε έναν 37χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει στην Αθήνα, στον τόπο που μένει η γιαγιά και ο παππούς του παιδιού που ανέλαβαν την επιμέλειά του μετά την προφυλάκιση της μητέρας του. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως η κηδεία θα γίνει μέσα στην ημέρα, αφού πρώτα η σορός του Άγγελου υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Το αγγελτήριο της τελετής προκαλεί θλίψη τόσο για τα λίγα χρόνια του παιδιού που έφυγε από τη ζωή, όσο για το συγκινητικό αλλά απρόσωπο μήνυμα που αναγραφόταν. 

«Καλό ταξίδι άγγελέ μας. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για εσένα, να πας με αξιοπρέπεια το τελευταίο σου ταξίδι στον παράδεισο μαζί με τους αγγέλους σαν εσένα, γιατί εδώ έζησες μόνο στην κόλαση», αναφέρει το κείμενο χωρίς να το υπογράφει κάποιος συγγενής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Εγκατέλειψαν 17χρονο γιο με αυτισμό ‑ «Δεκαεφτά χρόνια τον φρόντιζα. Δεν μπορώ άλλο»

Ελλάδα 14.10.2025
Αρνήθηκαν να τον παραλάβουν στο τέλος της ημέρας

Ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο μετά την άφιξη Τραμπ στο Σαρμ ελ Σέιχ ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές από τοπικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση

Βίντεο: 45χρονος με τσεκούρι σπάει αυτοκίνητο και σπίτια, συνελήφθη στα Βριλήσσια

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος είναι γνώριμος των Αρχών αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά

Ρόδος: Εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή σε Δανή τουρίστρια που κατέβασε την ελληνική σημαία

Ελλάδα Χτες
Ένοχη κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου η 28χρονη αλλοδαπή από τη Δανία

Η Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα τεσσάρων ομήρων των οποίων τα πτώματα θα παραδοθούν σήμερα

Κόσμος Χτες
Έντονη διαμαρτυρία των οικογενειών των θυμάτων και των ομήρων

Σοκ στα Χανιά: 15χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και μεθυσμένη σε πάρκο ‑ Συνελήφθη η μητέρα της

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, την 15χρονη εντόπισε ξαπλωμένη ένας περαστικός, λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ, ο οποίος κάλεσε απευθείας την αστυνομία.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αγωνιστεί στο πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος στο «Six Kings Slam», το οποίο θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας κι είναι το πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο.

Απελευθερώθηκε και ο Εβιατάρ Ντέιβιντ, ο όμηρος που αναγκάστηκε να σκάψει τον τάφο του

Κόσμος Χτες
Στο βίντεο φαινόταν να σκάβει και να λέει στην κάμερα πως πεινάει