E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στη Γερμανία: Τούρκος βίασε «αρκετά πόνυ» σε στάβλο ‑ Τον άφησε ελεύθερο η αστυνομία

Σύμφωνα με το βίντεο, ο άνδρας παρέμεινε στο στάβλο για περίπου 25 λεπτά και κακοποίησε αρκετές φοράδες

Δημοσίευση 4/2/2025 | 18:38

Σάλος στη Γερμανία: Τούρκος βίασε «αρκετά πόνυ» σε στάβλο ‑ Τον άφησε ελεύθερο η αστυνομία

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βαυαρία της Γερμανίας με την υπόθεση ενός 52χρονου Τούρκου, αιτούντα ασύλου στην Γερμανία, που το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής διέρρηξε ένα στάβλο αλόγων στην περιοχή Oberneufnach και βίασε αρκετά από τα πόνυ που βρίσκονταν σε αυτόν.

Ήταν γύρω στις 6:45 το βράδυ της Παρασκευής και η ιδιοκτήτρια της φάρμας δειπνούσε με την οικογένειά της, όταν ο σκύλος της άρχισε ξαφνικά να γαβγίζει. Έριξε μια ματιά στις οθόνες παρακολούθησης και είδε μια σοκαριστική σκηνή: ένας άγνωστος άνδρας, με κατεβασμένα τα παντελόνια, στο στάβλο με τα άλογά της.

Αμέσως ειδοποίησε τον φίλο της, ο οποίος εισέβαλε στον στάβλο. Ο εισβολέας προσπάθησε να διαφύγει: "Σκαρφάλωσε πάνω από έναν φράχτη και έτρεξε προς το κέντρο του χωριού", ανέφερε η ιδιοκτήτρια των αλόγων, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ο φίλος της τον καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει τον ύποπτο. Λίγο αργότερα, η αστυνομία έφτασε με τρία περιπολικά και πήρε τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα. Κλήθηκε κτηνίατρος για να εξετάσει τα πληγέντα ζώα.

Σύμφωνα με την ανάλυση του βίντεο, ο άνδρας παρέμεινε στο στάβλο για περίπου 25 λεπτά και κακοποίησε αρκετές φοράδες. Ορισμένα από τα ζώα τραυματίστηκαν σοβαρά και ένα μάλιστα έπεσε στο έδαφος.

Ο δράστης λέγεται ότι αντιλήφθηκε τις εγκατεστημένες κάμερες, αλλά δεν πτοήθηκε από αυτές. Η αστυνομία διεξάγει τώρα έρευνα για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων και καταπάτηση.


Παρ' όλα αυτά, ο άνδρας εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Μετά την εξακρίβωση της ταυτότητάς του, οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, αφού όπως είπαν δεν υπήρχε λόγος να κρατηθεί ή να απελαθεί.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος είναι τρομοκρατημένος: "Το Σάββατο, ο άντρας περιπλανιόταν ξανά στο χωριό μας. Φοβάμαι. Ειδικά για τα παιδιά και τα ζώα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύμη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 15χρονος

Ελλάδα 18.02.2025
Στην εισαγγελέα σήμερα η 13χρονη

Σεισμοί στις Κυκλάδες ‑ Ακης Τσελέντης: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας ‑ Δεν βλέπω ύφεση»

Ελλάδα 18.02.2025
Νέα εκτίμηση του Ακη Τσελέντη για τους σεισμούς στις Κυκλάδες.

Πύργος: «Είχε σε όλο της το σώμα σημάδια» λέει ο γιος της 56χρονης που πέθανε από μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 18.02.2025
«Την πήρα αγκαλιά, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μούγκριζε» λέει ο γιος της 56χρονης

Τορόντο: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου

Κόσμος 18.02.2025
«Ήμουν μόλις σε μια συντριβή, Θεέ μου» περιέγραψε γυναίκα επιβάτης του Canadair CRJ-900

Κύκλωμα τράφικινγκ: Η «Μαρίνα» και ο «τραπεζίτης» της Greek Mafia

Ελλάδα 18.02.2025
Η 73χρονη φέρεται να είχε επαφές με αρχηγικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία συμμετείχε η 38χρονη βραβευμένη αστυνόμος

Για έγκλημα μιλάει σε νυχτερινή ανάρτησή της η μητέρα του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου

Ελλάδα 18.02.2025
Η ανάρτηση της προϊσταμένης της εισαγγελίας εφετών Λάρισας λίγες ώρες μετά την αναγνώριση από την ίδια της σορού του γιου της