E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα γυρνάει τώρα η σύντροφος του γνωστού τράπερ ‑ «Κανείς δε με χτύπησε, θα κάνω τα πάντα για εκείνον»

Η 30χρονη σύμφωνα με τη δικογραφία, πήρε το 100 για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τον τράπερ και μετά είπε ότι έπαθε κρίση πανικού και χτύπησε μόνη της - «Σταματήστε να λέτε ό,τι θέλετε»

Δημοσίευση 4/2/2025 | 07:59

Τα γυρνάει τώρα η σύντροφος του γνωστού τράπερ ‑ «Κανείς δε με χτύπησε, θα κάνω τα πάντα για εκείνον»

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν πλέον τον λόγο μετά τη δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία που σχηματίστηκε σε βάρος πασίγνωστου τράπερ.

 Η 30χρονη σύντροφός του που τα ξημερώματα της Κυριακής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, λέγοντας πως ο τράπερ την είχε χτυπήσει, τώρα τα «γυρνάει» υποστηρίζοντας πως έπαθε κρίση πανικού, έπεσε και χτύπησε μόνη της.

Η κρίση πανικού και η πτώση

«Το Σάββατο το βράδυ βγήκα με τον σύντροφό μου για ένα πάρα πολύ όμορφο δείπνο. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, εγώ έπαθα μια κρίση πανικού.

Μέσα στον πανικό μου έκλαιγα, πήρα την αστυνομία. Όλα λάθος. Όλα λάθος. Ο σύντροφός μου προσπαθούσε να με προστατεύσει και να με ηρεμήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με είδαν πάρα πολύ χτυπημένη. Χτυπημένη δεν ήμουν. Οπότε ας ξεκαθαρίσω αυτό. Δεύτερον, δεν έχει γίνει τίποτα, απλά προσπαθείτε συνέχεια να τον μειώσετε. Από μια δική μου κακιά στιγμή έγινε όλο αυτό.

Δεν έχω κάνει καταγγελία ότι κάποιος με χτύπησε, γιατί κανείς δε με χτύπησε. Σταματήστε να λέτε ό,τι θέλετε γιατί είναι πολύ κακό. Εγώ αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, είμαστε πάρα πολύ καλά και θα κάνω τα πάντα για τον σύντροφό μου. Για την οικογένειά μου, για να τους προστατέψω», ανέφερε πριν από λίγο, η 30χρονη σύντροφος του τράπερ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία

Το ίδιο ισχυρίστηκε και όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια. Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που επικοινώνησαν με δύο εισαγγελείς. Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης δίεταξε να αναζητηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο γνωστός μουσικός ενώ η εισαγγελέας ενδοοικογενειακής βίας διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία για το συγκεκριμένο αδίκημα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του τράπερ για να τον βρουν,ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Οι αναρτήσεις μέσα από το σπίτι

Κι ενώ αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο ίδιος ο τράπερ με αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram φαίνεται να υποστηρίζει ότι ξύπνησε στο σπίτι του κάνοντας λόγο για ψευδή δημοσιεύματα : «Καλημέρα μάγκες, μόλις ξύπνησα και βλέπω κάποια άρθρα… Ρε δημοσιογράφοι ρε @@@ της ζωής, παιδεραστές ανώμαλοι, πάλι σκόνη στα μάτια του κόσμου, πάλι fake news βγάζετε; Είναι δύο μέρες για να βγάλω τον δίσκο μου και πάλι μ@@@κιες λέτε. Και μου χτυπάτε τα κουδούνια στο σπίτι μου. Μην ξαναχτυπήσει κάποιος μπ@@@δος δημοσιογράφος στο σπίτι μου γιατί θα έχει μηνύσεις σε εσάς που όντως θα ισχύουν».

Η έφοδος στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα

Το απόγευμα, έξω από το σπίτι του τράπερ συγκεντρώθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, καλώντας τον μουσικό να βγει έξω, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, μετά από παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, η σύντροφός του αναγκάστηκε ν’ ανοίξει την πόρτα στις Αρχές. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του τράπερ χωρίς, ωστόσο, να τον εντοπίσουν.

«Είμαι στο εξοχικό μου»

Την ίδια ώρα, ο τράπερ με νεότερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωνε τους followers του πως βρίσκεται στο εξοχικό του, προειδοποιώντας όσους δημοσιογράφους του χτυπούν την πόρτα του σπιτιού του στα βόρεια προάστια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών ‑ Χαλκίδας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πλαγιομετωπική σύγκρουση

Ελλάδα 05.02.2026
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας 57χρονος, ενώ έχει τραυματιστεί και ένας 52χρονος

Κρήτη: Νέο επεισόδιο βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους ‑ 13χρονος ξυλοκόπησε συμμαθητή του στο σχολείο

Ελλάδα 05.02.2026
Χειροπέδες στη μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Αυστραλία: «Σοβαρό έγκλημα» η εξαφάνιση του 4χρονου Γκας Λαμόντ ‑ Ταυτοποιήθηκε ο βασικός ύποπτος

Κόσμος 05.02.2026
Κάποιος που ζούσε με τον τετράχρονο Γκας Λαμόντ θεωρείται πλέον ύποπτος για την εξαφάνισή του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως σοβαρό έγκλημα

Επίδομα παιδιού 2026: Δύο αλλαγές που φέρνουν ανατροπές – Τι αλλάζει από τον Μάιο

Οικονομία 05.02.2026
Η νέα ενιαία βάση δεδομένων που ενεργοποιείται τον Ιούνιο και οι αλλαγές στη διανομή του επιδόματος παιδιού

Καλώδιο 1 χιλιομέτρου χρησιμοποιούσαν για ρευματοκλοπές στον Ασπρόπυργο!

Ελλάδα 05.02.2026
Αντρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν καλώδιο 1 χιλιομέτρου το οποίο χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές!

Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες μεταβιβάσεις ακινήτων – Οι 4 μεγάλες αλλαγές

Οικονομία 05.02.2026
Ανοίγει ο δρόμος για αγοραπωλησίες κατασχεμένων ακινήτων.

Στις 18 του μήνα τελειώνει ο μισθός για το 62,1% των ελληνικών νοικοκυριών

Οικονομία 05.02.2026
Η μεσαία τάξη στη χώρα μας πιέζεται ασφυκτικά όπως προκύπτει από τα στοιχεία της νέας έρευνας που διενήργησε το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε ο Τούρκος ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε από 26χρονο Έλληνα, ήταν πατέρας 2 παιδιών

Κόσμος 05.02.2026
Ο Έλληνας δεν είχε εισιτήριο και όταν ο 36χρονος του ζήτησε να κατέβει από το τρένο, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι

Χίος: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες δύτη και γιατρών και η κάμερα του Λιμενικού που ήταν κλειστή

Ελλάδα 05.02.2026
«Λύγισαν» γιατροί, νοσηλευτές και δύτες από την ανείπωτη τραγωδία με τους μετανάστες στη Χίο

Γερμανικές κορβέτες: Αυτός είναι ο 54χρονος Έλληνας που κρατείται για σαμποτάζ – Τα ρίχνει όλα στον Ρουμάνο

Κόσμος 05.02.2026
Το Συμβούλιο Εφετών Θράκης αποφασίζει για την έκδοσή του ή όχι στη Γερμανία - Τι λέει ο πατέρας του 54χρονου