E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια γάμου

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 4/2

Δημοσίευση 4/2/2025 | 12:23

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια γάμου

Μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, η είδηση επιβεβαιώθηκε, καθώς η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 4/2. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προήλθε από άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επέλεξαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους με ήρεμους τόνους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και σε λίγες ημέρες θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου.

Το love story του πρώην ζευγαριού

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ήταν ζευγάρι από το 2019, ωστόσο στην αρχή της σχέσης τους ήταν από απόσταση. Ο πολίστας βρισκόταν μόνιμα στη Ρουμανία και αγωνιζόταν εκεί, ενώ η τραγουδίστρια ήταν εδώ στην Ελλάδα. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, μάλιστα, η Κόνι Μεταξά εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Κόνι Μεταξά επιβεβαίωσε και επίσημα τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, δημοσιεύοντας στο Instagram το πρώτο κοινό στιγμιότυπο μαζί του, τον Αύγουστο του 2020 από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Με το που επέστρεψε ο Μάριος Καπότσης στην Ελλάδα, δεν άργησε να έρθει και η συγκατοίκηση και λίγο αργότερα ακολούθησε και ο γάμος.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022 στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, σε μία παραμυθένια τελετή με 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους.

Όπως φαίνεται, η σχέση του πρώην ζευγαριού δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο