E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατά των δημοσιογράφων για τον Χρήστο Μάστορα – «Τρομάζω που είστε κάτω από το σπίτι μου»

Φανερά ενοχλημένη, η σύντροφος του τραγουδιστή απέφυγε τους δημοσιογράφους

Δημοσίευση 4/2/2025 | 12:45

Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατά των δημοσιογράφων για τον Χρήστο Μάστορα – «Τρομάζω που είστε κάτω από το σπίτι μου»

Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι κατά την πρωινή της εμφάνιση, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα.

Φανερά ενοχλημένη, η σύντροφος του τραγουδιστή απέφυγε τους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών, τονίζοντας πως θα απαντήσει επί του θέματος μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Χρήστος Μάστορας επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το συμβάν αντιδρώντας: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ANT1, Γιάννη Μαλλιαρού για το εάν η ίδια τρόμαξε με τη σύλληψη του συντρόφου της: «Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου», είπε φανερά ενοχλημένη η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ

Αμαλία Κωστοπούλου ‑ Jake Medwell: Παντρεύτηκαν στην Πύλο!

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε χθες η Αμαλία Κωστοπούλου

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Η επένδυση των 5 δολαρίων που οδήγησε σε έναν εμπορικό κολοσσό

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μέσα σε 22 χρόνια μετατράπηκαν σε 326 εκατομμύρια δολάρια

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο